Şimdi Ara

Pentium 4-D 820 Dual 2.8ghz tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium 4-D 820 Dual 2.8ghz işlemciye hangi anakart ve ekran kartı almamı tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adams -- 16 Ocak 2006 0:57:51 >

• asus p5wd2 premium mobo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

asus p5wd2 premium mobo

+1
    Pentium D ye alınabilecek su andaki tek kart bence (sadece Pentium D için değil TAbiki )
  • teşekkürler. ama bu mobo fiyat bakımından biraz bizi aşar. daha uygun fiyatlı mobo tavsiye edebilirmisiniz.
  • bence iki parca icinde fiyat limitini soylersen herkes daha rahat yardimci olabilir
  • motherboard 200-250 ytl
    VGA ortalama 150 ytl
  • ozaman anakart olarak asus p5ld2 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • P5LD2 almanı tavsiye ederim . Ben 1 hafta önce yeni sistem aldım . İmzada yazıyor . Kart çok güzel . Tavsiye ederim . Zaten kurulum CD ' si P5LD2/P5WD2 diye ikisi için yapılmış . Yani ona yakın bir anakart !

Ekran kartı olarakda 256 MB 128 BİT ASUS AX700 TD PCI Exp tavsiye ederim ... Ama istediğin fiyatın üzerinde 121 $ + KDV . Sen ortalama o fiyat olacak dediğinden bunu önerdim . Daha düşükleride var ama onları öneremem ... Benimki sadece tavsiye 150 YTL ' den fazla veremem diyorsan dikkate alma !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Ocak 2006 13:50:37 >

• Bence de Amd al
  • İyi Akşamlar Arkadaşlar ADAMS Arkadaşımızın Bahsettiği İşlemciden Almayı Düşünüyorum Ancak INTEL P4 D 820 DUAL 2.8GHz 800MHz 2x1MB 64BIT 775p mi yoksa AMD Athlon 64 3500+ VENICE (512K,2200MH İşlemciler Arasında Kararsız Kaldım Yorum Yaparsanız
    Çok Sevinirim

• @ mahir2121
    başka yerde yapın amd yada intel fanatikliğinizi adam yardım istemiş sense burada yazmak için yazıyorsunuz
    @mustafa2 sende başka bir topic açsan daha iyi olmaz mı kaldı ki pahsetiğin cpuların ikiside farklı kulvardalar ve karşılaştırman doğru olmaz
  • herkese yardımlarından dolayı teşekkürler. P5LD2 bu board olacak herhalde. tekrar sağ olun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.