Şimdi Ara

Pentium 4 vs Core 2 Duo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 senedir Pentium 4 3.00 Ghz işlemci kullanıyorum.İnternet kafede ve arkadaşın bilgisayarında Intel Core 2 Duo işlemci vardı aradaki performans kat kat fazla diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: fatih86

quote:

Orijinalden alıntı: potur

core 2 duo ne ama hocam model ne tam olarak

IntelCore 2 Duo E8400 6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHzFsb

güzel işlemci p4 den sonra uçak gelir sana

aynı işlemci bende var. 64 bit desteklediğin yeni farkettim :D windows 8 kurdum sanki ağırlaştı. içinde 1+1+1 olmak üzere 3 GB 800 mhz ddr2 ram var. 4 slot bulunuyor. Ramleri yükseltmek istedim ama intelin sitesinde bu modele ait max memory bilgisini göremedim. bilginiz var mıdır ona göre alacağım ekstra ram

• quote:

Orijinalden alıntı: digital90
    aynı işlemci bende var. 64 bit desteklediğin yeni farkettim :D windows 8 kurdum sanki ağırlaştı. içinde 1+1+1 olmak üzere 3 GB 800 mhz ddr2 ram var. 4 slot bulunuyor. Ramleri yükseltmek istedim ama intelin sitesinde bu modele ait max memory bilgisini göremedim. bilginiz var mıdır ona göre alacağım ekstra ram

Çaktırma ama 5 yıldır kullandığım işlemcinin 64 bit desteklediğini bende 1 ay önce öğrenmiştim.

Ayrıca istersen elimde fazladan 1 tane 512 MB 667 mhz, 1 tane 1 GB 667 mhz ve 1 tanede 2 GB 800 mhz DDR2 ram var. Fiyatta anlaşırsak sana kargo ile yollayabilirim. Anakartın destekliyorsa tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 15 Ocak 2013; 11:12:52 >

• Yeni cpu yu şu an kullanıyorum. Diğerine oranla 4 kat daha hızlı. Konuyu cevaplayan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 15 Ocak 2013; 14:32:17 >
  • quote:

Yeni cpu yu şu an kullanıyorum. Diğerine oranla 4 kat daha hızlı. Konuyu cevaplayan herkese teşekkürler.

hocam fazla ddr2 ram varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

Yeni cpu yu şu an kullanıyorum. Diğerine oranla 4 kat daha hızlı. Konuyu cevaplayan herkese teşekkürler.

hocam fazla ddr2 ram varmı ?

1 de 1 gb lık notebook ram i var. ilgilenirsen.
  • bendede pentium 4 var sıktı artık bu işlemcii

ekran kartı kurtarıyor ama işlemci çöp artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.