BrotherS sonunda kaleyi kaptırdı DaRK_ShAdE ve _TurK_PoWer_ birleşmelerine ragmen kaleyi MALUCOBLEZA ya kaptrdılar
keşke üst konu dan devam etseydin.
cidden kaleyi alamadık sebeblerini size sayayım.
öncelikle söyliyim savaşta bizzat ben de wardım buzlucay bilen bilir. biz turk power daydık işte ama hiç bir birlik yoktu birliği salla sadece 65 lwl bi buffer war o da 70+ lwllara bir şey etki edemiyor. MALUCO vs BrotherSde bi ton buffer war 31-32 str basıyolar anam diorum biz neyse kapıyı kırdık. MALUCO kalbi yıkarken biz adamlarda savaşmaya daldık (ne salaklık aslında) bizde düzen yoktu ki herkes kendi kahramanlığı deniyordu.zati bizde BrotherSle direk savaşa girdimiz için 80 lwl uelar bizi bayaa ezdi adama bakıyorm bufflar aynı böle %33 phy absorbe buffu %20 (yanlıs hatırlamıyosam 20) damage absorbe (silkle alınıyor) %40 snow shield e artık dal sen buna kaç koyucan neyse kafbettik başımız saolsun bizim hatamız ayrıca işi gücü olmayanlar gelip lag yaratıorlar ona da sinir oldum walla 80 lwl türklerin bir kısmı BrotherS MALUCOBALEZA gibi guildlerden çıkıp aramıza katılsalar çok daha başarılı oluruz pea
quote:
Orjinalden alıntı: heroogh
öncelikle söyliyim savaşta bizzat ben de wardım buzlucay bilen bilir. biz turk power daydık işte ama hiç bir birlik yoktu birliği salla sadece 65 lwl bi buffer war o da 70+ lwllara bir şey etki edemiyor. MALUCO vs BrotherSde bi ton buffer war 31-32 str basıyolar anam diorum biz neyse kapıyı kırdık. MALUCO kalbi yıkarken biz adamlarda savaşmaya daldık (ne salaklık aslında) bizde düzen yoktu ki herkes kendi kahramanlığı deniyordu.zati bizde BrotherSle direk savaşa girdimiz için 80 lwl uelar bizi bayaa ezdi adama bakıyorm bufflar aynı böle %33 phy absorbe buffu %20 (yanlıs hatırlamıyosam 20) damage absorbe (silkle alınıyor) %40 snow shield e artık dal sen buna kaç koyucan neyse kafbettik başımız saolsun bizim hatamız ayrıca işi gücü olmayanlar gelip lag yaratıorlar ona da sinir oldum walla 80 lwl türklerin bir kısmı BrotherS MALUCOBALEZA gibi guildlerden çıkıp aramıza katılsalar çok daha başarılı oluruz pea
ewet buzlucay senı tanıdım ve haklısın brothers guıldınde turk dusmanı olanlarda var ve hala o guıldde duranlarda var yazık
türk düşmanlını bırak sen adamlar grant nameye I_am_Turk yazıorlar
buzlucay seni burada görmek güzel
persia fun cluba girerseniz pek değerli arkadaşım sinanın da o guildde olduğunu görürsünüz (MALUCOBALEZA) ayrıca bu guildler sadece türk veya sadece yabancı deil international guildler bunlar o nedenle kale ne tam olarak yabancıların ne de tam olarak türklerin
sizin yabancı türk ayrımınıza gerek yok şu kaleyi ne almanlar ne türkler ne mısırlılar aldı
internatıonlar guildlerin alcagı belli adamlar ticari amaçları için eu char kasmıolar guildleri için kasıolar MALUCOBELEZA gibi guildlerin kazanacagı belli adamlarda bi ton eu var.kaleyi en ii charı olan diil en ii bufferı olan kazanıo..
türk guildleri napıo?boyuna sağlam çinli arıolar.bknz alman guildlerinin oluşturdugu BAD_GERMAN unionuna bi ton 50+cleric/bard adamlargüçlü oyuncu için diil cleric ve bard için günde 1ton global yazıolar.bknz ANGELS guildine adamlarda 4tane ana chinese char var bu charlarla wizard/cleric/bard kasıolar kaç kere gördüm mujigilerde adamlar 'byron'nickli char açıp 1,2,3 die numaralandırıorlar.
geçen gün Dark_shade bize meydan okudu allahtan sadece ben onlinedım
siz bu turancılık hedefiyle daha çok hayal kurarsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: heroogh
Sebepleri dediğin gibi değil işin aslı başkadır, şöle izzah etmeye çalışayım Bizim Turk guildleri ve uniolarda, Kral dan çok kralcılar oldukça birlik beraberlik olmaz ,Persia serverında Turk power guildine 2 hafta öncesine kadar masterlık yapmıştım , insan işin içine girince anlıyor,Genel olarak ; bizimkiler profesyonel oyuncular değiller , sadece profesyonel botçulardır.. Çoğu oyundan zerre anlamaz , lafa gelince herşeyi bilirler ama iş yapmaya gelince kaçarlar kıvırırlar.Savaş için arkadaşları bilgilendirmek istiyoruz, ordan biri atlıyor daha yeni 80 lv olmuş artislik yapıyor " Kalesini yerim be , botu kurarım ortaya hepsi pert olur hehe " bu mantık oldukça daha çok global atılır "turkler toplanın" "gevurlardan alalım şu kaleyi" gibisinden çoğunun amacı belli serverdaki turklere şirin görünüp saygınlık kazanmak,Gerçekten bişeyler yapmak isteyen arkadaşlar ise yolun yarısında bu üzücü tabloyu görünce emeklerininin boşa gidişine üzülüyorlar
Benim görüşüm; Bu oyun real din ve ırk savaşı değildir, sadece oyundur ve oyunda usta oyuncularla oynanınca zevki çıkar, oyuncu Turk'müş, Brazilya'lıymış, Alman'mış önemli değildir , önce insan olsun, efendi olsun, oyunu iyi bilisin gerisi fasa fisobbb....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme