Şimdi Ara

Pentium G4560 Can I Run It problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.systemrequirementslab.com sitesinde can i run it yaptığımda cs go yu bile kaldırmayacağı yazıyor işlemcinin fakat ben cs go da full ayarlarda yüksek fpsde oynuyorum 1050 ti ile. hangi oyunu denesem işlemci kaldırmıyor gözüküyor
    diğer bir site aynı şekildehttp://www.game-debate.com/ de işlemciyi arattığımda bulamıyorum bile :/
    hangi oyunu hangi ayarlarda oynayabilirim ben bunun bi çizelgesini falan nereden bulabilirim

• i3 6100 ile aşağı yukarı denk işlemciniz
  • Bu siteyi ciddiye alan kaldi mi ya hu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla neyi kaldırır ne olur bi fikrim olmadığı için :/
  • Jokeriss kullanıcısına yanıt
    Benim g3258 2çekirdek olduğu halde oynayamadiğim tek oyun var oda whacth dog2 bi o oyunda denk geldim çift çekirdek desteği yok zaten pek sevmiyorum onu
    Ayrica sizdeki işlemci 2core 2threats sana 4çekirdek açmayacaği oyun yok anliycağiniz aslinda ben işlemciyi overclocklu kullanmasam bazi oyunları açmayabilir denemedim şimdilik ryzen gelene kadar keyfini sürüyorum
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    işlemciniz kaç mhz ye overclocklu? ekran kartınız nedir? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeriss

valla neyi kaldırır ne olur bi fikrim olmadığı için :/

Onun yerine google u kullanmayı denediniz mi? Mesela g3258 gs go tarzında aratma yaparsanız size daha net fikir verir. O siteler fikir vermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THE SİMS 4 CC SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İmzamdaki sistemi kullanıyorum kasa içi havanlandirmam iyi işlemciyi stokfanla 4.4ghz overclock ettim 80 dereceleri geçmeden kullanıyorum ekran kartim inno 3d 1050ti.Genel olarak oynadığım oyunlarda darbogaz yaşamiyorum ama sadece bazi oyunlarda işlemci darbogaz yapıyor sadece bf1de çok az %5 yada %10 max darbogaz yapıyor ekran karti overclock ettiğimde daha fazla darbogaz oluyor şimdilik ekran karti overclocksuz kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor
    İşlemci delid yaparsam yada iyi bi hava soğutucu bulursam kasaya uygun 4.7 yada 4.8ghz işlemci overclock etcem stok fan yetmiyor malesef ozaman tüm sistem overclocklu kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 1 Mart 2017; 20:9:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: Jokeriss

valla neyi kaldırır ne olur bi fikrim olmadığı için :/

Onun yerine google u kullanmayı denediniz mi? Mesela g3258 gs go tarzında aratma yaparsanız size daha net fikir verir. O siteler fikir vermez.

tabikide denedim hani az çok tahmin edebiliyorum fakat alışkanlık olmuş diyelim o siteye girince işlemcimi dahi görememesi falan sinir oldum biraz :)
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    g4560 overclock yapılmıyor sanırım fakat siz 4.4ghz lere çıkarmışsınız kat kat güçlü şuan g4560dan öyle değilmi ? 3.5ghzde şuan
  • Yes u can run it çözümü
    Evet işlemcide tek çekirdeğe abanan oyunlarda bazi i7lerden bile iyi performans aliyorum ama çoklu çekirdeğe daha fazla yüklenen oyunlarda ben sizden daha düşük performans alıyorum sizde 2sanal çekirdek olduğundan daha iyi performans alırsınız.Ben zaten büyük ihtimal yaza iyi bitane 4790k bulursam onunla değiştircem işlemciyi yada ryzen geçerim ben öle biras takılmalık aldim bu işlemciyi ileri yillarda oyunlar minimum 4çekirdek işlemci istiycek zaten yeni çikan bazi oyunlar çift çekirdek desteği kesmeye başladi örnek watchdog2
    Bendeki işlemci 4.nesil i3'ü bile tokat manyaği yapmiş üstelik 4.5ghz olaki 4.8ghzde fark daha açılıcaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 1 Mart 2017; 20:58:2 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.