Şimdi Ara

Pentium 4 ht 360 (3.20 sanal çift çekirdek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, çünkü yeniyim...
    Öncelikle benim sorunum; Pentium 4 ht 360 (3.20 sanal çift çekirdek) ile Crysis 2 oynaya bilir miyim? Ekran kartı alıcam 128 bit. Fakat İşlemcime dar boğaz yapar mı güvenemedim. elimde 200 tl var.Ona göre bir " Ekran kartı " alıcam...

Sistem özellikleri:
    İŞLEMCİ: Pentium 4 ht 360 (3.20 sanal çift çekirdek)
    ANAKART: Gigabyte 945gcm-s2l
    RAM: 2 Gb Tek-Kanal DRR2 333MHZ
    HARDDİSK: 298GB SAMSUNG HD322HJ ATA Device (SATA)
    EKRAN KARTI: ?

Şimdiden teşekkürler...

• o işlemciye her ekran kartı darboğaz yapar ve yeni nesil oyunları değil 3-4 yıllık oyunları zor açar
  • Bak mesela burada >>>http://www.youtube.com/watch?v=wGykLnaYyn0 GT 210 ekran kartı ile oynaya biliyor.
  • Yok mu yardım arkadaşlar
  • Benim eski sistem şöyleydi:
    P4 3ghz seninki gibi,
    512mb ram,
    512mb ati x1650 ekran kartı,
    Açıkçası oynuyordum, ama loadingler ölümüne uzundu, bu yüzden de bitiremedim.Yani hani oynuyorsun ama 30 fps veya 25 fps bekleme.Oyun ilk oyunlarından daha performanslı çalışıyor onu da söyleyeyim.İlkini oynadıysan bunu da oynarsın.Yani açıkçası bence crysis için 200 liranı sadece ekran kartına verme, zor bir karar ama biriktir, yeni sistem al.Ayrıca da şunu söyleyeyim, muhtemelen sistemin ekran kartı olarak "agp" yi destekliyor.Şuanki sistemler ise pci denilen ekran kartlarını kullanıyor.Yani her ekran kartı sistemini desteklemeyebilir ve ekran kartı elinde kalabilir.
    Edit:Anakartına baktım pci destekliyormuş pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 1 Mart 2014; 20:17:22 >
  • Eyvallah çok sağol yorumun için.Beni 2 sene idare etsin mediavel 2, crysis , call of duty falan oynancak gibi olsun, yani bir internet cafedeki PC gibi olsun yeter bana.(gerçi orada AMD x2 cpu lar var ) Dediğin gibi sistem toplamaya başlıyacağım.Ekran kartı hazırda olmuş olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.