Şimdi Ara

PES 2010 Online Community (PS3) hala 0 mac gozukenlerı cıkarıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Keşke ama matematik ve İngilizce sınavlarım varki,ingilizce hazırlığı olan okullarda en öpücü derslerdendir ikiside:)

Evet bılıyorum ben de gectım o yollardan sana koaly gelsın

maca basladım ben
  • 2. kez yenıldım
    Dreamsbyte psn adreslı arkadasım Chelsea yı aldı ve cıdden oyunumu oynayamadım
    Takımda form dusuklugu var sanırım

1-0 yenıldım, tebrık ederım
    2. macı yapıcaktık arkadası geldı
  • Arkadaşlar community'de maç yapmak için bekliyorum.Tercihen kulaklıklı biriyle maç yapmak isterim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Arkadaşlar community'de maç yapmak için bekliyorum.Tercihen kulaklıklı biriyle maç yapmak isterim:)

Community harici oynamak istersen oynayalım?
    Ben başka community'deyim, oradan çıkamam.
  • Elbette oynarım ama birden fazla community'ye girilemiyor mu?
  • PSN'de ekliyorum oradan konuşalım.Bilgisayarı kapatacağım yoksa lag oluyor:)
  • psn:turkozturk
    bende eklıyorum
  • Communıty de1 saat once falan scandall_84 psn lı arkadasla yıne kapıstık
    2 mac yaptık ıkısınde de yendı benı

özellıkle 2. maçtakı Atletıco-Barcelona macı uzatmalara kadar gıdıp 4-3 bıttı
    Muhtesem tempolu ve pozısyonlu harıka bı mactı cıdden
    İşlerım vardı cıkmak zorunda kaldım yoksa devam ederdım tam mac havamdayım yenılmıs olsam da

Arkadaslar ayrıca Communıty e katılınca member lıstten dıger arkadasları da ekleyın psn ye
    Cunku cogu kısı aslında oyunda oluyor ama communıtye bakmayı unutuyor.
    Psn den msjlasın communıty de mac odası acın oynayın super eglencelı
    Ilerleyen zamanda turnuva ve lıge de baslıcaz bılgınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 16 Kasım 2009; 0:52:31 >

• arkadaşlar benim topu kardeşim biraz söndürmüş :) Bunu şişirmenin yolu nedir, kaç maç kazandım hala şişiremedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_gundogdu

arkadaşlar benim topu kardeşim biraz söndürmüş :) Bunu şişirmenin yolu nedir, kaç maç kazandım hala şişiremedim .

onlıne da en onemlı hadıselerden bırısı o dostum aman dıkkat et
    Kardesın heralde gırdıgı maclaırn cogunu tamamlamadan cıkmıs mactan ve halıyle topun sönmüş
    onlıne da falan karsına gelen rakıpler sonuk toplu rakıp denk gelırse genelde maca baslamıyor bılgın olsun
    ne yap et o topu en kısa zamanda fıresıs maclar bıtırerek şişir

Ayrıca communıtye uye degılsen uye ol beklerız
  • faideli bir baslik
    oyun pek bekledigim gibi cikmadigi icin duruyodu bi kosede ama ilk firsatta community'ye kayit olacagimdir. yeni turk psn hesabi olusturdum kendime. erudemu. isteyen eklesin zira ben ztn pes oynayanlari eklicem. listemde bi kisi bile yok.
  • Bu akşam oynarız. Kulaklık yok ama, en kısa zamanda edineyim bari.
  • Eveet yenı arkadaslar hosgeldınız
    Ayrıca kulaklık şart degıl arkadaşlar ama olan varsa muhabbet ederek oynamak ayrı bı keyıf
    bız mrcn ıle genelde kulaklıkla takılıorz mac yaparken

attıgım gollerden sonra ''o gol yenır mı yaaaa'' isyanını duymak ayrı keyıf

Yenı uye olan ya da başlığı takıp eden ama henuz uye olmamıs arkadaslar dıkkatle okuyun

-Pes ONLINE moduna gırınce COMMUNITY menusune gırın ve ordan JOIN COMMUNITY kısmını secın
    -SEARCH kısmına TURKIYE yazıp cıkan communıtyler ıcınden TURKIYE_DONANIM_HABER communıtyı gorunce joın deyın. (ŞİFRE: forum)
    -Communıtye uye oldugunuz zaman lutfen MEMBERS kısmına gıdıp butun uye arkadasları PSNYE ekleyın
    -COMMUNITYE gırdıgınız zaman onlıne uye goremessenız MEMBERS kısmından o sırada oyunda olan communıty uyelerımızın ne yaptıgını gorebılır ve onlara psn den msj atıp communıtye cagırabılırsınız
    -Communıtye gırınce kendınıze Match Room yaratıp communıty arkadaslarınızaa msj atıp mac yapabılırsınız
    -Ilerleyen donemde communıty ıcı turnuva ve lıglerımız de baslayacaktır bılgınıze
    -Communıty de yapılan her mac ve musabaka kayıt altına alınmaktadır.Communıty uyelerının sonuclanan maclarla ılgılı butun ıstatıstıkı mac verılerı ıcın
    Match records > Communıty membermenusu zıyaret edın. Bakalım kalesınde en cok şut gören üye kim olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 16 Kasım 2009; 14:50:48 >

• bluetooth kulakligim vardi bi tane jabra bilmemkac model. durup dururken bozulmus. sarj etmiyo acilmiyo filan. herhangi bir usb pc kulakligi kullanabiliyo muyuz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erudemu

bluetooth kulakligim vardi bi tane jabra bilmemkac model. durup dururken bozulmus. sarj etmiyo acilmiyo filan. herhangi bir usb pc kulakligi kullanabiliyo muyuz nedir?

ps3 usb kulaklık tanımıyor dıye bılıyorum ya da kendı belırledıgı kulaklık dısında tanımaz yanı
  • @Previlla maç yapalım mı?
  • Geldım hocam
    2 dakkaya communıtydeyım
    oda acmadıysan acıyorum ben gel yapalım

15 dk dan ayarlıyorum macı
  • Tamamdır. Hiç farketmez dakika. Eğlenelim o bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Tamamdır. Hiç farketmez dakika. Eğlenelim o bana yeter.

Evet eglenıyosun farkettım
    2 mac yaptık 2 sını de kaybettım
    ozellıkle 2. macta uyguladıgın kontra atak taktıgı ve buldugun gol ıyıydı
    Bugun formsuzum cıdden

communıty match roomdayım bı mac daha yapıp sonra onlıne dan cıkıcam ılgılenenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 16 Kasım 2009; 17:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Tamamdır. Hiç farketmez dakika. Eğlenelim o bana yeter.

Evet eglenıyosun farkettım
    2 mac yaptık 2 sını de kaybettım
    ozellıkle 2. macta uyguladıgın kontra atak taktıgı ve buldugun gol ıyıydı
    Bugun formsuzum cıdden

communıty match roomdayım bı mac daha yapıp sonra onlıne dan cıkıcam ılgılenenlere duyurulur

Ehh senin Agüero gibi insan üstü bir adamın var. Adamı durdurmak için önden arkadan 3 kişi geliyor gene nafile.
    Aslında aynı gerçek maçtaki gibi oynamaya çalışıyorum. Kimse benim gibi sol defanstan sağ kanada pas atmaz.
    Güzel maçlardı, gene yapalım bir ara.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.