Şimdi Ara

Pepsi şifrelerini gir, bilyoner.com’dan Milli Piyango Bileti kazan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
4.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eminönüne gidip bileti abladan almak daha kolay....
  • Pepsi kapak kodlarını nereye giriyoruz? Bitti mi yoksa kampanya?
  • Kapak kodlarını girecek yeri buldum da, bu sefer de sürekli hep şu uyarıyı veriyor "bu kampanyaya 1 GSM numarası ile ayda yalnızca 1 kez katılabilirsiniz". Bugün başlamış bir kampanyaya daha önce nasıl katılmış olabilirim ki? Farklı telefon numaraları giriyorum yine aynı uyarı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kapak kodlarını girecek yeri buldum da, bu sefer de sürekli hep şu uyarıyı veriyor "bu kampanyaya 1 GSM numarası ile ayda yalnızca 1 kez katılabilirsiniz". Bugün başlamış bir kampanyaya daha önce nasıl katılmış olabilirim ki? Farklı telefon numaraları giriyorum yine aynı uyarı çıkıyor.

Bende aynı hatayı alıyordum sonra kapak kodlarından bazıları eski olduğu için kabul etmiyormuş. GSM no ile alakası yokmuş, kodları güncel bulunca kampanya katılımınız başarılı dedi.
  • mgokhan90 kullanıcısına yanıt
    Peki her satıra her seferinde tek bir kod girip deneme yapılabiliyor mu? Elimde 20-25 tane kapak var uzun zamandır biriken, hangisi yeni hangisi eski hangisi kullanılmış hatırlamıyorum. Bu şekilde tek tek girerek deneme veya katılma şansımız var mı acaba? Aynı anda 10 kod girip deneme yanılmayla eleme yapmak imkansız gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 24 Temmuz 2014; 10:58:28 >
  • ben mi bulamadım,? 10 adet şifre girecek yeri çözemedim
  • 10 tane hiç kullanmadığım kodu girdiğim halde hata veriyor. Olmamış. Madem bir defa kullanabileceğiz zaten üye girişi yapıyoruz girdiğimiz pepsi kodlarınının yanına işle veya onayla gibi bir buton koy tıkladığımızda doğru yanlış olanı anlayalım nerde hata yapıyoruz bilelim.
  • steinbeck0635 kullanıcısına yanıt
    Öncewww.pepsi.com.tr ye üye oluyorsun. sonra üye girişi yapınca direk kampanyalar geliyor. Bilyoner.com u seçince aşağıdaki ekrandan pepi şifrelerini giriyorsun ve cep telefonuan bir kod geliyor. Bu kodu dawww.bilyoner.com da ki bilyoner.com linkindeki yere giriyorsun. Çeyrek bileti kapıyorsun.

Pepsi şifrelerini gir, bilyoner.com’dan Milli Piyango Bileti kazan!

• ben de girdim şifreyi bilet hesabınıza yüklenmiştir dedi ama bu bileti nerede görüntüleyebiliriz? biletlerim diye bir yer göremedim.
  • ravin R kullanıcısına yanıt
    www.bilyoner.com da sağ üstte hesabım var oradan kuponlarım seç. Gelen ekrandan milli piyangoyu seç bilet numarası görünüyor.
  • arif32 A kullanıcısına yanıt
    tamamdır, teşekkürler
  • Tamam alırız 1 tane fakat 10 kapak çok olmuş
  • 10 kapak gerçekten çok, 1 tanesini hatalı girsek hangisi olduğunu da blemiyoruz. Başarısız buldum bu sefer
  • neyse ki tek seferde girdim kapakları ve kabul etti.
    aldık bakalım biletimizi.
    her ay 1 bilet alabiliyormuşuz.
    ağustosta 1 bilet daha demektir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 25 Temmuz 2014; 8:28:06 >
  • 10 pepsi ic bobrekleri tuket, piyangoyu kazan parayi alama para bize kalsin.

Bunlarin niyeti kötü dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 25 Temmuz 2014; 10:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Peki her satıra her seferinde tek bir kod girip deneme yapılabiliyor mu? Elimde 20-25 tane kapak var uzun zamandır biriken, hangisi yeni hangisi eski hangisi kullanılmış hatırlamıyorum. Bu şekilde tek tek girerek deneme veya katılma şansımız var mı acaba? Aynı anda 10 kod girip deneme yanılmayla eleme yapmak imkansız gibi bir şey.

Dediğiniz gibi bir imkan yok bildiğim kadarıyla. Kapağı boyut olarak biraz daha küçük olanlar yeni en azından bendeki kapaklarda öyle. Eski kapaklar diğerlerine göre daha büyük.
  • Çok saçma bir kampanya
  • hangisi eski hangisi yeni nasıl anlıcaz? ortasında yıldız olan kapak var yıldız olmayan kapak var. 1 lt pepsiden çıkma.

• ONBAŞI OLDUĞUNU SÖYLÜYOLAR AMA, HANGİ ON KİŞİDEN MESUL OLDUĞUNU SÖYLEMİYOLAR..

Pepsi de o hesap..
  • Çekiliş yapılmış. Kontrol edin arkadaşlar.
    Amorti çıkmış. 5 TL hesapta ne yapabiliriz bununla :)
    Bir bilet daha yüklenirmi acaba hesaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.