Şimdi Ara

Penta kill çalmak ayıp değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quadra alan karşı takımda bile olsa bırakırım ölürüm penta alsınlar diye
  • ben triple dan yukarı cıkamadığım için sorun olmuyor çünkü triple dan sonrasında yaşadığım olmamıştır son bi dokunur triple alır ölürüm

ha arada gelip potansiyel pentamı çalıyolar fakat onlar farklı durumlar
    örnek:adamlar bizim turrete yapışmışken gidip üzerilerine atlar aoe skilleri kullanır artık ne varsa çullanırım tabiki müthiş takımımı yardıma gelmez genelde tam ben ölürüm sağdan bi tip cıkar toplar killerimi veya daha farklı steal yöntemleride var
    örnek:oyunun ilk dakikaları shen ile oynuyorum topda yanımda ashe var karşımızdan rumble cıktı ben önden shadow dash yapıp tauntladım oda bana saldırdı ashe in yardımını bekliyorum adam bush da saklanmış izliyor tam 1 vuruşluk canı kaldığında bir volley atıverdi o maçdan sonra 1 hafta oyuna girmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 9 Nisan 2012; 3:48:40 >

• Bana 7,8 kez oldu ama pek takmadım neden penta değil falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

Bugün içerisinde 2 tane penta killim çalındı biri graves ile oynarken singed zehri ile çaldı ötekinde kassadin ile oynarken jarvan çaldı. Ayıp yahu bu çalınan 6. penta killim falan. Bi ara Talon ile oynarken kadın anırıyo orda Quadra kill diye son adama koşuyorum yakalayacağım kesin q açtım gidiyom lux ulti attı çaldı ayıp abi insanlık ayıbı.

Report kısmında "he steal my penta" falan olsun

"bu çalınan 6. penta killim"

Lan Allahın görgüsüzü,1 yıl olacak oynama sürem Penta almaya yaklaşamadım bile ._.
    Çalana selam söyle <3

• bu oyunun takim oyunu oldugunu herkes unutuyo bariz bi kill ks olmadikca sinirlenmeniz yersiz ben support oynarken atak sirasinda rankedda kill aldigimda carry ses cikarmiyo mesela bunun disinda killi kimin aldigi onemli degil tabi suda var sen tam adami kesicen o sirada sana ks atarlarsa sinirlen ama team fightlarda ks nin laf olmasi da bi acayiplik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersine çok hoş bir duydu. c-c-c-c-combo breaker yazıyorum sonrasında çokta güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

bu oyunun takim oyunu oldugunu herkes unutuyo bariz bi kill ks olmadikca sinirlenmeniz yersiz ben support oynarken atak sirasinda rankedda kill aldigimda carry ses cikarmiyo mesela bunun disinda killi kimin aldigi onemli degil tabi suda var sen tam adami kesicen o sirada sana ks atarlarsa sinirlen ama team fightlarda ks nin laf olmasi da bi acayiplik

Team fight'ta olan ks'den bahsedilmemiş. Team fight'ta ks de olmaz zaten. Mesela bir team fight'ta şansa quadra çıkardın. 1 kişi kaldı karşı takımdan. Adam 200-300 hp ile kaçıyor ve sen onu alabilecek pozisyondasın ona rağmen bilerek vuran adam çok gördüm ben. 20'nin üzerinde quadra yaptım. Ama sadece 1 kere penta yapabildim. Geçen gün Lee Sin ile oynuyorum. Gerçekten çok büyük şansla quadra aldım ama son adamı bana bırakmadı elemanın teki.

• Pentakill'in chat bölümünde "WOOOOO PENTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", "PENTAAAAAAAA" ve "Penta Kill" sesini duyma dışında bir etkisi mi var hayatınıza?
  • bu oyunda ks lafına sinir oluyorum önceden yoktu bu ne zaman kim çıkardı bilen var mı? arkadaş herkes kill alma derdinde tabiki bi şeyler olacak bu kadar sabırsızsan başka bi oyun oyna.. hırs yaparak oynayanların hepsini bir takıma koyacaksın bakalım ne oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Pentakill'in chat bölümünde "WOOOOO PENTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA", "PENTAAAAAAAA" ve "Penta Kill" sesini duyma dışında bir etkisi mi var hayatınıza?

Öyle bi yerden bağlamışsın ki meseleyi ağzım açık kaldı.
  • ks lafına bile gıcıkken ne bileyim gerçek ks söyle olur bi kaç kez yaşadım ben düşmanla savaşıyorken 1v1 de bizim adam yanımızda izleyip sadece son canı kala skill atması bu ks dir ama diger türlü tf de ks diyenleri boğasım geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

bu oyunun takim oyunu oldugunu herkes unutuyo bariz bi kill ks olmadikca sinirlenmeniz yersiz ben support oynarken atak sirasinda rankedda kill aldigimda carry ses cikarmiyo mesela bunun disinda killi kimin aldigi onemli degil tabi suda var sen tam adami kesicen o sirada sana ks atarlarsa sinirlen ama team fightlarda ks nin laf olmasi da bi acayiplik

Team fight'ta olan ks'den bahsedilmemiş. Team fight'ta ks de olmaz zaten. Mesela bir team fight'ta şansa quadra çıkardın. 1 kişi kaldı karşı takımdan. Adam 200-300 hp ile kaçıyor ve sen onu alabilecek pozisyondasın ona rağmen bilerek vuran adam çok gördüm ben. 20'nin üzerinde quadra yaptım. Ama sadece 1 kere penta yapabildim. Geçen gün Lee Sin ile oynuyorum. Gerçekten çok büyük şansla quadra aldım ama son adamı bana bırakmadı elemanın teki.

başka nasıl penta kill çalınırıki :D aklıma bi team fighta olabilir diye geldi

• gören de penta almayı zor bişey sanacak millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTizZe

gören de penta almayı zor bişey sanacak millet.

1 kişi 5 kişiyi birden en fazla 8 saniye aralıklarla öldürmek zorunda. Penta almak tfde bazen kolay olabilir. Ama 2v5 yapıp penta alıyorsa bir insan ona saygı göstermek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTizZe

gören de penta almayı zor bişey sanacak millet.

1 kişi 5 kişiyi birden en fazla 8 saniye aralıklarla öldürmek zorunda. Penta almak tfde bazen kolay olabilir. Ama 2v5 yapıp penta alıyorsa bir insan ona saygı göstermek gerekir.

2 vs 5 yapıp penta alıyor ise karşı takımı topluca yakmak gerekir :)
  • Bayağı bayağı penta attım ranked/normal game,saymadım valla,başlarda sayıyordum,sonrada aşıyorsunuz bunları :D.
    Boşver böyle şeyleri,adam çalıyorsa zaten büyük ihtimal ya bencildir ya rusdur.
  • şimdiye kadar 21 kere penta attım(hava atıyorum bir yandan) 1 kere olsun o proplaylerdeki gibi falan OMG PENTA WOOOOOOOW OMFG WTF LOLLOLOLOLOLO ROFL LMAO HAHAHAHA falan yazan olmadı
  • Bir oyunda bizim takımdaki Cass 2 kere penta attı, 3.yü tam atacakken support çaldı adam ağzını açmadı la.
  • bende bile bile çalıyorum almasınlar arkadaşım bi tarafları kalkıyor sonra türk kızları gibi.(bkz.Lan oracle alsana?hepimizden zenginsin -üff snn be slk .s.s)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

birkeresinde ezreal quadra aldım pentaya gidiyorum . adam full daldım adama son vuruşu sejuani yaptı pentamı çaldı ace aldık. %100 yeneceğimiz oyunu feedliyerek takıma kaybettirdim.buda size ders olsun dedim

Süper taktik, aklımda :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.