Şimdi Ara

pes 2008 Beşiktaş-İnter karşılaşması..ss (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler bir futbol oyununa göre çok iyi...
  • Bu maçı kim yapmış?
  • BEŞİKTAŞ sen bizim her şeyimizsin...
  • yavrum demoda setting varmı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcan_84

yavrum demoda setting varmı....

Olmamı ?, oyuna gir. Starta tıkla settings kısmına gel controllere tıkla controller konfigürasyonuna tıkla. Çok mu zormuş. laf sokmaya calısıyo bide
  • sen futbolcuydun dime haaa pardon nedense senin verdiğin engin bilgiler bi işe yaramadı nefigirasyon diye bi bölüm bulamadım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

BEŞİKTAŞ sen bizim her şeyimizsin...

+1903 Siyah Beyaz Ölüm Yaşam!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

BEŞİKTAŞ sen bizim her şeyimizsin...

+1903 Siyah Beyaz Ölüm Yaşam!!!

Tamam arkadaşlar, Beşiktaş canımız ciğerimiz her şeyimiz de oyun hakkında konuşsak biraz.
  • Napalım işte çok seviyoz oyunu unuttuk
  • meix arkadaşımız sabahtan beri bu konunun içine etmeye çalışıyor yok fifa daha ii yok pes şu eksiklikleri var fazla hit dalışı yapma boğulursun.....
  • Pes de radikal değişiklik arayan arkadaşlar....Adamlar ne yapsın istiyorsunuz???Fifa gibimi olsun pes.......Fifada adamı koştururkem elinizi koşma tuşundan çekin ve hemen L1 bunu bile çalmışlar......Yuh artık......EA bile oynanabilirliğe hasta daha ne anlatıyosunuz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Ben futboldan anlıyorsam( ki anladığımı düşünüyorum) fifanın pesten iyi olması imkansız.Hele fifa karşısında ezilecek türden yorumlar tam bir komedi.

Demekki anlamıyorsun. Fifa Pesi gerek oynanış gerek grafik olarak ezdi geçti bile uyuyun hala siz. Konaminin size verdigi oyun PC ile aynı grafikte,o kadar rezalet durumda yani PES.

vah vah vah. fifanın bu tele kamerasındaki çöp adam grafiklerini bilgisayar kaldırmaz diyosun yani ilk önce fifa hayalet oyuncuları bi düzeltsin hani ufak tefek olurda top resmen adamın içinden geçiyor.Konaminin size verdigi oyun PC ile aynı grafikte diyosunda bioshock denilen oyun bilgisayara çıkmadı dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 28 Eylül 2007; 20:41:13 >

• Tello dan ss ler var mı?
  • grafıkler ıı oynanıs ii besıktasın olması dahada ii daha nolsun
  • Abi harika ya hem formalar süper hem de adamlar tıpa tıp aynı helal olsun Konami

Bu arada FENERBAHÇE-MİLAN maçından ss lütfen
  • Peki arkadaşlar iyi güzel de siz pes2008 in grafiklerini PS3 e yakıştırabiliyormusunuz?Ben şahsen hiç yakıştıramıyorum.Mesala bu oyun sadece ps3 e özel yapılsa yani cellin nimetlerinden en iyi derecede yararlanılsa şu an gördüğümüz pes çooooooooook farklı olurdu.Hem grafik olarak devrim olurdu hemde yapay zeka ve oynanış olarak çok farklı olurdu.Benim konamiye tavsiyem artık tembellik yapmasında ps3 e özel çalışsın,çünkü az ekmek yemedi playstationdan...Benim konamiden ps3 için böyle bir grafik beklelemden daha doğal bir şey olamaz.Hiç olmezsa buna yakın olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Peki arkadaşlar iyi güzel de siz pes2008 in grafiklerini PS3 e yakıştırabiliyormusunuz?Ben şahsen hiç yakıştıramıyorum.Mesala bu oyun sadece ps3 e özel yapılsa yani cellin nimetlerinden en iyi derecede yararlanılsa şu an gördüğümüz pes çooooooooook farklı olurdu.Hem grafik olarak devrim olurdu hemde yapay zeka ve oynanış olarak çok farklı olurdu.Benim konamiye tavsiyem artık tembellik yapmasında ps3 e özel çalışsın,çünkü az ekmek yemedi playstationdan...Benim konamiden ps3 için böyle bir grafik beklelemden daha doğal bir şey olamaz.Hiç olmezsa buna yakın olsun...

video'daki gibi bir futbol oyunu ancak PS4'de mümkün olabilir kanısındayım.

• quote:

meix arkadaşımız sabahtan beri bu konunun içine etmeye çalışıyor yok fifa daha ii yok pes şu eksiklikleri var fazla hit dalışı yapma boğulursun.....

Ne diyosun be sabah sabah açtırtma agzımı, oyunun menüsünden kontroller bölümünü bulamıcak kadar acizsin ( acizlikmi denir hayatında ilk defa oyun oynamışlık mı denir)gelmiş laf sokmaya calısıyorsun, kimlerle yazışıyoruz ya bogulurmuşum pesin ne eksigi var ne artısı var herkesin kabullendigi şeyleri konusuyorum. Senin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum uslubuna dikkat et. 84 dogumluysanda, yaşına göre konusmuyorsun bunuda bil.

@ itachi 84

pc de next-gen yada current-gen kavramını bilmeden saçma sapan bi yorum yaptıgın için cevap verme zahmetinde bulunmuyorum.

• meix sen çok yaramaz çocuksun bak beni dinle sana bi abi nasiatı veriyim ister kale al ister alma tamam....bi tek benle söz münakaşasına girmekle kalmayıp sen gültekinlede bu problemi yaşadın sana bunları hatırlatayım.bide demişsin ağzımı açtırma aç canım o konuda rahat ol ben ağzının payını vermesini bilirim bi abin olarak.haaa şunuda sölim sana kalmadı fifa kontrollerini bana öğretmesi tamam güzelim otur oturduğun yerde......
  • quote:

meix sen çok yaramaz çocuksun bak beni dinle sana bi abi nasiatı veriyim ister kale al ister alma tamam....bi tek benle söz münakaşasına girmekle kalmayıp sen gültekinlede bu problemi yaşadın sana bunları hatırlatayım.bide demişsin ağzımı açtırma aç canım o konuda rahat ol ben ağzının payını vermesini bilirim bi abin olarak.haaa şunuda sölim sana kalmadı fifa kontrollerini bana öğretmesi tamam güzelim otur oturduğun yerde......

Benden büyük oldugunu nerden biliyosunki ....senin gibi biriyle bidaha muhattap olmak istemiyorum bilgisizce onlarca şey yazıyorsun. Oyunun kontrol ayarını bulamayan adam gelmiş agzınmın payını vermekle tehdit ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 29 Eylül 2007; 14:48:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.