Şimdi Ara

Perfect World Oynayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gezinirken rasladım dosyalarını indirdim amawww.perfectworld.com.my deki serverler kapalı olduğundan henüz deneyemedim oyunu. oyunu oynayan veya başka serverini bilen var mı. Videolarına göre baya güzel oyun.

• Allah Allah neden kapandı ki my serverları açıldığında ilk zamanlar baya oynamıştım neden kapandı anlamadım
  • geçici bişeyde olabilir ama tüm gün kontrol ediyorum ofline...
  • evet 3 gundur bende kontrol edıyorum offlıne anladıgım kadarıyla forumda buyuk bır bugdan bahsedılıyordu zannedersem o sebeble gecıcı olarak kapatılmıs ama cin versıyonu acık oynanabılıyorda ben yınede sansımı ıngılızce olandan deneyecem bende oyunun ss ve vıdeolarına bayıldım cok hos duruyor hayırlısı bakalım ama tahmınım oldukca tutulacak bır oyun gıbı geldı ama gorecez tabıkıde
  • beyler oyun tam olarak ne zmn açılcak bilen varmı?okdr 2.5gb indirdim ve oynayamıyorum
  • Serverin tekrar açılması meçhul.MY forumunda tartışılmış.Yeni client gelebilirmiş.Eğer yeni client gelmezse my serveri kapatılacakmış.Direk offical de başlancakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Serverin tekrar açılması meçhul.MY forumunda tartışılmış.Yeni client gelebilirmiş.Eğer yeni client gelmezse my serveri kapatılacakmış.Direk offical de başlancakmış.

yani buna göre ben 2.5gb lık clienti boşa mı indirdim????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Point Blank oynayan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimal.ama silme derim.belli olmaz bu işler
  • Open beta ya genüz geçmedi bu oyun ve closed beta kapanali da tam 1 ay oldu.

Open beta Client ve Closed Beta Client ayni olacak ( 3-5 patch indirirsiniz en fazla )

O yüzden suan indirmis oldugunuz cleint gecerlidir. silmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.