Şimdi Ara

personel devam kontrol sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • projem, personel devam kontrol sistemi (elektronik bekçi saati). daha çok fabrikalarda kullanılıyor güvenlik görevlilerini veya personelin giriş çıkış saatini kontrol için kullanılıyor. kapılarda terminal bulunuyor bu terminallerde saat,tarih ve fabrikanın hangi bölümünde olduğunu gçsteren bilgiler bulunuyor. bu bilgileri elimizde bulunan pic'li bir devre veya kart vasıtasıyla alınıyor ve bu bilgiler daha sonra PC'ye aktarılıyor. PC üzerinde depolanıyor. istendiği zamanda bu bilgilere ulaşılabiliniyor.BANA YAZILIM VEYA DEVRE ŞEMASI KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER...

• Bildiğimce bu konuda yapılan bir ürün yok. Arzu edilirse tasarım olarak yapılır.
  • Morse watchman ve akıllı kalem diye iki adet ürün biliyorum şu an piyasada ticari olarak satılan
    akıllı kalem bildiğimiz akbil uygulaması diğeri ise manyetik olarak şifrelenmiş istasyonlardan oluşuyor
  • Merhabalar

Bende daha önce barkod basarak ve barkod okuyucu kullanarak personel kontrol sistemi kurmayı düşünmüştüm. Barkod okuyuculardan alınan bilgi excel'e atılabiliyor buradan değişik formüller hazırlayarak gelen datayı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Araştırırsanız işinize yarayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.