Şimdi Ara

Pes 10'da Gerçekte Görülmesi Zor Bişey (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu tabloyu gerçekde görmek çok zor olabilir ama Pes10 da böle bi olay gerçekleşti bende bunu tüm DH ailesi ile paylaşmak istedim Türkiye adına onur ve gurur verici bi tablo gerçekden...

Bunlardan Resimler;

http://i56.tinypic.com/98zuip.jpg

bazı arkadaşların konuya bakış açıları değişir belki artık.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhelf -- 4 Aralık 2010; 3:31:24 >

• vaay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam

vaay
    Easy de oynama şu oyunu =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Easy de oynama şu oyunu =)

Alıntıları Göster
    yıl 2k11 hala pes 10 oynuyanlar var.. mağaradan ne zaman çıkacaksınız?
    itinayla pes vs fifa kapışması çıkarılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 4 Aralık 2010; 1:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Alıntıları Göster
    onu geç yıl gelmiş 2011 e hala pes oynayan var lan. apaçi oyunu o öğrenin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Alıntıları Göster
    birincisi easy değil arkadaşım istersen onuda ss leyip msj. olarak atayım biz öle çocuk oyunu oynamıyoruz birader easyde oynayalım adam gibi futboldan anlayınca yaparsın bu skoru merak etme
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yani 9tane yemesi BJKnin bi olay belki ama keşke iki türk takımı Şampiyonlar liginin finaline çıkabilse, ne güzel bi düş.Birisi 9 yesin. Nolcak...Yıllar boyunca dalga geçilmek için bi konu olur belki sadece ama sonucunda o büyük kupa kim kazanırsa kazansın ülkemize gelmiş olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunteper_35

birincisi easy değil arkadaşım istersen onuda ss leyip msj. olarak atayım biz öle çocuk oyunu oynamıyoruz birader easyde oynayalım adam gibi futboldan anlayınca yaparsın bu skoru merak etme

Eee 2ncisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: kunteper_35

Eee 2ncisi ?

Alıntıları Göster
    anca rüyanda yada oyunda zaten

• quote:

ne alaka, bende oynuyorum pes2011 apacimiyim (ve nefret ederim apaci tarzından). şu cümleni kurdugun anda düşünce mekanizman bence laf sokmak için çabalıyordu ortaya böyle bişey çıkarabildi ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAPOYRAZ

quote:

ne alaka, bende oynuyorum pes2011 apacimiyim (ve nefret ederim apaci tarzından). şu cümleni kurdugun anda düşünce mekanizman bence laf sokmak için çabalıyordu ortaya böyle bişey çıkarabildi ancak.

Alıntıları Göster
    fifada 9 golü 9 maçta atamazsın basit bu pes

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRetta

anca rüyanda yada oyunda zaten

Alıntıları Göster
    Futboldan anlasan Pes oynamazsın

Vurmayın öldü beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Futboldan anlasan Pes oynamazsın

Vurmayın öldü beyler

Alıntıları Göster
    senin çok anladığın kezin zaten eminim bundan yani böle seviyesizce bi lafı söleyebildiğine göre futbol dehası olman gerekiyo ki sende o potansiyelde çok zor arkadaşım be

• quote:

Orijinalden alıntı: mlhelf

senin çok anladığın kezin zaten eminim bundan yani böle seviyesizce bi lafı söleyebildiğine göre futbol dehası olman gerekiyo ki sende o potansiyelde çok zor arkadaşım be

Alıntıları Göster
    sorgulamak belki bana düşmez ama PES 11 çıkmış sen niye 10 a devam ediyorsun PES 11 zor geldi sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

sorgulamak belki bana düşmez ama PES 11 çıkmış sen niye 10 a devam ediyorsun PES 11 zor geldi sanırım?

Beğenmemiş olamazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Beğenmemiş olamazmı?

pes 2011 i beğenmeyen (%99 luk kesim) fifa 11 e geçti neden pes 10 oynuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

quote:

Beğenmemiş olamazmı?

Neyini beğenmiyor ki fifa ile pes baya birbirine yaklaştı Fifa şu an en fazla bir sene önde diyebiliriz neyse yaw konuyu dağıtmayalım ama "beğenmedim" diyen herkes istisnasız beceremedikleri için oynamıyorlar kendilerine bile itraf edemezler bunu

• quote:

quote:

quote:

Beğenmemiş olamazmı?

Bende FIFA 11'e geçtim zaten. Belki arkadaş, FIFA'yı da beğenmiyor olabilir bu arada. PES, 2011 versiyonu ile iyice battı ve gözümden düştü. Bana göre PES 2010 daha güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

quote:

quote:

Beğenmemiş olamazmı?

Bende FIFA 11'e geçtim zaten. Belki arkadaş, FIFA'yı da beğenmiyor olabilir bu arada. PES, 2011 versiyonu ile iyice battı ve gözümden düştü. Bana göre PES 2010 daha güzeldi.

Alıntıları Göster
    hocam fifanın zorluğundan yada pes 11 in zorluğundan filan değil olay istek ve tercik meselesi bu ayrıca fifa oynamamda zaten çok saçma bi oyun geliyo bana tabii tercih meselesi sonuç olarak onada bişey diyemem ama bakan arkadaşlar şu tabloya sırf skora bakıyolar ilk fotoda şampiyonlar ligi finalinde ki gurur tablosunu göz önünde bulunduran bitane insan yok sonuç olarak bu oyun beyler yani ama güzel bi tabloydu paylaşmak istedim tabii anlayana oda .......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.