Şimdi Ara

Perento 55 Lvl Imba Cleric!!!! (Asmo) satılmıştır!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karakterte Full 55 ap seti mevcuttur. resimde görüldüğü gibi
    ayritten 40 lvl +13 elite ap setide mevcuttur.
    200k+ ap ve bankadada yaklaşık olarak 150k ap itemleri mevcuttur
    Çarın 2 türlü Stigma buildleri ve stigmaları mevcuttur.
    Bankasında 100m+ edecek kadar itemi mevcuttur çar tam anlamıyla pvp çarıdır zaten resimdeki Kill sayısından anlayacaksınız.
    İş yoğunluğu dolayısıyla çok ilgilenemiyorum 27 nisanda da transfer açılıyor istediğiniz servere taşıyabilirsiniz...
    saçma sapan tekliflerde bulunmayın sadece üzerindeki ap setini kasmak nerdeyse 6 ay sürdü!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanuel -- 9 Mayıs 2011; 13:11:11 >

• merak edenler için diğer ap setinin resminide koydum

55 lvl ap seti MR basıldır Sorc,Sm,Cleric pvpsinde kullanmak için
    40 lvl ap seti Block basıldır Gladi,Temp,Asas,Ranger,Chanter pvpsinde kullanmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanuel -- 23 Nisan 2011; 7:30:02 >
  • güncel!!
  • kaç milyar
  • 999 tl ama 1000 deil :D
  • milyarlı bi rakam istersin gibime gelio ondan öle dedim. şuanki versiyonda son noktaya getirmişsin.
  • Oyunda Son nokta diye birşey olmadığı için ama pvp anlamında son nokta diyebililiriz pvp yapmaktan hoşlanan arkadaşlar için çok iyi bir karakterdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı satişlar ..

gördüğüm kadariyla iyi platinum medal kasmişin Tebrik ederim.

alan kişiye hayırlı uğurlu olsun ..

bu arada Up
  • bu kadar kişi öldürmüşsün insan bir pvp video hazırlar youtube en fazla izlenen pvp videolarından birisi olurdun kanımca
  • Güzel karakter,hayırlı satışlar.

quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

bu kadar kişi öldürmüşsün insan bir pvp video hazırlar youtube en fazla izlenen pvp videolarından birisi olurdun kanımca

Öldürme sayısına neden bakıyorsun ki ? Her Fortress savaşlarına katıl günde 300+ kill çok rahat yaparsın yaparsın :)

Ama bu karakterin PvP video'sunu bende izlemek isterdim.

Tabi bunu arkadaş için demedim,genel olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

bu kadar kişi öldürmüşsün insan bir pvp video hazırlar youtube en fazla izlenen pvp videolarından birisi olurdun kanımca

bu zamana kadar buna hiç gerek duymadım öle reklam yapar gibi pek ilgimi çeken bişey değil :) pvp anlamıda tatmin olmak isterseniz çarın üstünde elyo öldürme görevlerinden alınan sarı godstone kullanılmıştır.
  • Up Up Up
  • Bu nasıl iştir adammı kekliyorsunuz siz napıyorsunuz 2 ayrı hesap 2 ayrı kişi aynı karekteri satıyor!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_48672893/tm.htm

Üstteki linktedede aynı karekter satılıyor bu konu altındada aynı karekter!!!!!!!!!!!!!!
  • Eğer sen keksen olabilir 1 çarı 2 kişi satabilir ama sence 2 kişi alabilirmi???

çarı aldığında pw yi değiştireceksin yani 2. bir kişi çarı alamayacak...
    ama tabi herkesin kafa aynı çalışmıyor!!!!
  • Açıksa milleti biz si.... çalışıyoz desenize şunu charınız olduğu bile meçhul !!!
  • Satılmıştır!!!
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.