🎉 Özel Teklif! 🎉 Yıllık erişim sadece 350 TL (200$ yerine)! 🚀 %99 indirim fırsatını kaçırmayın! 💡 Perplexity Pro'nun Avantajları 💡 🚀 Sınırsız günlük yapay zeka sorgusu 🌟 Tüm premium AI modellerine erişim (ücretsiz sürümlere göre çok daha güçlü) 🎨 Görsel oluşturma ve analiz yetenekleri 📚 Kaynaklı, yüksek kaliteli araştırma 🧑🎓 Öğrenciler, araştırmacılar, içerik üreticileri ve profesyoneller için ideal ✍️ Karmaşık içeriklerin kişiselleştirilmiş özetlerini oluşturma 🧩 Araştırma, yazma ve problem çözmede yardımcı olur5678 💡 Hızlı ve Kolay Kurulum 💡 ⏱ 5 dakikada aktif edilir 🔧 Kendi kendine yönlendirmeli aktivasyon süreci 📖 Adım adım rehber dahil 🏆 Premium Hizmet ve Özellikler 🏆 📩 Anında kod teslimi (e-posta ile) 💳 Ekstra ödeme gerektirmez 🕒 Size uygun zamanda aktivasyon 🤖 Kullanılabilen Gelişmiş AI Modelleri 🤖
🎨 Görsel Üretim Araçları 🎨
🔑 Kod olarak teslim edilir 🔑 ⏳ Promo 1 yıl geçerlidir.⏳ 🆕 Yeni hesap açıp yıllık planı seçip ödeme ekranında 0 euro çekmek için kart bilgilerinizi isteyecek ama para çekmeyecektir 🆕 🌐 https://www.perplexity.ai üzerinden kullanılır 🌐 📧 Kendi mail adresiniz ile kayıt olacaksınız 📧 🔒 Kendi şifrenizi kendiniz belirleyeceksiniz 🔒 ⚠️ Önemli Not: Aktivasyon süresi 24 saatle sınırlıdır. Kodu bu süre içinde aktive edebilecekseniz satın alın. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokumaster -- 30 Haziran 2025; 12:15:49 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün