Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
152.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an gelebileceğim en yüksek noktadayım sanırım. Başarılı İtalya Ligi maceramdan sonra Barcelona'dayım. 4-5 hafta sadece idmanlara katılabildim. Şu an yeni yeni 11'e yerleşiyorum. Herşey yolunda.
  • Forum Nicki : cduman
    İsim : CAN
    Overall : 67
    Sezon : 2
    Takım : get azul(getafe)
    Forma No : 18
    Mevki : SS
    Zorluk Seviyesi : regular
    Resimler : -
  • pes6
  • Ulan Barcelona'da kötü bir yarım sezon geçirdim. Yarım sezonda 2 gol 2 asist yapabildim resmi maçlarda. Kupadan elendik, ligde 5. yiz, Şampiyonlar Liginde gruptan çıktık. Sadece Villarreal ilgileniyo benimle :D
  • Bu modu hiç denemedim, hep vs hep vs
  • arkadaşlar kendi resmimizi eklediğimiz zaman direk en beyaz ten rengi çıkıyor bunu nasıl ayarlayabiliriz?
  • Forum Nicki : by Jigsaw
    İsim : BURKAY
    Overall : 61
    Sezon : 2010-2011 sezonu 2. yarı
    Takım : Atletico Madrid (La Liga)
    Forma No : 27
    Mevki : SS (Takım beni CF oynatıyor)
    Zorluk Seviyesi :Professional
    Resimler : Yakında
  • arkadaşlar oyun korsan become a legend moduna girince oyuncunun özelliklerini belirledikten sonra oyundan atıyor.bunu nasıl çözebilirim?
  • Arkadaşlar oyunun başında yarattığımız oyuncunun yeteneklerini(stamina,speed fln) ayarlayamıyomuyuz? Tank gibi yavaş adamla oynamak zorundamıyız?

yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jericho23 -- 28 Mart 2010; 10:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

Arkadaşlar oyunun başında yarattığımız oyuncunun yeteneklerini(stamina,speed fln) ayarlayamıyomuyuz? Tank gibi yavaş adamla oynamak zorundamıyız?

yardımcı olurmusunuz

arkadaşım become a legend modunun özelliği bu ilk başta vasat bir genç oyuncu olarak başlıyorsun maç yaptıkça yaşın ilerledikçe gelişiyor özelliklerin.. eğer iyi performanslar gösterirsen 25 yaşında ronaldoya yada messi ye el sallayarak yanlarından geçeblirsin=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

quote:

Arkadaşlar oyunun başında yarattığımız oyuncunun yeteneklerini(stamina,speed fln) ayarlayamıyomuyuz? Tank gibi yavaş adamla oynamak zorundamıyız?

yardımcı olurmusunuz

arkadaşım become a legend modunun özelliği bu ilk başta vasat bir genç oyuncu olarak başlıyorsun maç yaptıkça yaşın ilerledikçe gelişiyor özelliklerin.. eğer iyi performanslar gösterirsen 25 yaşında ronaldoya yada messi ye el sallayarak yanlarından geçeblirsin=)

hacı çok adam yaaş ya dayanmalır gibi değiloyunda zaten yavaş aşırı çekelmiyor pes2009'a göre ondan yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golden89 -- 29 Mart 2010; 17:57:55 >

• Belki oynadığım mevkidendir -genelde CMF ve CF oynuyorum- bana 78 hız 70-80 arasında hızlanma yetiyor. Zaten bu değerlerde ilk başta veriliyor. Anlamıyorum siz bukadar hızı ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden89

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz15

quote:

yardımcı olurmusunuz

hacı çok adam yaaş ya dayanmalır gibi değiloyunda zaten yavaş aşırı çekelmiyor pes2009'a göre ondan yüzünden

forumda bulunan become a legend editörü indir ordan ayarlayabilirsin oyuncunun özelliklerini

• Arkadaşlar ben oyuncumun pozisyonunu değiştirmek istiyorum.Bunu bir editör sayesinde yapabilir miyim ?
  • evet forumda ki editörden değiştireblirsin
  • Yaw adamın ten rengini ayarlayamıyorum,özellikle kendi resmimizi koyduğumuz zaman ayarlanmıyor ve değişik bir yaratık çıkıyor artaya ten rengi beyaz ama surat esmer. varmı bunu bilen kimse?

quote:

Orijinalden alıntı: Manero
    arkadaşlar kendi resmimizi eklediğimiz zaman direk en beyaz ten rengi çıkıyor bunu nasıl ayarlayabiliriz?
  • Forum Nicki :ahoyaho
    İsim :Derman
    Overall :99
    Sezon : 2019-2020 sezonu 2. yarı
    Takım : Real Madrid(La Liga)
    Forma No : 7(Raul emekli olunca onun numarasını ben aldım)
    Mevki : WF (Takım beni CF oynatıyor)
    Zorluk Seviyesi :Top Player
    Resimler :-
  • Isım : Hasan
    Overall : 74
    Sezon : 2011-2012
    Takım : Sunderland Afc
    Forma No : 14
    Mevki : CF
    Zorluk Seviyesi : Top PLayer
    Şu anda 8 maçta 9 golle gol krallığında 1. durumdayım
  • arkadaşlar become a legend moduna giremiyorum.sorun ne olabilir acaba?oyun korsan belki ondandır ama vardır herhalde bir çözüm yolu
  • kariyerime deportivo ile başladım bende. kanat oynuyorum, özellikle sağ açıkta çok etkiiyim baya bi asist yaptım ilk sezonumda. 2. sezon gelen teklifler arasında en iyisi inter di. adamlar smf-amf vaadettiler. imza attım geldim dmf oynatıyor mourinho çakalı. ara transferde adam akıllı teklif gelmedi sezon sonu ayrılmayı kafama koydum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.