Şimdi Ara

Pes 15 Defans sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır pes oynuyorum ama bu kadar değişik bir defans sistemi görmedim sıkıntı şu önceki oyunlarında x tuşuna bastığınız zaman en azından adamın önünde duruyordu pes15 de adamın arkasına geçiyor yanından geçiyor saçma hareketler yapıyor bide oyuncular boşta olan topa kendi hareket ederdi pes15 de etmiyor.Hele ara pasları hiç söylemiyorum defans yaparken her ara pas geçiyor.Ben bilgisayarda oynadım playstationda böyle bir sıkıntı var mı onuda merak ediyorum ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa bu oyunun kendi içindeki bir saçmalık mı

• Aynen bende alışamadım ,platform pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drinkduff kullanıcısına yanıt
    çok oynamadım iki senedir fifa oynuyorum ama gerçekten defans yapılmıyo hiç çok çok szçor oyüzden almadım fifa14 devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: drinkduff

Yıllardır pes oynuyorum ama bu kadar değişik bir defans sistemi görmedim sıkıntı şu önceki oyunlarında x tuşuna bastığınız zaman en azından adamın önünde duruyordu pes15 de adamın arkasına geçiyor yanından geçiyor saçma hareketler yapıyor bide oyuncular boşta olan topa kendi hareket ederdi pes15 de etmiyor.Hele ara pasları hiç söylemiyorum defans yaparken her ara pas geçiyor.Ben bilgisayarda oynadım playstationda böyle bir sıkıntı var mı onuda merak ediyorum ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa bu oyunun kendi içindeki bir saçmalık mı

Çoğu şey manuel hale gelmiş. Defans yapmayı da sana bırakıyorlar. Benim tavsiyem ikinci pres ile (şut tuşu) kontrolünde olmayan bir oynucu ile pres yaptır. Daha sonra seçtiğin oyuncu ile de arkasında bekleyip onun bıraktığı boşluğu kapa. Böylece topu kapabilirsin. Ayrıca adamın tam karşısına geçip iki kere X tuşuna basarsan müdahele edip topu alıyor genelde. Bazı durumlarda faul oluyor. Cezasahası içinde arkadan ya da yandan yapmamaya çalış penaltı olur.

zamanla oyuna alışa alışa iyice oturacak ve daha çok seveceksin. Ara pasları konusunda dediğin gibi bir pas ile oyuncu karşı karşıya kalıyor. Bunu engellemenin yolu aşırı dikkatten geçiyor. kaçan oyuncuyu görüp defansı hemen geri çekeceksin.

• Defans yapmak çok zor arkadaş oyunda, 13te gayet iyiydi.Birde arapas gelirken veya adamlar arasında paslaşırken Q ya basıyorum adam değiştirsin diye değişmiyor 2 saat sonra değişiyor nedense çok saçma bi şey olmuş
  • Harbiden defans yapmak ölüm ya.
  • Defans yapmayı az çok çözdüm defansı geri doğru çekip "X" pas tuşuyla üzerlerine basarken birde çift "X" yapıp topu rahatça alıyorum ama tabi ceza sahası içinde yapılırsa direk penaltı oluyor. Benden bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    FIFA 23 KASMA PROBLEMİ
    3 yıl önce açıldı
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar bu video belki yardımcı olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=6KabTMNdqxY

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.