Şimdi Ara

Pepe ve etkileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
9.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın şu saçmalıklari gerçeklere yöneltin çocukları.
  • aslında faydalı şeyler var. bazen denk geliyorum. mesela geçenlerde halay çekiyordu çocuklar. castin biber hayranı olacaklarına halay çekip horon tepsinler ne güzel işte.
  • Hocam tek çözüm Caillou
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Bence bir cocugun sahip olabilecegi en guzel sey bir "kardestir". Ben kendimden 1 yas kucuk bir kardesle buyudum, cizgi filmlerin yuzune bakmazdik.

aynı şekilde benim de 1 yaş küçük bir erkek kardeşim var. büyüdükten sonra ne kadar güzel bir şey olduğunu daha iyi anlıyor insan. dışarı çıkılamayan soğuk kış günlerinde bile evde sabahtan akşama kadar çeşit çeşit oyunlar kurardık, televizyona da bu nedenle minimum derecede maruz kaldık. kendimi çok şanslı sayıyorum bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

Bence bir cocugun sahip olabilecegi en guzel sey bir "kardestir". Ben kendimden 1 yas kucuk bir kardesle buyudum, cizgi filmlerin yuzune bakmazdik.

aynı şekilde benim de 1 yaş küçük bir erkek kardeşim var. büyüdükten sonra ne kadar güzel bir şey olduğunu daha iyi anlıyor insan. dışarı çıkılamayan soğuk kış günlerinde bile evde sabahtan akşama kadar çeşit çeşit oyunlar kurardık, televizyona da bu nedenle minimum derecede maruz kaldık. kendimi çok şanslı sayıyorum bu konuda.

Bizde 3 kardeşiz.
    Aramızda 2 şer yaş fark var.
    20 yaşına kadar her gün güreştik 3 kardeş
    Bizim çocukluğumuzda çoğu evde TV bile yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Bizde 3 kardeşiz.

en çok da o güreşleri özlüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

Bizde 3 kardeşiz.

en çok da o güreşleri özlüyorum ben.

Zavallı annem neler çekmiş şimdi anlıyorum hergün evi tarumar ediyorduk

• quote:

Cocuklara Sunger Bob izletin.

aynen la gidin sunger bob izleyin pepede nedir
  • quote:

Zavallı annem neler çekmiş şimdi anlıyorum hergün evi tarumar ediyorduk

tabi 3 kardeş sizin evde durum daha da vahimmiş.

ev perişan, her daim üst baş perişan biz de az çektirmedik annemize.
    ama o zorluklara rağmen kardeşle büyümemizden her daim memnun olduğunu söyler annem.
  • benim yaşım itibariyle tv'nin bir önemi yoktu.
    evimizde İTT bi televizyon vardı fakat o kadar fazla zaman gecirmezdim onuna.
    eskiden insan ilişkileri cok fazlaydı.
    dayım gelirdi top oynardık evde annemin ciceklerini kırardık tepedeki avizeyi kırardık ampulu kırardık çerçeveyi kırardık.
    ama hoşgörü vardı sanki.
    simdi anneler babalar daha vahşi geliyor gözüme.Bir bardak kırılsa bas bas bagırıyorlar resmen.

biraz büyüdükten sonra dışarı cıkardık.Oksijen solurduk top peşinde koşardık okulun bahcelerinde.

Abi kardeş kavramını bilir ona göre hareket ederdik.

ortaokulun sonlarına dogru sega ps pokemon ve power ranger gibi **** pencesine düştük braz
    lise de ise **** artık günümüz sorunu haline gelmişti fakat kimse bunun farkında degildi.

simdi ki nesli saymıyorum bile.
    acııyorum dogrusu...

pepee konusu gelince pepee karakteri bildigin pesimist bir karakter.
    ve cok dejenere bir karakter.

hedef kitlesi ufak cocuklar olan bir cizgi dizinin karakterinde aglama olgusu olmamlı diye düşünüyorum.
    türklük vurgusu ve örflere saygısını takdir ediyorum.

• Benim kız kardeşim de izliyor Pepe'yi hem de aynı bölümlerini kaç defa izledi Allah bilir yeni bölüm olsa tamam.Bizim sınıftada da 2-3 tane "çocukluğunu yaşayamamış" kızlar var onlar da ikide bi Pepe'deki şarkıları söylüyor şarkıyı duydukça kafayı yiyorum resmen
  • pepe neymiş, hiç duymadım
  • Küçük kız kardeşimde pepeyi izliyor aslında şu yumurcak tv ve trt çocuk artık izliyor çocuklar,eskiden öylemiydi yahu belli saatler arası tom ve jerry bulruduk izlerdik genelde akşama doğru çıkardı veya sabah erken izlerdik şimdi öylemi açıyorsun trt çocuğu akşama kadar çizgi film çocuklarda tv başından kalkmıyor...

Bu arada güzel bir karikatür paylaşayım.

Pepe ve etkileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReservoirDogs -- 26 Mart 2012; 15:21:47 >

• Kutsal türk aile yapısını zedeliyor.
  • dünyanın en ünlü pedegoglarına danışılarak hazırlanan Happy Tree Friends adlı cizgi diziye bakın bir
    Bir bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 26 Mart 2012; 16:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

dünyanın en ünlü pedegoglarına danışılarak hazırlanan Happy Tree Friends adlı cizgi diziye bakın bir
    Bir bölüm

Benim çocuklar bunu izlese korkudan gece uyuyamazlar bildiğin korku filmi olmuş bu

• quote:

quote:

dünyanın en ünlü pedegoglarına danışılarak hazırlanan Happy Tree Friends adlı cizgi diziye bakın bir
    Bir bölüm

Benim çocuklar bunu izlese korkudan gece uyuyamazlar bildiğin korku filmi olmuş bu

adam şaka yapıyor bu videodaki kanlı canlı çizgi film yapan bir firma.

• hocam biraz ağır olacak ama çocuğunuzu bu tür çizgi filmlerden de kaçırsanız okuduğu okulda maalesef bir şekilde beyni yıkanacak. yani milliyetçilik aşılanacak,devletçilik aşılanacak. maalesef çocuğunuzun gelişimi bazıların istediği şekilde gelişecek. bunlardan korunmanın en iyi yolu öncelikle sizin bilinçlenmeniz. youtube'de bunlarla ilgili bir sürü videolar var.

çocuklarının çizgi film izleme belli bir yaş aralıkları vardır bu yaş aralıklarına dikkat edin. belli bir yaşa kadar size tavsiyem televizyon hiç izletmemeniz. hatta işinizden eve gittiğiniz de sizinde televizyonu açmamanız. internet üzerinden farklı şeyler izlettirebilirsiniz öğretici mesela. bunlarla ilgili internet sitelerinde bir sürü araştırmalar var eğer kızınıza gerçekten değer veriyorsanız araştırın.

http://www.youtube.com/watch?v=MISAxlwRmIU&feature=related

şu video'yu izlemenizi tavsiye ederim.

ben kendim sosyoloji mezunuyum. reklamcılık v.s işlerinde çalıştım bilinçaltı kontrol sıkça uygulanan şeylerdir. özellikle çocuklar üzerinde.
    örneğin bilinmeyen numaralar reklamları dikkat ettiniz mi ne kadar basit reklam ilk bakışta. bu ne ya falan diyorsun. fakat 118 bilmem neyi notalarla yani şarkı eşliğinde söylediği için beyinin bunu algılaması daha kolay oluyor. bu yüzden beynimizin en kalıcı kısmına yerleşiyor. haliyle istemsizce şarkılarını bile söylediğin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 26 Mart 2012; 20:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

quote:

quote:

Bir bölüm

adam şaka yapıyor bu videodaki kanlı canlı çizgi film yapan bir firma.

kan yerine pamuk şeker çıksa acaba izlene bilirmi?

• quote:

Bir bölüm

Asıl kalıcı beyin hasarı bırakan şey için bakınız:90'ların Nickelodeon çizgifilm kuşağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agoze -- 29 Mart 2012; 2:10:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.