Şimdi Ara

PES 13 Oyundan Atma =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç haftadır oyun bende. Kaç defa kurdum farklı kombinasyonlar denedim. Sadece pes13.exe yi crackledim olmadı, dt00f dosyasını indirdim olmadı, güncelleme yaptım olmadı. Her seferinde başlama vuruşu ekranında bir kaç saniye sonra oyun durdurup hata veriyor. Antremana girip oynayabiliyorum. Ekran kartım ati. Lütfen yardım edin

• Az önce oyunu açtım antrenmana girdim. Daha sonra tekrar denemek için dostluk maçı yapayım dedim bu sefer atmadı. Daha sonra hiç bir hazırlık maçını atmadan oynadım. Sonra efsane olun a girdim. Geçen sefer ki gibi ilk maçtan sonra attı. Yok mu anlayan biri arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Az önce oyunu açtım antrenmana girdim. Daha sonra tekrar denemek için dostluk maçı yapayım dedim bu sefer atmadı. Daha sonra hiç bir hazırlık maçını atmadan oynadım. Sonra efsane olun a girdim. Geçen sefer ki gibi ilk maçtan sonra attı. Yok mu anlayan biri arkadaşlar?

oyun orijinal mi ?

düzeltme: img dosyalarına gir, img7.xxx diye dosya olması lazım (xxx kısmı dosya türü) o masaüstüne at, olduğu klasörden kaldırıp oyuna gir dene.

Orjinal değil. İmg klasöründe dt07 adında dosya var en yakın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce oyunu açtım antrenmana girdim. Daha sonra tekrar denemek için dostluk maçı yapayım dedim bu sefer atmadı. Daha sonra hiç bir hazırlık maçını atmadan oynadım. Sonra efsane olun a girdim. Geçen sefer ki gibi ilk maçtan sonra attı. Yok mu anlayan biri arkadaşlar?

oyun orijinal mi ?

düzeltme: img dosyalarına gir, img7.xxx diye dosya olması lazım (xxx kısmı dosya türü) o masaüstüne at, olduğu klasörden kaldırıp oyuna gir dene.

Orjinal değil. İmg klasöründe dt07 adında dosya var en yakın.

Yanlış hatırlamışım onu masaüstüne al.Oyuna tıkla bakalım açılacakmı ? Ya da hata vermeye devam edecekmi . (Dosyayı silme çalışmazsa tekrar atarsın)

Oyuna girişteki siyah ekranda soldaki yükleme göstergesi sürekli dönüyor ama açılmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MW 2 Oyundan Atma
    15 yıl önce açıldı
    fifa 23 oyundan atıyor!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.