Şimdi Ara

Pentagon resmen UFO görüntüleri yayınladı: Ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
5
Favori
6.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), bugün önemli bir açıklama yaparak üç farklı UFO görüntüsü yayınladı. 2004-2015 yılları arasında çekilen videolarda, olağandışı uçuş kabiliyetlerine sahip olan bir takım cisimler görülüyor. Görüntüleri buradan izleyebilirsiniz.



    Videolar 2017 yılında ortaya çıkmıştı



    Pentagon'un yayınladığı görüntüler aslında yeni değil. New York Times gazetesi, UFO (Unindentified Flying Object/Tanımlanamayan Uçan Nesne) görüntüleri olduğu iddia edilen üç videoyu ilk olarak 2017 yılında ortaya çıkarmıştı. Gazetenin yayınladığı makale uzun bir süre medyanın gündeminde kalmış ve birçok bilim insanından da ilginç yorumlar almıştı. 



    New York Times'ın yayınladığı görüntüler daha sonra 2019'da ABD Donanması tarafından resmen doğrulandı. Yani görüntülerin bugün ilk kez ortaya çıktığı doğru değil. Pentagon sadece hali hazırda sızdırılan ve doğrulanan videoları kendisi de yayınlamış oldu. 





    Uzaylılar olabilir mi?



    Pentagon'un UFO görüntüleri gerçekten de çok ilginç. Videolardaki gizemli araçlar, görünüşte herhangi bir kanat, motor veya itki sistemine sahip değil, ancak buna rağmen yüzeyden kilometrelerce yükseklikte hipersonik hızlarda hareket edebiliyorlar. 



    Konuyla ilgili konuşan ABD Donanması pilotu David Fravor,"Bölgeye yaklaşmamla cismin kaybolması bir oldu...güneye doğru süratle hızlandı ve iki saniyede ortadan kayboldu. İnanılmaz ani ve beklenmedik bir şekilde, bir ping pong topunun duvardan sekmesi gibi. Çarpıp diğer tarafa gitti." ifadelerini kullandı.



    Görüntülerdeki tanımlanamayan cisimlerle ilgili elbette epey bir söylenti var, ancak ne Pentagon ne de herhangi bir araştırmacı bu ilginç duruma kesin bir açıklama getirebilmiş değil. ABD Ordusu, söz konusu kliplerin şu anda "tanımlanamayan hava olayı" (Unindentified Aerial Phenomena) olarak değerlendirildiğini söylüyor.



    Pentagon'un gizemli U.F.O. programının başındaki isim olan eski istihbarat ajanı Luis Elisondo, CNN'e yaptığı açıklamalarda,"Yalnız olmadığımızı ortaya koyan inandırıcı kanıtlar olduğuna inanıyorum. Bu gördüğümüz hava araçları, şu anda ABD'nin veya herhangi bir diğer ülkenin envanterinde bulunmayan yeteneklere sahip." sözlerini kullandı.



    Kliplerdeki cisimlerin kesin olarak uzaylıları ait olduğunu söylemek elbette yanlış olur, ancak çok ama çok enteresan bir olayla karşı karşıya olduğumuz da bir gerçek. Pentagon, bu videoları, New York Times'ın sızıntılarının ardından onayladı. Yani bir anlamda onaylamak zorunda kaldı. Sızıntılar olmasa muhtemelen bu videoları hiç göremeyecektik bile.



    Geçtiğimiz yıl Washington Post'a konuşan Black Vault kurucusu John Greenewald Jnr,"Cisimlerin uzaylılar tarafından kontrol edildiğini veya burada herhangi bir mantıklı açıklamanın bulunamayacağını söylemek yanlış olur. Ancak dünyanın en güçlü ordusu bu cisimlerin ne olduğunu bilmiyor. Donanma'nın gökyüzünde tanımlanamayan cisimler gördüklerini itiraf etmesi bana göre zaten başlı başına müthiş bir olay." ifadelerini kullanmıştı.




    Kaynak:https://edition.cnn.com/2020/04/27/politics/pentagon-ufo-videos/index.html







  • Yıl olmuş 2020. Herkesin de cep telefonu var. Herşeyin resminin çekiyoruz. Ama hala net bir UFO görüntüsü yok.hadi eskiden herkesin kamerası fotoğraf makinesi yoktu. Şimdi hepimizin cebinde var. Eski makinelere taş çıkarır kalitede resim çekiyorlar. Ama her ne hikmetse UFO nun resmini net çekemiyorlar.

    İnanmayın bu haberlere . Bu admaler cambaza bak cambaza yapıyorlar.
    Ya bir git Amerika yaaa, baktın batıyorsun elindeki tüm kozları mı oynayacaksın, film milm bitti artık işte Amerika 'lılar uzaylıları bulur inceler onlarla konuşur ilk temas kuran medeniyet Amerika 'dır diye diye filmlerinle yıllarca bizi yedin kendi reklamını yaptın uzaylılar üzerinden diye.

    Benim görüşüm şu olmuştur, bizden başkaları yoktur, çünkü bizden başkaları var ise ve bizden ilerideler ise teknolojileri genleri oluşumları çoğalmaları falan filan ileri seviyede ise şimdiye kadar çoktan abd filmlerinde olduğu gibi bizi bulmuş olurlardı ve istediklerini de yaparlardı çünkü biz onlara göre güçsüz ve ger bir teknolojiye sahip olduğumuz için ama ne oluyor 1950 'lerden beri midir nedir hep olan şu onlar bizi bulmuyorlar dünyamıza gelmiyorlar bizlere güçlerini göstermiyorlar ama biz onları hep arıyoruz biz tarıyoruz soruyoruz uzaya mesaj gönderiyoruz ne garip dimi. Biz arıyorsak ve bulamıyorsak demek ki yoklar ve yalnızız evrende ama onlar olsa idi çoktaannnnn dışınnn dışınnn diye Dünya'lılar evrenin hakimi biziz ve bize itaat edeceksiniz, bizim için köle olarak çalışacaksınız derlerdi. Adı üstünde güçlü güçsüzü her zaman yener ezer kullanır kontrol altında tutar. :)

    Hadi şimdi gidin yatın. :)
  • Video her an silinebilir. Destek için noktada olsa yorum yapın

  • +1

  • Canım ya Amerikalıları baktılar Corona krizinde avutamayacaklar, dediler UFO lara devam :)

    Bu görüntülerden ne yorum beklion ki :D herşey olabilir

  • Keşke görüntüyü hesap makinesi ile çekmeselerdi.

  • Ulan gelcekseniz gelin artık şerefsizler dolaşıp dolaşıp gidiyosunuz ne nazlı çıktınız soxum, bi siz kaldınız zaten başımıza gelmeyen

  • Arkadaşlar geliyor zaten görmek şansınıza kalmış ben dahil milyonlarca kişi var ufo gören şans işi işte isteyen inanır isteyrn inanmaz okadar insan yalanmı söyleyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatör eğlendirir efendim.

  • İnsanoğlu iç itki fiziğini keşfedemediği sürece UFO gerçeği hep akıl almaz bir fenomen olmayı sürdürecektir. Buradan bana kimsenin inanmayacağını bilerek açıklıyorum; UFO'lar nükleer enerji ve nano motorlarla hareket etmektedir.

  • Aynı aşk gibi. Gördüğünü söyleyen var ama net kanıt yok. Herkes göremiyor/yaşayamıyor.

  • [.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 20 Mayıs 2020; 3:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korona, UFO, Uzaylılar falan sırada ne var? Robotların savaş ilan etmesi mi? Olursa şaşırmayacağım xD

  • ONURTO kullanıcısına yanıt
    onurto size sormak istediğim şeyler var özel msj atar mısınız

  • benim anlamadıgım madem varlar neden temas kurmuyorlar..? sonuçta bizden fersah fersah öndeler... yada neden abd liler (halkı olsun devlet olsun) görüyor da,insanlar ne görüntü elde edebiliyor, nede temas kurabiliyor .. tamamen düzmece

  • ONURTO kullanıcısına yanıt
    vay be öyle iyi fotoğraflar var kimse saklamamış nette yok ama sen ve ölmüş abin biliyor

  • erci501 kullanıcısına yanıt
    hocam kim siliyor adamlar kendileri paylaşmış ayrıca instagram mı bura nokta atalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi 37 yaşındayım ve Ortaokula giderken akşam üzeri inanılmaz hızlı hareket eden ışık saçan tek bir cisim görmüştüm. Hareketine en yakın şey sivrisineğin kafamızın önünden arkamıza geçmesi gibiydi ama çok uzaktan; nokta gibi olup çok uzaktaydı ama bir anda aşırı mesafe kat edebiliyordu o zamanlar uçaklara da meraklıydım nasıl hareket ettiğini biliyorum. Çünkü en sevdiğim şey çatıya çıkıp uzanmak ve gök yüzündeki bulutları bir şeylere benzetmekti.

    Uçakları da görüyorduk jetleri de ama o uzaklıktan insan yapımı herhangi bir uçak ya da başka bir şeyin bu kadar hızlı gitmesi mümkün değildi. Ses de çıkartmıyordu, ses çıkartsa en azından şuan ki aklımla birisi drone denemesi yapıyor diyebilirdim. Uçak ya da uçurtma da değildi o yüzden ufo olduğunu düşünmüştüm. Hatta yanımdaki arkadaşlara da ben göstermiştim ''Ufo lan bu diye'' ve ertesi gün tv'de de yayınlanmıştı! Kanal kamerasıyla çekilmiş dandik bir görüntüydü çok uzaktan..Orada daha bile küçük gözüküyordu!

    Ancak kimse de cep telefonu bile yoktu o zamanlar lisedeyken 5110 yeni çıkmıştı hesap edin. Ben evrendeki tek zeki varlıklar olduğumuza hiç inanmadım zaten: Güneşe 1 milyon 300 bin tane dünya sığıyorken ; iq'su 150 üzeri kimse tek canlı varlık olduğumuza inanmıyorken, ben de en azından gözlerime inanıyorum. Ama televizyonda o kadar fazla uyduruk hikaye ve çekim var ki inanan insanı bile uzaklaştırıyor. Yıllardır aklıma bile gelmedi ,sinir stresten gökyüzüne bile bakmak!

    Bir anda önündeyken hiç ses yapmadan sadece gözlerinle takip edebileceğin hızda arkana geçebilecek bir teknolojiye hala sahip olduğumuzu düşünmüyorum.

    Ancak diğer ülkeler böyle bir teknolojiye sahip olsalardı ,o zamanlar üzerimizde denerlerdi yılanın başı küçükken ezilir! Telefon ve kamera sistemlerine rağmen hala net bir ufo fotoğrafı olmamasının sebebi, bizim hala o hızı görüntüleyebilecek teknolojiye sahip olmadığımızdan değil de ülkelerin verileri saklamasından diye düşünüyorum son 10 yılda çok gelişti çözünürlük kalitemiz!

    Dünya'da bu kadar az canlı varlık varsa kendilerine teknolojide ne kadar yakın olduğumuzu incelemek için bile gelmiş olabilirler, diye düşünüyorum. Öyle hızlı araçlar üreten varlıklar için bizim icat ettiklerimiz muhtemelen bisiklet gibidir ve ne kadar gelişeceğimizi inceliyorlar da olabilirler. Her neyse belki de gökten inen ve kitapları verenler de onlardı ; belki de onların yüzlerce hatta binlerce yıl önceki eviydi Dünya ve çok hızlı gelişip birden yok olan Mayalar'dır kim bilir!

    Ancak bu videodaki şeyi çıplak gözle görmeden onaylayamam zaten hiçbir şey anlaşılmıyor ve çok kısa. Bir şey anlaşılmadığından yalanlamaya da gerek duymamışlardır ,ülkeler buna tenezzül edip sildirmez. Gözlerinizle görmeden inanmamalısınız ufo olayına bence de ama her gözle gördüğünüze de inanılmaz ,şu teknoloji çağında bunları yapmak çok kolay ama gerçeğini gördüğünüzde aradaki farkı ayırt edeceğinize eminim ,durduğunuz mesafeye de bağlı yine de!
    https://www.hurriyet.com.tr/galeri-turkiyeden-goruntulendi-gorenler-ufo-sandi-bakin-ne-cikti-40864774/1
    Gördüğüm şey buradaki ilk resime benziyordu uzay istasyonuymuş falan hikaye öyle bir şeyin o kadar hızlı hareket etmesi belirli bir şeritteki gibi değildi ki sivrisinek gibi bir oraya bir buraya gidiyordu ama arada bir de hareketsiz duruyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Nisan 2020; 5:3:49 >




  • Nedense bana pek inandırıcı gelmedi. Özellikle de bütün dünya ABD’nin Covid-19 ile başarısız savaşını konuşuyorken.
    Ayrıca bir zamanlar bir kart oyunu konuşuluyordu. Sahte uzaylı saldırısı haberinden bahsediliyordu. Onu hatırladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2020. Herkesin de cep telefonu var. Herşeyin resminin çekiyoruz. Ama hala net bir UFO görüntüsü yok.hadi eskiden herkesin kamerası fotoğraf makinesi yoktu. Şimdi hepimizin cebinde var. Eski makinelere taş çıkarır kalitede resim çekiyorlar. Ama her ne hikmetse UFO nun resmini net çekemiyorlar.

    İnanmayın bu haberlere . Bu admaler cambaza bak cambaza yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olduğu yok gidin yatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.