Şimdi Ara

Pepsimi !!! coca colamı !!!! cola turkamı !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 15.6.2017)
Giriş

• Soru açık ama anket anket değil diğer seçenekler nerede?3 ü de değil..LE COLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdn&mlty -- 12 Eylül 2007; 0:15:52 >
  • cola turka demişsin seçeneklere yazmamışsın ama
  • sütaş ayran
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufsimdi

Soru açık ama anket anket değil diğer seçenekler nerede?3 ü de değil..LE COLA...

üzgünüm slk kardeşim entera basmışsın yazmadan açılmış anket
  • Hiç biri 5 para etmez.

Yayık ayranından vazgeçmeyin.
  • caca cola ama cacacola içmiyorum çünkü müslümanlara dalga geçiyolarr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millette pepsiyi sevmiyor bende pepsiyi seviyorum...yokmu aranızda pepsi içen
  • 4ever PEPSİ. Coca Coladan daha lezzetli bence asit daha fazla
  • PEPSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolo Paganini -- 12 Eylül 2007; 0:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViDeNoX

millette pepsiyi sevmiyor bende pepsiyi seviyorum...yokmu aranızda pepsi içen

bende pepsi seviyorum
    ama daha çok süt içmek için zorluyorum kendimi
  • Le-cola hepsinden ucuz + aynı işi görüyor. Deneyin ve görün..
  • baydı bu tarz anketler biri yeşil sermaye dicek birazdan biri amerikaya yahudilere para yedirceğimize turk kolası içelim dicek bencede en iyis yayık ayran
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

4ever PEPSİ. Coca Coladan daha lezzetli bence asit daha fazla

işte buu yeahhhh sonuna kadar asit...
  • Süt için cidden çok faydalı.Geçenlerde boyumu ölçmütüm 1 79 m di Süt içtim yattım kalktım 1 81 olmusş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Süt için cidden çok faydalı.Geçenlerde boyumu ölçmütüm 1 79 m di Süt içtim yattım kalktım 1 81 olmusş.

bir ay içsem eve girerem

uzamasını isteyen kim yahu

1.84
  • Pepsi twist'i en kral cola'ya bile değişmem...... asla

Pepsi'nin cola özütü, şeker ve lezzet tad oranı coca colaya göre daha dengeli + asiti coca cola gibi hemen gitmiyor ..
    coca cola resmen şurup gibi + şeker düzeyi fazla.. ve asit oranı az olduğu için sevmiyorum..
    ayrıca: ne zaman mecbur kalıpda 1 litre veya 2 litrelik şu ped şişe coca cola'lardan alsam ilk başda 2 bardak içip gerisini ertesi güne sakladığım zaman coca colada asit denen birşey kalmıyor = resmen şekerli soğuk çay gibi oluyor 5 para etmez Coca Cola..

özellikle bunu test yaptım.. bir gün 1 litre coca cola ve bir litre Pepsi aldım ve her ikisindende birer bardak içip gerisin geri kapaklarını iyice kapattım.. ertesi gün pepsi'nin asit oranının cola'ya göre hala yerinde olduğunu gördüm.. o durumda coca cola nın tadı resmen soğuk tatlı çay gibi

Pepsi herzaman benim gözümde 1 numara
    sırf bu yüzden en sevdiğim Mc-Donald's'dan vazgeçtim ve artık ailecek çocuklar fln birlikde Burger king'e gidiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 12 Eylül 2007; 0:49:54 >

• Pepsi
  • LE COLA...
  • Hiçbiri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.