Şimdi Ara

PES 2009'un ps2 versiyonu nasıl olcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES 2009'un ps2 versiyonu nasıl olcak.pc ve ps3ten farklımı olcak.cl falan olmayacak mı?biraz foruma göz attım tam bir bilgi bulamadım.açıklarsanız sevininirim

• ben aldım oynuyorum dostum.ama şampiyonlar ligi yok bence tam bi skandal.ps3 sattırmak için bi hamle.grafik olarak pek fark göremedim pes 2008 den.oynanış paslar şutlar biraz değişmiş.be a pro modu gayet zevkli.umarım yeterli olur senin için..
  • PS2 versiyonunu çekicektim ama dediğiniz gibi Şampiyonlar Ligi yokmuş bu yüzden oyunun XBOX360'a çıkmasını bekliyorum (ntsc-u)

Konami'nin yaptığı tam bi rezillik.
  • Şsmpiyonlar ligi yok ne demek onu çözemedim ben?
  • nesini çözemedin dostum.ps3 versiyonunda olan şamipiyonlar ligi modu, ps2 versiyonunda yok.konami ps3 daha fazla satılsın diye sonyden aldığı paralar karşılığında böyle bi olaya girdi herhalinden belli..konsol sattırmak için bi hamle oldu anlayacağın..grafikler berbat yine.tek heyecan become a legend modu..oda adamın gelişene kadar can sıkıyo.şutlar kaleyi bulsa yavaş gidiyo, sert bassan dışarı gidiyo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodstar

nesini çözemedin dostum.ps3 versiyonunda olan şamipiyonlar ligi modu, ps2 versiyonunda yok.konami ps3 daha fazla satılsın diye sonyden aldığı paralar karşılığında böyle bi olaya girdi herhalinden belli..konsol sattırmak için bi hamle oldu anlayacağın..grafikler berbat yine.tek heyecan become a legend modu..oda adamın gelişene kadar can sıkıyo.şutlar kaleyi bulsa yavaş gidiyo, sert bassan dışarı gidiyo :)

ps2 versiyonunu ben oynadım pes 6 dan pek farkı yok
  • valla become a legent olmasa oynamam oyunu.ben fanboy falanda değilim ama hakkaen sarmadı bu kez.aevde pes 2008 de var onu daha çok onuyorum desem yeridir.ps3 versiyonu daha farklı olabilir, ama bence 2009 versiyonu rezil ps2 de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pes 2008 -2009 farkı nedir ? Ben kadrolardan başka farklılık goremedim açıkcası.
  • bence pes battı artık ps2 için ben fifa 09 oynuyorum
  • konuyla alakası yyok ama forumda mesaj yazdığım zaman birisi cevaplarsa bana email at ı işaretlememe rağmen mail gelmiyor aktivasyon ve yeni şifre mailleri geliyor ama mesaj mailleri gelmiyor bunun nedenini bilen varmı
  • pes 2009 ps2 versiyonun çıkacakmı ?
  • PES 2009 PS2 için çıktı zaten.
  • psp deki gibi olur büyük ihtimal. become a legend modu var. ancak champions league yok.
  • Pes 2009, ps2 de de pes6 efsanesini devam ettiren,gerek top fiziği gerekse simulasyon özellikleriyle mutlaka oynanması gereken bir oyun olmuş..Tüm pes severler oynamalı..Lisans sorunu için save dosyam mevcuttur.,İsteyene atabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

bence pes battı artık ps2 için ben fifa 09 oynuyorum

fifa2009 u hiç begenemedim ben ps2'de. Belki de PES e alıştıgım içindir ama adamların bouyutu çok küçük geldi bana. pek ısınamadım
  • top playerde oynuyorum, pes 2008'deki rakibin agresifliği ve oyunun zevki pes 2009'da yok.

pes 2008'e geri döndüm
  • pes 6 kadroların güncel halini bulup oynamak en mantıklısı. ps2'de pes 6'dan sonrası sarmadı maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.