Şimdi Ara

persleri dost bilenler baksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BadQaar (2 months ago) Show Hide Marked as spam -3 Reply | Spam i agree with u .. turks are called as Donkeys in iran.. i neva been in iran.. but iranians used to tell me about this fact !

tercumesi

Turkler iranda esek diye anilir

MUTLUO"GUZEN" lol....u fuckin KEER-e KHAR (donkey dick) turkz belong in Siberia where chenghis khan can fuk ya brain into place!!! yaa fukin mongol shyt! grow sum brainz dick-weed! azeris alwayz admit being Iranian, if u call them TURDZZ they'll knock ur teeth and ur mammas teeth out! Now goo straight to Mongolia or siberia or wherever ur mongol @ssholez are from and suck chenghis khanz dick like a lollypop!

cevirrim ama silerler beni

olayhttp://youtube.com/watch?v=Y69PvKC0LfU bu vdeiodaki hatun sebebi ile oluyor ! simdi hatun guzel ya 2-3 g*-oglani yunan ve birkac pers cikip kiz turk degil pers diyor ! bu dokhtar denilen kopek iranli ise bizi cengiz hanla kuyasliyor ! sibiryadan gelmeymisizde bilmem ne ! Lutfen cevaplarimizi esirgemiyelim arkadaslar.

waleed8707 (2 months ago) Show Hide Marked as spam -6 Reply | Spam Iranianz are Iranianz....ARYAN!! If we were TURDZZ we wouldn;t make a contrast between us and u!! Iran is better, stronger and doesn't rely on the US for assistance like u fuckin weak mongolian moronzz!! Consider this this a lesson in demographicz!! LMAO!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 16 Ocak 2008; 4:29:14 >

• Geç Onları Ne Dostu pkk yı da yıllarca beslediler , beslemediler diye düşünen delikanlı varsa çıksın söylesin açık yüreklilikle...Öyle Bu işler sempati duydugunuz ülkeler anketlerinde, iran demekle olmuyor,biraz bilen okuyan insan iran devletinin ne mal oldugunu bilir.O lafı söyleyen insan bozmasının burdan kulaklarını çınlatıyor,selamlar sunuyorum
  • iranda 30 000 000 türk var geneleme yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfx2600

iranda 30 000 000 türk var geneleme yapmayın

iran devleti dedim , iran da yaşayan ya da iranlılar demedim
  • 2 tane dangalak çıktı yorum yaptı diye tüm milleti kara listeye mi ekleyelim yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

2 tane dangalak çıktı yorum yaptı diye tüm milleti kara listeye mi ekleyelim yani?

sitersen sana diger yazilanlarida anlatayim ! Eger bunlar sadik millet olsayd osmanli 33 sefer duzenlemezdi bu kopeklere ! biz ne zaman batiya sefere ciktiysak bunlar ayaklanmis ! essek(pers) hosaftan ne anlar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 16 Ocak 2008; 4:45:16 >
  • İyide videodaki hatun pers olsa ne olur Türk olsa ne olur kaşar sonuçta. Markası daha önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

İyide videodaki hatun pers olsa ne olur Türk olsa ne olur kaşar sonuçta. Markası daha önemli.

sana bir bulgar gelip sen turk degil bulgarsin dese nasil tepki werirdin merak ediyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: simple

İyide videodaki hatun pers olsa ne olur Türk olsa ne olur kaşar sonuçta. Markası daha önemli.

sana bir bulgar gelip sen turk degil bulgarsin dese nasil tepki werirdin merak ediyorum ...

Videodaki kız ne diyor? Onun düşüncesi ne persmiymiş?
  • ugraşma kardeşim, bizim millet iranlı molla aşığıdır. Adamların her türlü pislğini göstersende gene sever gene sever! Kara sevda işte, naparsın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

ugraşma kardeşim, bizim millet iranlı molla aşığıdır. Adamların her türlü pislğini göstersende gene sever gene sever! Kara sevda işte, naparsın!

• http://www.milliyet.com.tr/2008/01/16/son/sondun09.asp?prm=0,7359387

Alın size İran.Taşlan infaz yapan bir ülke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

http://www.milliyet.com.tr/2008/01/16/son/sondun09.asp?prm=0,7359387

Haa yani karı kız milletinin orda burda birilerinin kucağında olması çok daha iyi yani öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

ugraşma kardeşim, bizim millet iranlı molla aşığıdır. Adamların her türlü pislğini göstersende gene sever gene sever! Kara sevda işte, naparsın!

• quote:

quote:

Haa yani karı kız milletinin orda burda birilerinin kucağında olması çok daha iyi yani öyle mi?

Elalemin ne yaptığı seni ilgilendirir mi?Bir erkeğin, kadına karşı 2 oyu olması mantıklı mı?

• Persler M.Ö. devirlerde bugünkü İran' da yaşayan halkın adı.
    Bugünkü İran' da Pers soyu tamamen karışmıştır. O yüzden İran halkına Pers demek doğru olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Persler M.Ö. devirlerde bugünkü İran' da yaşayan halkın adı.
    Bugünkü İran' da Pers soyu tamamen karışmıştır. O yüzden İran halkına Pers demek doğru olmaz.

iranlilar kendilerini pers biliyorlar ve bu boyle kalacak..pars diye bir sehir var orda..ve perslerin ciktigi yerdir.
  • quote:

quote:

quote:

Elalemin ne yaptığı seni ilgilendirir mi?Bir erkeğin, kadına karşı 2 oyu olması mantıklı mı?

Ben onu onaylamadım ki?Elalemin yaptığı beni çok ama çok ilgilendirir,oturduğum kafede 2 tane kendini bilmezin bi ilişkiye girmediği kalırsa ben rahatsız olurum.

Veya bi toplu taşıma aracında 2 tane "aşık" kardeşimizin birbirini yalama etmesi ne kadar doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 16 Ocak 2008; 12:43:35 >

• islam devleti diye geçiniyo iran
    ama tarihinde bütün savaslarını müslümanlarla yapmıs
    tamam eyvallah belki etrafı müslüman ülkelerden olusuyor
    ama numunelik olsun bi tanede müslüman olmayanla savas be kardesim
  • böyle şeylere fazla takılıp kendinizi üzmeyin.ilk başta insanın siniri bozuluyor bu tür şeylerle ne kadar sık karşılaşırsanız ne kadar zavallı olduklarını o kadar çok anlarsınız.iranlılar için bir şey demiyorum bunu yapan gerizekalı ırkçılar.stormfront forumlarını görsen delirirsin herhalde.hatta girin okuyun ne yazdıklarını.müslümanları avrupadan silmek, türkleri orta asyaya göndermek ve zencileri öldürmek ile ilgili binlerce konu var.ona rağmen müslümanların ve türklerin avrupalılar gibi demokratik olamayacağını ve barbar olduklarını düşünüyorlar ne kadar komik değil mi?sanki küresel ısınmanın, afrikadaki açlığın, 2 tane dünya savaşının, kuzey-güney amerika halklarının katledilmesinin sorumlusu beyaz adam değilmiş gibi...
    türklerden deli gibi korkmaları yıllardır süre gelen bir geyik değil.birleşmek için bizim düşman belleyecek kadar acizler işte.

türkün türkten başka dostu yoktur(doğru da olsa) deyip içimize kapanmamız da yanlış.dünyadaki tüm devletlerin çıkarları doğrultusunda yönetildiğini ilk okul öğrencisi bile biliyordur herhalde.bunlara kızıp herkesi düşman belleyerek dünyadan izole olmak bize hiç bir şey kazandırmaz.hiç bir devlet kendi başına varlığını idame ettiremez.2. dünya savaşından sonra abd nin hali afrikada açılmış bir porsche bayisine benziyordu.kendisi çok güçlü ama karşısında ticaret yapabileceği tek bir devlet bile kalmadı.koskoca avrupa kısa sürede tükendi.asya ve afrikanın durumu ortaçağdan çok da farksız değildi.o meşhur marshall yardımları avrupalının kaşının gözünün hatrına verilmedi.avrupayı birleştiren bu aryan saçmalığı değil merak etmeyin.birleşmekten başka çareleri yoktu.
    bu tür davranışlar gösterenler genelde batı avrupalılardan çok günümüzde her açıdan kötü durumda olan ezik slavlar, iranlılar, ermeniler.bir de kuyruk acısı olan balkan halkları.(mesela yunanlılar)bu sitelerin popülasyonları %80 bunlardan oluşuyor ne kadar garip değil mi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.