Şimdi Ara

Pes 12 superstar zorluk ayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi konami süperstar zorluk ayarını ekledi oyuna..Pes shoptan açılıyormuş...Deneyenler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafnus -- 28 Eylül 2011; 18:36:02 >

• Muhtemelen Barça stili oynayan bir zorluktur. PES Shop 'a eklediklerine göre bunu epey zorlayıcıdır.
  • oyunun normal top player'ı bana göre eski sürümlerden daha iyi olmuş,çünkü pes,11,10 ve 9 daki top player zor değildi bence.ben açtım superstar'ı evet tahmin ettiğiniz kadar zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pafnus

Arkadaşlar bildiğiniz gibi konami süperstar zorluk ayarını ekledi oyuna..Pes shoptan açılıyormuş...Deneyenler var mı?

OOO kesin açmam lazım... iyi oldu top player sıkmaya başlamıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

oyunun normal top player'ı bana göre eski sürümlerden daha iyi olmuş,çünkü pes,11,10 ve 9 daki top player zor değildi bence.ben açtım superstar'ı evet tahmin ettiğiniz kadar zor.

Hocam bende açtım baya bir maç yaptım gerçekten çok zor olmuş çok iyi oynuyor(hele güçlü takım verirseniz fena)...Çoğu human playerden çok daha iyi...Fakat kadro ayarlaması yapmaması kötü yedekte daha iyi overallı oyuncular varken hazır kadroyla oynuyor.. Neyse onu da elle ayarlayacaz artık :)
  • master lig ne olmuş nasıl açılacak ben option file değiştirerek herşeyi açtım ama master lig yok
  • Bende master lig dahil herşey açık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 FPS sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu orjinal alacaktım bu superstar mod olduğu için almayı erteledim..Pc yeterince iyi oynuyor çünkü
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.