Şimdi Ara

PES 2008 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
0
Favori
62.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tum dunyada oldugu gibi ulkemizdede oyun ozulusu insanlar cok bu topiktede bunu cok goruyorum ben fifayada pes e de bayiliyorum ama fifayi biraz daha severim ikisi ciktiginda ps3 e her ikisinide alicam topikteki bazi arkadaslar gibi at gozlugu takmis degilim kimisi pes diyor baska bisey demiyor ayrica fifanin grafiklerini pes ile karsilastiranlar olmus ustelik screen ler gozlerinin onundeyken guluyorum o arkadaslara bazi uzuvlarimla kor olmak gerek fifanin grafikte pes e attigi gol u gormemek icin ama grafik hersey degil oynanabilirlik ve atmosferde onemli bu sene fifa cook yol katetmis olarak geliyor pes te ustune katmistir bayaa

PES 2008

PES 2008

PES 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 10 Temmuz 2007; 16:19:24 >

• Next-Gen adamın kramponları çime batmış vahhh vahhh vahhhh Yalnız oynanailirliğine lafım yok kesinlikle mükemmeldirrrr
    oktay917,vlkayd,Jok3R.,Fettah34 ,boramir1903,golgemann,schumacher__,KOND(fmuratk@hotmail.com),defender( eric_oliva_41@hotmail.com)player(Orhantetik)orhantetik@hotmail.com,medeni conan,Selimbilmez,Wortex27,,Erhan.sen,vitro,riaz
  • Dostum başlıktaki ''İnanılmazzzz'' yazısını görünce heyecanlanmıştım,bu ne Allah aşkına..

Formalara bak,mum gibi

Pes7 Ps3'ün oyun kıtlığına son vermek için aceleye geliyor,bu resmen ortada

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • Mükemmel olacağı kesin...

Orjinalden alıntı: wNchstR

Dostum başlıktaki ''İnanılmazzzz'' yazısını görünce heyecanlanmıştım,bu ne Allah aşkına..

Formalara bak,mum gibi

Pes7 Ps3'ün oyun kıtlığına son vermek için aceleye geliyor,bu resmen ortada

Bence ilk yayınlanan ekran görüntülere göre seyirci grafikleri ve formalar iyileştirilmiş.hiç olmazsa voleybol topunu değiştirmişler

• Seyirciler biraz iyi,onun dışında hiç beğenmedim...Formalardaki yazılara,logolara dikkat ve

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • ahah nesi inanılmaz bunların ?

Oynanış dışında birşey beklemeyin bence.
  • C.Ronaldo PES2008 ile sponsorluk imzaladığı için onun için sanırım bu görüntüler. Seyirci grafikleri gayet iyi bence. PES/WE deki mat renkler artık klasik oldu. XBOX360 PES6'daki gibi parlak renkler zaten gerçekçi değildi böylesi daha iyi. Genellikle Tower Cam'de oynandığı için ara demolar dışına FIFA yada PES grafik pek farketmiyor.
    Yukarıdaki menuye girdikleri maç içi görüntü gerçek görüntü.Ve adamların duruşu bile PES6 ile aynı görünüyor.Az birşey geliştirmişler gibi.Konami her zamanki tembelliği ile yine milyon dolarları kazanmayı amaçlıyor.Artık bi tokat yeselerde kendilerine gelseler...
    Fifa gibi grafik ,PES gibi oynanışın oldugu bir oyun istiyoruz artık

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Next-Gen adamın kramponları çime batmış vahhh vahhh vahhhh Yalnız oynanailirliğine lafım yok kesinlikle mükemmeldirrrr

Kramponlar Gerçekte'de Çime Batarlar Bu Arada

Orjinalden alıntı: Errolflyn

quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Next-Gen adamın kramponları çime batmış vahhh vahhh vahhhh Yalnız oynanailirliğine lafım yok kesinlikle mükemmeldirrrr

Kramponlar Gerçekte'de Çime Batarlar Bu Arada

3.üncü resimdeki 7 numaralı oyuncunun ayağina bak Eğer gerçektede o kadar batiyosa
    oktay917,vlkayd,Jok3R.,Fettah34 ,boramir1903,golgemann,schumacher__,KOND(fmuratk@hotmail.com),defender( eric_oliva_41@hotmail.com)player(Orhantetik)orhantetik@hotmail.com,medeni conan,Selimbilmez,Wortex27,,Erhan.sen,vitro,riaz

• aynen çime batmıcakta fifadaki gibi camın üstünde yürür gibimi yürücek

• 3.üncü resimdeki 7 numaralı oyuncunun ayağina bak okadarini bizde biliyoruz erifin krampon dibe vurmuşş yoksa az batsa ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

2 oyunun gündüz maçı görüntüleri
     PES 2008

PES 2008

fifa 5 kat daha gerçekçi her bakımdan oyun içinde bakarsan şu resimden bakarsan yine pesteki solukluk devam ediyor yine robot gibi sanki u topu alan aadama bak önü bomboş olduğu halde sanki orda yürüyor koşmuyor ama fifaya bakarsan daha canlılık görüyosun her halde fifa geçer tabi bu benim yorumum gerisi size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 10 Temmuz 2007; 17:02:02 >

• Kramponlari nereye batmişsa batmiş ama bu oyunun herhaliyle fifa"dan iyi olacaği kesin. Zaten herkes wide kamerasindan oynuyor böyle krampon detaylarina birilerin dikkat edeceğine sanmiyorum.

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Kramponlari nereye batmişsa batmiş ama bu oyunun herhaliyle fifa"dan iyi olacaği kesin. Zaten herkes wide kamerasindan oynuyor böyle krampon detaylarina birilerin dikkat edeceğine sanmiyorum.

kranponlar patmamış arkadaşım çimler kalkık yerde onun için öle
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.