Şimdi Ara

Permaban yedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
5
Favori
11.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yazıl olmuş bazen maçıma gelirdiniz kalitenizi bilmeyenler konuşmuş hemen siz yinede bırakmayın peşini yayıncılardan riota ulaşmaya çalışın mesela.
  • Hocam geçmemiş olsun dileklerimizle öncelik. Yerinizde olsam meselenin üstüne gider, uğraşırdım. Casterlar ile görüşüp belki ofise bile gidilebilir. Saçmalığın daniskası çünkü, ortada herhangi bir kanıt yok.
  • Adam oynadığı şampiyonlardan script olduğunu söylüyor Yemin ediyorum şu forumda o kadar zavallı insanlar var ki onlar için üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 19 Ağustos 2015; 14:59:33 >
  • hocam geçmiş olsun. riot ofisine git istersen derdini anlat.

profesyonel oyuncu tanıdığın ya da arkadaşının tanıdığı varsa onlar riot görevlileri ile sürekli konuşuyorlar hatta hepsinin kullandığı ts adresi de var sanırsam yüksek elo ile riot elemanlarının takıldığı.

en basiti bizimde forumda Auspexa var . hocam napsın bu arkadaş bi yardımcı olsan kendisine. o kadar devlet görevlisinden ödül alıyon yönlendir arkadaşı :D
  • yiyecek bişi sanarak girdim konuya lol olduğunu gördüm şimdi usulca çıkıyorum.
  • özet xerath ile tek attım ban yedim
  • Suçluyu eziyorsun suçlu ağlıyor ve sen suçlu oluyorsun bir anda ne kadar OP bi server. Bir tane konu vardı lolün sonun getirecek olay drop hack diye. Adam haklı bence. Böyle saçma saçma ban atacaklarsa bu oyun 1 seneye tamamen biter. Kalan herkeste de zaten hile olur hiçkimse oyuna para yatırmaz sonunda lol biter. Sonra "hacı lol diye bi oyun vardı n'oldu ya o ?" " Knk ban atıyoz demek için kazanma oranı yükesk olan suçsuz adamları banladılar geriye hileciler felan kaldı kismede para yatırmayınca oyun bitti." Diye diyaloglar geçer. Kimse kimseyi düşünmüyor bu hayatta, adamlar azıcık ter dökseler oyun daha da oynanacak insanlar gerçekten zevk aldığı için ve adaletli hilesiz bir oyun olduğu için güvenle para yatıracaklar ve adamlar karda olacaklar fakat bunu çalışanlardan hiçbiri düşünmez, çünkü bu daha kolay 2-3 oyununda drop yemiş wr si yüksek olan adamı banlarız aha banladık hadi oynayın deriz devam ederiz orda oturup sohbet etmeye diye düşünüyorlar. Oynayacak başka oyun mu yok rito siz insanları haksız yere banlarsanız bizde başka oyunlara insanlara haksızlık yapılmayan (en azından çok daha az olan) oyunlara geçeriz, sanki dünyadaki tek oyun onlarınmış gibi bir de "vallaha kardeşim sen çok iyi oynuyorsun ve oyununa çok drop gelmiş sen suçlusun sana ban çokta fifi benim tonla oyuncum var sana ihtiyacım mı var?" diyor resmen rito kardeşimiz. Üzüldüm ban yemenize, umarım şu suçlular ban yer sizinde banınız kalkarda bu kadar yazdığım şey boşa gider.

• Geçmiş olsun.
  • EttenNebula kullanıcısına yanıt
    Keşke düzelse. Adamlar gönderdiğim tickete 2-3 hafta sonra cevap yazıyorlar. Ben TR serverinden artık yoruldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 19 Ağustos 2015; 17:57:25 >
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Bu kısa özet olmuş. Biraz geniş özet yok mu?
  • haketmişin xD
  • Şaka gibi ya ticketa cevap geldi işte hile yaptığınızı tespit ettik bilmem ne. At kanıtı dedim eğer kanıttan tatmin olursam daha oyuna girmeyecem. Allahım böyle bir adaletsizlik böyle bir haksızlık yok.

Haketmişsin diyenler o yüzlerinizi kızartırım sizin. Westtede oynarız merak etmeyin bizi oralarda bi yerlerde görürseniz ağlamayın sonra kıskançlıktan. Alnımız ak bizim. Trde oynadığımızdan westte kasamadık bu sebepten dolayı bile kasılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 19 Ağustos 2015; 18:26:53 >
  • hocam gerçekten geçmiş olsun ciddi anlamda üzüldüm adınıza gerçekten haksız bir ban olduğunu düşünüyorum bu arkadaş cidden iyi oynuyor tanımayan varsa gerçekten hile kullanacak birisi değil çok eskiden beri listemde ekliydin ve zaman zaman çook nair olsada her sezon başlangıcı izliyordum maçlarını
    tekrardan geçmiş olsun yardım edebileceğimiz bu konu olursa yaz kesinlikle banın açılması dileğiyle
  • Sana o kadar TR vakit kaybi git westte oyna dedim beni dinlemedin :D simdi Cseriesde bir takimda oynuyordun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan riot TR diyince baktım, ben bu elemanları hee gün görüyorum, sigara molasında yemekhanede. Hepsi şekil şekil elemanlar çapulcu tipler dombili, farklı farklı sakallı, arada orta şeker kızlar da oluyor. Çok sigara ve kola içiyorlar. Kartlarında kırmızılı amblemi görünce anladım sanal iş olduğunu.

Bu arada göztepe Nida kule en üst katlardalar.

Böyle boş işlerle uğraşmayın gençler yazık günah ne kadar çok para kazandırıyorsunuz ki adamlar prestijli yerde katları kapamış bi ton ton balığı çalıştırabiliyor.

• Na ve west forumuna konu aç ayrıca ticket at na ve euw e ve dil olarak Türkce cevap verirlerse ya da Türklerden ingilizce cevap gelirse başka birinin cevap vermesini iste. Hile kullanımı yoksa er ya da geç açmak zorundalar. Sadece abilerinin (na,euw) görmesi lazım

Ayrıca duo girdiğiniz kisilere ve normal oyun attıklarınız arkadaş listeside olanlara da sorun drop kullanan var mı diye. Kullanan kişi ban yemişse ve aynı oyunda birlikte oynamışsanız sizin de ban yemeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 19 Ağustos 2015; 18:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Na ve west forumuna konu aç ayrıca ticket at na ve euw e ve dil olarak Türkce cevap verirlerse ya da Türklerden ingilizce cevap gelirse başka birinin cevap vermesini iste. Hile kullanımı yoksa er ya da geç açmak zorundalar. Sadece abilerinin (na,euw) görmesi lazım

Ayrıca duo girdiğiniz kisilere ve normal oyun attıklarınız arkadaş listeside olanlara da sorun drop kullanan var mı diye. Kullanan kişi ban yemişse ve aynı oyunda birlikte oynamışsanız sizin de ban yemeniz gerekiyor.

adam ben dropum demiyo ki abi? nereden bilecez? kimseyle oyuna girmeyek o zaman? adamlar hileyi engelleyemiyo suçlusu biz oluyoruz yok böyle bir şey. ayrıca west için ticket attım tr riotçu geldi sizi bu konuya alıyorum dedi ben seni istemiyom ki bi işe yaramıyorsun zaten oto mesaj atıp duruyon. hey Allah'ım sinirlenmemek elde değil. bi de 8 şehit haberi varmış şu an kafa kesesim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 20 Ağustos 2015; 21:06:52 >

• riot tr ofisi istanbulda değil mi. çok değecek bir hesapsa git görüş işin yoksa. bu konuyu açtığına göre holding sahibi değilsin vaktin de vardır yeterince. adaletsiz bir ban olduğuna inanmasam da olabilir belki. şahsen bende en az 4-5 defa script damgası yedim ticket atıcam reportlıcam diyenler oldu hiç sallamadım. olursa sorun olmaz. pc ortada maçların kaydı ortada. daha 10 saniye önce droptan maç gitti. tek başıma oynuyordum zaten. herkes seri feed. oyun içinde de 2-3 defa gitti geldi. şimdi en son gittiğinde 10 dakikadır yok. takmıyorum artık. çok defa kazanırken drop yedim son 3-4 droplarda kaybederken yedim hiç sıkıntım yok. neyse geçmiş olsun sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

riot tr ofisi istanbulda değil mi. çok değecek bir hesapsa git görüş işin yoksa. bu konuyu açtığına göre holding sahibi değilsin vaktin de vardır yeterince. adaletsiz bir ban olduğuna inanmasam da olabilir belki. şahsen bende en az 4-5 defa script damgası yedim ticket atıcam reportlıcam diyenler oldu hiç sallamadım. olursa sorun olmaz. pc ortada maçların kaydı ortada. daha 10 saniye önce droptan maç gitti. tek başıma oynuyordum zaten. herkes seri feed. oyun içinde de 2-3 defa gitti geldi. şimdi en son gittiğinde 10 dakikadır yok. takmıyorum artık. çok defa kazanırken drop yedim son 3-4 droplarda kaybederken yedim hiç sıkıntım yok. neyse geçmiş olsun sana

aynısını bizde düşünüyorduk ban aklımızın ucundan geçmiyordu. başınıza gelirse anlarsınız. son 1 haftadır drop oyunlarına düşenleri mi banlıyorlar anlamadım.

• Faulen kullanıcısına yanıt
    öyle bi durum olmaz inş. günde 10 maç atıyorsam en az 3 drop kesin. script hiç görmedim ama drop aşırı olmaya başladı. west aklımın ucundan geçmezdi ama geçicem gibi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.