Şimdi Ara

Pentel PG505 0.5mm Çizim Kalemi Türkiye'de YOK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kalem sıfırdır. Türkiye'de satışı yoktur. Youtubedan videolarını izleyebilirsiniz.Pentel'in kalitesini kullananlar zaten bilir. Dehşet bir mekanizmaya sahiptir.

Kırıkkale içi elden teslim.Diğer illere kargolanır.Kargo alıcıya aittir. Çizim ile uğraşan arkadaşların kaçırmaması gereken bir kalemdir..Pazarlık içeren mesajlar cevaplanmayacaktır.

Fiyat: 40 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Pentel PG505 0.5mm Çizim Kalemi Türkiye'de YOK !! Pentel PG505 0.5mm Çizim Kalemi Türkiye'de YOK !! Pentel PG505 0.5mm Çizim Kalemi Türkiye'de YOK !! Pentel PG505 0.5mm Çizim Kalemi Türkiye'de YOK !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 9 Haziran 2016; 22:39:16 >

• Fiyatı unuttunuz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ican_

Fiyatı unuttunuz sanırım

Sağolun uyarı için.
  • Dostum TR'de satılmıyor, pazarlık yok, 40TL, bir de kargo alıcıya aittir demişsin de kalem zaten Amazon'da $7 civarı bir şey. Amazon'dan Amerika'dan kargo dahil alsa yine senin 40TL + alıcı ödemeli kargo'dan daha ucuza gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 13 Eylül 2016; 3:09:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Dostum TR'de satılmıyor, pazarlık yok, 40TL, bir de kargo alıcıya aittir demişsin de kalem zaten Amazon'da $7 civarı bir şey. Amazon'dan Amerika'dan kargo dahil alsa yine senin 40TL + alıcı ödemeli kargo'dan daha ucuza gelecek.

Arayip ugrasacaktim hizli oldu tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Dostum TR'de satılmıyor, pazarlık yok, 40TL, bir de kargo alıcıya aittir demişsin de kalem zaten Amazon'da $7 civarı bir şey. Amazon'dan Amerika'dan kargo dahil alsa yine senin 40TL + alıcı ödemeli kargo'dan daha ucuza gelecek.

Kargo ile beraber 12 dolar civarına geliyor. Ben de hemen hemen aldığım fiyata veriyorum. İsteyen amazondan almakta serbest tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.