Arkadaşlar oyunu yaklaşık 3-4 ay sorunsuz oynadım herhangi bir takılma falan yoktu, ta ki 1 ay öncesine kadar. Ne oldu bilmiyorum, oyunda birdenbire akıcılık azalmaya başladı, az da olsa ufak donmalar oluşmaya başladı. Ekran kartı güncellemeleri ve direct x güncellemelerinin en son sürümleri yüklü. Ayrıca pes 2010 un settings / specifications bölümüne girdiğimde tüm ayarlar good biçiminde. Fakat oyun niçin takılıyor anlamış değilim.
Oyuna girerken gereksiz tüm programları kapatıyorum fakat sonuç yine aynı. Acilen çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar hemde çok acil.
bilgisayarın fanını temizlemeyi denedinmi? Büyük ihtimal ısınıyordur işlemcin.
Oyuna yama yüklediysen, bir süre sonra bu şekilde kasma ve takılmaların olması normaldir. Ekran kartı ayarlarında, "wait for vsync" gibi bir seçenek var, onu en iyi ayara çek.
uTorrent programı açıksa kapat bende açık olduğunda takılmalara yol açıyor.
@timeless dediğini yapacağım. @iloveyouhagi tam üzerine bastın evet yama yüklemiştim. Dediğin ayarları yapacağım. @i-Vtec uTorrent programı kapalı. Sistem yöneticisinden gereksiz tüm dosyaları kapatıyorum.
@timeless dediğini yaptım fakat aynı bu arada işlemci ısınması hayal gibi birşey :) ama yine de kontrol ettim. @iloveyouhagi o dediğin ayarı bulamadım. ati supercolor hd 4770 adlı ekran kartım var. ayarları nereden yapacağım acaba?
alternatif olarak virüs de olabilir
En temizi format.Ufak bir dosya bile yol açabilir.Nerden geldiğini bile bilmeyebilirsin.Sistemdeki herhangi bir virüs,solucan,trojan sen farkına varmadan etkiliyo olabilir.Eğer oyuna çok değer veriyosan format
Selam arkadaşlar..Bende Acer 6930 Marka Leptopa Pes 2010 u yükledim..Ancak Sağ Ve Sol Taraflarda 4 er cm lik bir Boşluk var yhani oyunu tam ekran oynayamıyorum..Bu sorunu nasıl halledebilirm...
GameBooster gibi programlar denedin mi bende çok işe yarıyor en üst ayarlarda bazen (10 oyunda bir bazen ) takılmaktaydı ama yine de denk geldi mi sinir bozucu bir şey o programı kurunca çok işe yaradı =)yine
Evet virüs , trojan gibi programlar olabilir fakat diğer oyunlarda takılma yok yani eskiden nasıl diğer oyunları nasıl oynatıyorsa şimdi de aynı kalitede oynatıyor ama sorun sadece pes 2010 da. @ExSeLaNs35 dediğin programı yükledim bakalım işe yarar inşallah
masaüstü refresh hızını 60 hz ye al oyun settingslerine gir use frame skipping ve v-sync kutularına tik koy.
:)
@ExSeLaNs35 teşekkür ederim işe yaradı. sadece çok ama çok ufak kırılmalar oluyor o da 3 maçta bir falan. cevap veren herkese teşekkürler.
İşe yaramasına sevindim =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme