Şimdi Ara

Pert kaydı ihale süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2025 model 1300 km’deki aracımla trafik kazası geçirdim aracımı servise gönderdim dosyamı açtılar Kasko üzerinden şuanda esksper geldi ve sigorta şirketine ön rapor gönderildi sigorta şirketinde değerlendirme sürecinde dosya denildi, sigortayı aradım ağır hasar olarak gözüküyor değer tespit ihalesinde dediler. Ben aracımın pert olmasını istiyorum pert olabilir mi acaba bu süreç nasıl olur bana ne kadar ödeme yaparlar pert olursa bilgisi olanların yazmasını rica ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Onur Turan w9mGG O kullanıcısına yanıt
    Pert ve ödeme süreci şirketten şirkete farklılık gösterir.
    Ortalama olarak 1-2 ayı bulabilir. Şirketiniz finansal anlamda güçlü bir şirket ise süreç daha da kısalabilir.

Kasko poliçenizin klozlarını inceleyin. Yeni değer klozu varsa aynı özelliklerde aynı aracın anahtar teslim bedeli neyse onu alırsınız.

Yeni Değer Klozu:
    Poliçe süresi içerisinde meydana gelen bir kasko hasarı nedeniyle aracın tam ziya sayılması durumunda ödenecek tazminat miktarı; 1 yıl süre ile aracın marka, model, tip, aksesuar gibi özellikleri aynı olan yenisinin, piyasada ilan edilmiş olan anahtar teslim satış fiyatı olacaktır.

• SigortaOfisi kullanıcısına yanıt
    Teminatlarda yeni değer dahil yazıyor, inşallah pert olur çünkü o şekilde onarılsa dahi binmek istemiyorum şuan ağır hasar olarak görünüyor dediler değer tespit ihalesinde sonucu bekliyoruz acaba sonuç ne olur?

Dediğiniz şekilde ilerlerliyorsa sigorta şirketi aracı hasarlı haliyle sovtaja sokacak. Aracın hasarlı bedeli netleşecek. Yani aracı hasarlı haliyle ihale edecek. Muhtemelen sigorta şirketi aracı ihale ettikten sonra likidite sağlayarak aradaki farkı da sigorta kapsamında size ödemek üzere mutabakat sunacak.
    Mutabakat sağlanınca ödeme faslına geçilir.

Yani arabamın değerinde fiyat verirler mi daha sıfırdı çünkü

Tekrara giriyoruz (:

Poliçe süresi içerisinde meydana gelen bir kasko hasarı nedeniyle aracın tam ziya sayılması durumunda ödenecek tazminat miktarı; 1 yıl süre ile aracın marka, model, tip, aksesuar gibi özellikleri aynı olan yenisinin, piyasada ilan edilmiş olan anahtar teslim satış fiyatı olacaktır.

Teşekkür ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.