Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pentax

quote:

Orijinalden alıntı: red_blue

Arkadaşlar k-r bu haftasonu vatanda 1.519 world karta 6 taksitli fiyatı bilginiz olsun :))

iyi fiyat...

Ben ayırttırdim bu aksam almaya gideceğim ins.
    Araştırmalarimin sonucu nihayi kararı vermiş bulunmaktayim umarım doğru bir karar olmuştur :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar k-r bu haftasonu vatanda 1.519 world karta 6 taksitli fiyatı bilginiz olsun :))

iyi fiyat...

Araştırmalarimin sonucu nihayi kararı vermiş bulunmaktayim umarım doğru bir karar olmuştur :))

o paraya alınabilecek en iyi makina....

• quote:

quote:

quote:

iyi fiyat...

bnce doğru bir karar, ben de yaklaşık 2 aydan beri araştırıyorum ve benim de kararım k-r dan yana. inşallah ocak ayında alacağım. hayırlı olsun.

• bir pazar sabahı.. hamburg

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Kasım 2011; 1:25:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi fiyat...

o paraya alınabilecek en iyi makina....

Makinanın çözmeye çalışıyorum ama anlamadığım takır takur sesler de neyin nesi bu k-r her zaman mi boyle yoksa bana mi alışamadı boyle asabi :)))

• Açılışta 1sn kadar "tıkır tıkır" çalışan ses "sensör temizleme sisteminin" sesi.

Onun haricinde hangi aynalı SLR gövdeyi sallarsanız sallayın tıkır tıkır ayna sesi gelir oda ayrı bir ses.

içiniz rahat olsun..
  • arkadaşlar,
    pentax k5, sadece bu pazartesi, abd'de 995 usd.

bilgi bu link'te
    http://www.pentaxforums.com/
  • satılık 3 adet lensim var....

pentax da 18-250mm sıfır gibi....600 TL (zor bulunan bir lens) kapakları ve parasoleyi var kutusunda...tak gez lensi....biraz kalın ama...boyutu 18-55mm kadar....yer kaplamıyor...
    pentax manuel 135mm çok temiz...20 yıllık olmasa sıfır diyecem 200 TL (kapakları ve parasoleyi var...)
    cosina 50mm f1.7 buda temiz sayılır...keskin iyi bir lens... 100 TL... kapakları var...

isteyen istanbuldayım...elden alabilirsiniz...

sanalpazar veya sahibinden sitelerinden satış yapabilirim....

Tel: 0 506 533 41 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentax -- 27 Kasım 2011; 17:36:45 >
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

Canon EOS 5D + 85mm f/1.8 USM (1/320sn - f/1.8 - ISO400)

EOS 5D + 85mm f/1.8 USM
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

EOS 5D + 85mm f/1.8 USM

çocuğun sırat ifadesi çok hoşuma gitti, eline sağlık Ahmet Abi :)
  • K-5 alabilmek için beyaz renkli K-x'imi satıyorum. İlgileneler özel mesaj atabilir.
    Fiyat 775TL
    pentax k-x 35-80mm Münih

• Güzel mekanlar.. Mimari doku ve yerleşim planı gerçekten çok iyi bu ülkede..

1 hafta Hamburgda kaldım dönüpte Münih ve Stuttgart'a gitmedim ona yanıyorum.

Ufak tefek kusurları olsada (lensin açısından olsa gerek) güzel paylaşımlar emeğinize sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceylanktu

BMW binası güzelmiş...
  • @yıldız, bende münih dışında sadece augsburg a gittim. dediğin gibi yapılaşma çok düzenli.
    açıkcası çektiğim fotolar beni fazla tatmin etmedi,netlik konusunda genelde sorun yaşadım,bu benden kaynaklanıyordur muhtemelen.makinayı öğrenmeye çalışıyorum hala.fotoğraflardadki eksikleri belirtirsen sevinirim,bende eksiklerimi görür kendimi geliştiririm.

benim bide forumdakilere sorum olacak pentax A 50mm lensim var,bu lens takılıyken makinayı açtığımda odak uzaklığı adı altında değerler çıkıyo bu değerlerden ben hangi değeri seçmeliyim???

@pentax bmw binası 4 silindirli motora benzetilerek yapılmış.
  • quote:

benim bide forumdakilere sorum olacak pentax A 50mm lensim var,bu lens takılıyken makinayı açtığımda odak uzaklığı adı altında değerler çıkıyo bu değerlerden ben hangi değeri seçmeliyim???

manuel lens takılı halde makinanı açtığında kaç mm lens taktıysan o değeri seç...
    senin lens 50mm...olduğu için 50 değerini seç ve okeyle...

ve bu lensle manzara fotosu çekerken....modun manuelde olsun...f değeri 8-11 arası olsun...sonuçlar daha iyi olur...
  • @pentax verdiğin bilgiler için saol.
  • quote:

@yıldız, bende münih dışında sadece augsburg a gittim. dediğin gibi yapılaşma çok düzenli.
    açıkcası çektiğim fotolar beni fazla tatmin etmedi,netlik konusunda genelde sorun yaşadım,bu benden kaynaklanıyordur muhtemelen.makinayı öğrenmeye çalışıyorum hala.fotoğraflardadki eksikleri belirtirsen sevinirim,bende eksiklerimi görür kendimi geliştiririm.

50mm manuel ile mimari çekimleri uzaktan ve kısık diyaframda (f/11-13 gibi)

çekebilirseniz sonuçların bunlardan çok daha kaliteli çıkacağını göreceksiniz.

Muhtemelen hava herzamanki gibi kapalı olacak Almanyada bu nedenle

temiz kareler alabilmek adına iso200 (kr için yazılımsız minimum en temiz değerdir)

f/11 - 13 değerinde ve tripod ile çekim yapmanızı öneririm.

Canon EOS 5D + EF 85mm f/1.8 USM

Canon 5D MKII + Sigma 20-40mm f2.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 1 Aralık 2011; 19:15:58 >

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.