< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hayır hocam. Kampanya sayfasında değişiklik yok ama canlı destekte önce 250 TL alışveriş yapın sonra 50 TL gelecek gibi zırvalardan bahsediyorlar. Bilgi kirliliği olsun istemem ama kampanya sayfasında öyle bir şey yazmıyor ve forumdaki arkadaşlar da öyle demiyor zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kullandım.Bir sorunla karşılaşmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu 50TL olayı yılan hikayesine döndü arkadaşlar yaklaşık 1-2 saat önce karta 200TL yükledim 250TL harcamayı denedim bakiye yetersiz dedi daha sonra 50TL daha yükledim bari harcama yapayım 50tl bakiyeye gelsin dedim 250TL Trendyol cüzdana yükleme yaptım ne gelen var ne giden var MH'yi aradım cüzdan yüklemelerinde olmuyor cart curt diyor kayıt oluşturalım diyor hani şart felan yazmıyor böyle ne alakası var cüzdan yüklemesiyle diyorum kayıt oluşturdum haklısınız dönüş sağlayalım diyorlar bakalım göreceğiz. |
Black Friday için 50TL bakiye gelsin onuda yükleyeyim diyorum bakalım eğer cüzdandan geri aktarım yaparsam kaç günde iade olacak o da meçhul ne yapsam bilemedim hocam. |
Hiç bir şey yapmadım. MH abuk subuk şeyler söylüyor. Onlara kampanyayi anlatamam bile insanı yoruyor. Ma'lesef bu para kuruluşları bankalar gibi anlayışlı olamıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black friday kampanyası mı var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam BF'de alışveriş yapmak için trendyol cüzdana kampanyadan gelmesi gereken 50TL'yi yükleyecektim halen gelmedi. Ayrıca PeP'in Müşteri hizmetleri çok bilgisiz kampanyanın şartlarını kendileri dahi bilmiyor,pazartesi günü de yollamazlarsa tekrar telefon açarım Şikayetvar'a yazdım zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 21 Kasım 2020; 12:1:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 21 Kasım 2020; 16:43:44 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |