Şimdi Ara

PES 2008 Master League sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr yarattığım takımla amatuer zorlukta 3 sezon bitirdim ilkinde 2. olarak d1 ligine çıktım 2.de d1 ligini manchester united'ın araksından 2. oldum. 3. sezonda. 2'si hariç tüm maçları kazandım tüm kupaları falan sildim süpürdüm çok sıktı ama oyun zorluk seviyesini nasıl arttırabilirim?

• Sezon bittiğinde General Settings'den Professional veya Top Player yapabilirsin.

Ben Top Player'da Galatasaray ile birinci oldum. Sonra Zorluğu Professional yapacaktım fakat Top Player'da devam ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 26 Temmuz 2008; 22:55:43 >
  • deme ya yeni sezona başlamıştım :D tüh be. şimdi 2. maçında falanım nasıl bitecek ya :D bide tavsiyem gerçekte oaln takım kulalnma kendi takımını yarat çok zevkli mesela logosu acayip yeni rakı'ya benzeyen bi takım vardı Leo Fc diye onu aldım adını Yeni Rakı Leo FC yazptım. bir de kendimi koydum crated playherda başta çok güçsüzdü yürüyemiyo topla falan (gerçekten aynı ben :D) sonra acayip kasıldı ilerledikçe. böle kendi yarattığın bir takıma transfer yapmak falan daha bi zevkli geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

deme ya yeni sezona başlamıştım :D tüh be. şimdi 2. maçında falanım nasıl bitecek ya :D bide tavsiyem gerçekte oaln takım kulalnma kendi takımını yarat çok zevkli mesela logosu acayip yeni rakı'ya benzeyen bi takım vardı Leo Fc diye onu aldım adını Yeni Rakı Leo FC yazptım. bir de kendimi koydum crated playherda başta çok güçsüzdü yürüyemiyo topla falan (gerçekten aynı ben :D) sonra acayip kasıldı ilerledikçe. böle kendi yarattığın bir takıma transfer yapmak falan daha bi zevkli geliyo.

Aynı sen he

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

deme ya yeni sezona başlamıştım :D tüh be. şimdi 2. maçında falanım nasıl bitecek ya :D bide tavsiyem gerçekte oaln takım kulalnma kendi takımını yarat çok zevkli mesela logosu acayip yeni rakı'ya benzeyen bi takım vardı Leo Fc diye onu aldım adını Yeni Rakı Leo FC yazptım. bir de kendimi koydum crated playherda başta çok güçsüzdü yürüyemiyo topla falan (gerçekten aynı ben :D) sonra acayip kasıldı ilerledikçe. böle kendi yarattığın bir takıma transfer yapmak falan daha bi zevkli geliyo.

Aynı sen he

Evet :D yalasnım yok. Gerçek hayatta yapabildiğim 3 şey var.

1- vole burup gol atmak. (en işe yararı bu iyi yaparım hakkaten. Adamın kafasından yukarı ayağım kalkabilince baya avantaj oluyo :D)
    2- rekip takım oyuncularını sakatlamak.
    3- rakip oyunculardan birine musalalt olup sakatlamaktan beter etmek oynamasını engellemek.

Mesela üzerimdekini çıkarıp belime bağlıyom. sonra adamın karşısında dararay dararay diyerek oynuyom. adam sinir oluyo sonra adam ne yapsrsa aynısın ıyapmaya başlıyom adam vbrunun kaşıyo bende kaşıyom adam kolunu tutuyo bende tutuyom. sonra adam bunu farkediyo ibşi diyemiyo denemek için eyiliyo doğruluyo falan bende aynısın fyapıyom. ya sibirlenip gidiyo ya da bu böle oyalanırken bizim takım gol atıyo :D

bu sinir etme işinde daha yaptığım çok şey var.mesala kolumu uzatıp adamın benden tarafa olmayn omzuna dokunup kafasını çevirince burnu gelecek yere parmağımı koymak veya gol atınca Degeneration X'in tauntunu çekmek gibi :D bilmeyen youtube'da falan arasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 27 Temmuz 2008; 11:09:09 >

• bende master lig açılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 31 Temmuz 2008; 20:15:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

bende master lig açılmıyo

Master Lige tıkladığında öylece kalıp bekliyormu?bekliyorsa o sorunun çözümünü biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 12 ULTİMATE TEAM SORUN
    13 yıl önce açıldı
    Fifa 10 Creation Master Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

bende master lig açılmıyo

program filesten pes 08 in klasörüne gir

datada "cv_0.img" olcak onu kopyala yapıştr

kopyaladığın klasöre "cs.img" ismini ver..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curly -- 2 Ağustos 2008; 16:28:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.