Şimdi Ara

PERT KAYITLI ARACINIZA KASKO İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pert kayıtlı aracı olan arkadaşlar, forumda yazılanları takip ederek bana pm ile ulaşıyorlar.
    Elimden geldiğince cevap yazmaya özen gösteriyorum.

Bir çok arkadaşın bilerek ya da BİLMEYEREK pert kayıtlı araç satın aldıklarını görüyorum.
    Asıl sıkıntı şu, çoğu sigorta şirketinin pert kaydı bulunan araca teminat vermemesi. Yani KASKO YAPMAMASIDIR.

Chartis Sigorta eski ismiyle AIG Sigorta sigorta şirketini bir çok kişi duymamış olabilir.
    Chartis Sigorta, Kasko, Trafik gibi elementer branşta değil daha çok mesleki sorumluluk poliçeleri ile kendisini ispatlamış bir firmadır.
    Ve dünya üzerinde tek seferde en büyük hasar miktarını ödemiş bir firmadır ve Amerika firmasıdır.
    Chartis Sigortayı duymayanlar Manchester UTD'ın göğüs reklamından hatırlayabilirler.
    Sözün özü şu ki elementer portföyü bulunmayan bu şirket pert kaydı bulunan araca teminat verebilmektedir.

Pert kaydı bulunan arkadaşlar için ise durum sanılan kadar vahim değildir.
    Bir aracın pert kayıtlı olması o aracın takla atmış, devrilmiş, yanmış vs. anlamına gelmez.
    Araç kasko bedelini %50 sinden fazla hasar ödemesi çıkacak bir parç müşteri isteğide göz önüne alınarak perte ayrılabilir.
    Müşteri aracın onarılmasını isterse piyasada alternatif onarım fiyatları değerlendirilir. Çıkma yada yan sanayi parça kullanımına gidilerek onarım gerçekleşir.

Pert kayıtlı aracı satın alan arkadaşlar ise doğal olarak kasko yaptırmak isteyebilirler.
    Bunun için biraz sıkıntı olur ancak yukarıda bahsettiğim gibi buna da çözüm var.

Gelelim asıl soruna pert kayıtlı aracı satmak isteyen arkadaşlar.
    Eğer yalan söyleyemeyen, iyi niyetli ve Allah korkusu olan arkadaşlar bu aracı satmak istiyorlarsa bu biraz zor olacaktır.
    Çünkü kimse geçmişinde hasar bulunan bir aracı almak istemez.
    Kaldı ki tramer denilen sistem varken, alıcının samimi bir sigortacı arkadaşı varsa sistemden aracın seceresini görebilir.
    Benim tavsiyem ya açık açık pert kayıtlı olduğunu söylemek yada bir galericiye oluruna aracı satmaktır.

Pert kaydı bulunan arkadaşlar kasko rakamı almak isterlerse,
    TC:
    M.NO:
    Ş.NO:
    PLAKA:
    gerekir.
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım herkese.
    Şu önemli uyarıyı yapayım, arabası ciddi hasar alan arkadaşlar her ne olursa olsun aracın önce ONARIMINA en son durumda PERT durumuna gidilsin.

• Focus 2011 model 0 araç klozu ile pert oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 5 Ekim 2011; 18:01:10 >
  • C3 8000tl hasar çıktı 2004 olduğu için perte ayrıldı.

• Araç trafiğe çıktığının 24. gününde park halinde bu hale geldi, perte ayrıldı.

• BENİM ARAÇ PERT FALAN DEĞİL AMA FAZLA HASARDAN DOLAYI Kİ ÇOĞU RUCUVLU, 7500TL KASKO BEDELİ ÇIKARTTILAR. ARAÇIN DEĞERİ 22BİN. GÜLDÜM TABİ
  • slm merhaba ben bişeyi merak ettim ben ticari taksi soförüyüm niyetim pert kaydı bulunan bi araç alarak taxi ye sokmak malüm fiyatlar cok fark ediyo normaliyle :) ne gibi sorunlarım olur yardımcı olurmusunuz tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.