Şimdi Ara

Performansta değişiklik olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben yeni bir pc toplayacağım fakat birden yüklü bir miktarda ödeme yapamam, o yüzden yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum ama şu anki pc mi upgrade yaparak ilk olarak ekran kartı ardından psu falan öyle gidicek ve en son amd den intele geçeceğim için işlemci ile anakart. Şimdi böyle yapınca performansta düşme olacaktır büyük ihtimalle fakat çok yüksek mi olur az mı olur bilmiyorum. Yani kısacası performansta % kaçlık düşüş olur. (Şuan başka bir bilgisayardayım isterseniz kendi pc me geçince toplayacağım ve şu anki sistemi söylerim ozaman.)

• pc ozellıklerın neler ? ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

pc ozellıklerın neler ? ki

kendi pc me geçeyim hemen yazıcam ozaman.
  • quote:

MSI
    Z68A-GD80 (G3) Intel Z68(B3) Soket 1155 DDR3 2133MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart

yada
    ASUS
    P8P67 DELUXE Intel P67(B3) Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) SATA3.0 USB 3.0 Anakart
    kararsızım.

INTEL
    Core i7 2600K Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci
    GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL7 1.6V Dual Kit Ram

CORSAIR
    HX SERİSİ 80 PLUS 850W 140MM FANLI MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI

MSI
    GTX560 Twin Frozr II/OC GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

ekran kartı için başka kart ta önerebilirsin. şuan kini hatırlamıyorum açıkçası bayağı oldu

• detaylı yaz kasa markasına kadar ona göre yardımcı olalım ..
  • kasa aerocool xpredator olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnest35 -- 10 Kasım 2011; 17:25:36 >
  • quote:

detaylı yaz kasa markasına kadar ona göre yardımcı olalım ..

şuan kullandığım sistem.

Ram
    Kingston 9905403-011.A03LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)

Anakart
    Gigabyte GA-890FXA-UD5 v2 (1 PCI, 2 PCI-E x1, 4 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)

Cpu
    QuadCore AMD Phenom II X4 810, 2600 MHz (13 x 200)

Gpu
    ATI Radeon HD 4850 (1024 MB) 500 MHz (Gerçek: 650 MHz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnest35 -- 10 Kasım 2011; 18:17:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earnest35

quote:

MSI

yada
    ASUS
    P8P67 DELUXE Intel P67(B3) Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) SATA3.0 USB 3.0 Anakart
    kararsızım.

INTEL
    GSKILL

CORSAIR

MSI

ekran kartı için başka kart ta önerebilirsin. şuan kini hatırlamıyorum açıkçası bayağı oldu

bu sistemı alıcaksanız galiba ? oyun amaçlımı yoksa program amaçlımıdır

• quote:

quote:

quote:

MSI

yada
    ASUS
    kararsızım.

INTEL
    GSKILL

CORSAIR

MSI

bu sistemı alıcaksanız galiba ? oyun amaçlımı yoksa program amaçlımıdır

oyun ve program ağırlıklı. (programdan kastım grafik değil visual studio falan. fakat arada sırada ps dir corel draw dur illustrator olsun kullanıyorum fakat ufak tefek şeyler genellikle grafik işlerimi arkadaşıma yaptırıyorum.)

• sistem bileşenlerini kendiniz mi yaptınız mesela burdaki değerler sizin amacınıza ne kadar hizmet edeR .
    işlemciniz 2600k deilde 2500k olsa ne kaybedersiniz arasında 200 tl ama performans olarak %5-10 kadar fark var ? http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=287

anakart neden gd 80 seçtiniz yada guc kaynagını neden 850 w seçtınız ? tek kart içiN cok yuksek secım deılmıdır yoksa ilerde sli mi yapcaksınız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 10 Kasım 2011; 18:34:00 >
  • quote:

Şimdi ben yeni bir pc toplayacağım fakat birden yüklü bir miktarda ödeme yapamam, o yüzden yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum ama şu anki pc mi upgrade yaparak ilk olarak ekran kartı ardından psu falan öyle gidicek ve en son amd den intele geçeceğim için işlemci ile anakart. Şimdi böyle yapınca performansta düşme olacaktır büyük ihtimalle fakat çok yüksek mi olur az mı olur bilmiyorum. Yani kısacası performansta % kaçlık düşüş olur. (Şuan başka bir bilgisayardayım isterseniz kendi pc me geçince toplayacağım ve şu anki sistemi söylerim ozaman.)

merhaba.

http://www.uruniste.com adresinde bir servisi hizmete soktuk.

Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.

Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.

Hizmeti kullanmak için ücretsiz olarak üye olman yeterli.

• quote:

sistem bileşenlerini kendiniz mi yaptınız mesela burdaki değerler sizin amacınıza ne kadar hizmet edeR .
    işlemciniz 2600k deilde 2500k olsa ne kaybedersiniz arasında 200 tl ama performans olarak %5-10 kadar fark var ? http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=287

anakart neden gd 80 seçtiniz yada guc kaynagını neden 850 w seçtınız ? tek kart içiN cok yuksek secım deılmıdır yoksa ilerde sli mi yapcaksınız ..

sli yapmayı planlıyorum. anakart neden sorun çıkardı anlamadım? 2500 k olmasını istemem sebep şu şimdi ben yüksek performanslı bir pc den düşüğe indimmi cidden çıldırıyorum şuan evde kullandığımı parçalamak üzereyim siz anlayın artık e dükkanda da pc iyi olunca elimden geldiğince eşitlemeye çalışıyorum pc yi hem oyun oynamak içinde şuanki pc az gelmeye başladı yavaştan. birde aldımmı tam alayım diyorum 2-3 yıl götürsün gerekirse upgrade yaparım. birde 2600k almamın sebebi oc yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnest35 -- 11 Kasım 2011; 19:21:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertdogan

quote:

Şimdi ben yeni bir pc toplayacağım fakat birden yüklü bir miktarda ödeme yapamam, o yüzden yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum ama şu anki pc mi upgrade yaparak ilk olarak ekran kartı ardından psu falan öyle gidicek ve en son amd den intele geçeceğim için işlemci ile anakart. Şimdi böyle yapınca performansta düşme olacaktır büyük ihtimalle fakat çok yüksek mi olur az mı olur bilmiyorum. Yani kısacası performansta % kaçlık düşüş olur. (Şuan başka bir bilgisayardayım isterseniz kendi pc me geçince toplayacağım ve şu anki sistemi söylerim ozaman.)

merhaba.

http://www.uruniste.com adresinde bir servisi hizmete soktuk.

Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.

Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.

Hizmeti kullanmak için ücretsiz olarak üye olman yeterli.

bu arada sizede teşekkkür ederim zamanım olduğu zaman bakacağım.

• quote:

sistem bileşenlerini kendiniz mi yaptınız mesela burdaki değerler sizin amacınıza ne kadar hizmet edeR .

hocam hala cevap veremediniz

• @Earnest35
    soruyu daha net alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 17 Kasım 2011; 18:53:52 >
  • quote:

@Earnest35
    soruyu daha net alayım ?

hangisini en başta sorduğumu mu?
  • quote:

quote:

bunu kastettım

• quote:

quote:

quote:

bunu kastettım

haaa. şunu demek istedim , soruma cevap verdiniz ama konudan bayağı uzaklaştık sonra da unuttunuz herhalde sonrada bende cevap alamayınca hatırlatayım dedim.

• quote:

sizce ne yapayım şimdi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.