Şimdi Ara

peniste sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byler bugun penisimde sivilce gördüm(sanırım beyaz noktacıklar). dün mastürbasyon yapmıştım 2 3 kere. sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. behçet hastalığı falan olabilirmi?. kaşınıyor. kızarık bazı bölgeler(peniste) ne yapacam ben şimdi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peniste Sivilce

Peniste sivilce çıkması mümkün olsa da nadir görülen bir durumdur. Penis derisi diğer vücut bölgelerine göre daha incedir ve kıl folikülleri yoktur, bu nedenle sivilce oluşumu için daha az risklidir.

Peniste Neden Sivilce Çıkar?

Peniste sivilce oluşumuna neden olabilecek birkaç faktör vardır:

• Hormonal Değişiklikler: Ergenlik gibi hormonal değişiklikler ciltte yağ üretiminin artmasına neden olabilir ve bu da sivilcelere yol açabilir.
    • Kıyafet Sürtünmesi: Dar veya aşındırıcı kıyafetler penise sürtünebilir ve tahrişe neden olarak sivilce oluşumuna zemin hazırlayabilir.
    • Hijyen Eksikliği: Penisi düzenli olarak yıkamamak, ölü deri hücrelerinin ve bakterilerin birikmesine neden olabilir ve bu da sivilcelere neden olabilir.
    • Enfeksiyonlar: Bakteriyel veya mantar enfeksiyonları da peniste sivilce benzeri lezyonlara neden olabilir.

Belirtiler

Penisteki sivilceler, diğer vücut bölgelerindeki sivilcelere benzer şekilde görünür. Kırmızı, şiş ve ağrılı olabilirler. Bazen iltihaplanabilir ve irin içerebilirler.

Tedavi

Penisteki sivilceler genellikle kendi kendine geçer. Ancak, ağrılı veya rahatsız ediciyse tedavi etmek için birkaç seçenek vardır:

• Temizlik: Penisi günde iki kez ılık su ve yumuşak bir sabunla yıkamak sivilcelerin temizlenmesine ve enfeksiyonun önlenmesine yardımcı olabilir.
    • Ilık Kompres: Ilık bir kompres penisteki sivilce üzerine uygulanabilir ve bu da iltihabı ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Antibakteriyel Krem: Bakteriyel enfeksiyonlardan kaynaklanan sivilceler için reçetesiz satılan antibakteriyel bir krem kullanılabilir.
    • Medikal Tedavi: Eğer sivilceler kendi kendine geçmezse veya şiddetliyse, bir doktora başvurmak gerekebilir. Doktor, antibiyotik veya diğer ilaçları reçete edebilir.

Önemli Not: Penisteki sivilcelerin cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon (CYBE) belirtisi olabileceğini unutmamak önemlidir. Birden fazla cinsel partneriniz varsa veya cinsel yolla bulaşan bir hastalık belirtisi yaşıyorsanız doktora görünmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • No ss no güven joe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

No ss no güven joe

2 n8 olayını kaldırmaz bu forum
  • Frengi olmuşsun hadi hayırlısı

• Em onu

• Bişi olmaz eğer apuş aran çok terliyorsa olabilir böyle şeyler

• İlkini kaçırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİVİLCELER
    13 yıl önce açıldı
    Sivilce hap tedavisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz noktalar varsa oradan kıl çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lizzie Wizzie

Frengi olmuşsun hadi hayırlısı

mastürbasyon frengi nasıl oluyor læ
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt

• beyler biri n8 olayının sslerini atabilir mi merak ettim nasıl kaçırdık olayı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Beyaz noktalar varsa oradan kıl çıkıyor.

evet var, sadece bu mu, bir sorun teşkil eder mi
  • Behçet değildir yok öyle olmaz. Behçet olmasi için inanılmaz bir acı vermesi gerekiyor.

Takma kafana kapalı alan olduğu için olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

beyler biri n8 olayının sslerini atabilir mi merak ettim nasıl kaçırdık olayı :D

Fazla merak .....

• aids olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

Behçet değildir yok öyle olmaz. Behçet olmasi için inanılmaz bir acı vermesi gerekiyor.

behçet mastürbasyon sonucu oluşmaz dimi çok korkuyorum veya behçet olursa peniste sivilce çıkarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

aids olabilir

mastürbasyonla aıds nasıl bulaşıyo læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

quote:

Behçet değildir yok öyle olmaz. Behçet olmasi için inanılmaz bir acı vermesi gerekiyor.

behçet mastürbasyon sonucu oluşmaz dimi çok korkuyorum veya behçet olursa peniste sivilce çıkarmı

Ya behçette sivilce değil ülser çıkar. Bu da yürümeni çok acı verici hala getirir. Herkeste çıkıyor o sivilce. Tahriş ettiğin için rutubetli kaldığı için oluyor. Sık sık iç çamaşırını değiştir. Ayrıca ben behçeti bilen birisiyim. Öyle behçet falan olmaz. Bir sürü tanısı var onun. Sen dediklerimi yap ayrıca çavuşu biraz kendi haline bırak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

quote:

Ya behçette sivilce değil ülser çıkar. Bu da yürümeni çok acı verici hala getirir. Herkeste çıkıyor o sivilce. Tahriş ettiğin için rutubetli kaldığı için oluyor. Sık sık iç çamaşırını değiştir. Ayrıca ben behçeti bilen birisiyim. Öyle behçet falan olmaz. Bir sürü tanısı var onun. Sen dediklerimi yap ayrıca çavuşu biraz kendi haline bırak.

saolun hocam dün zaten bayağı bir tokatlamışım.kaşıntı azaldı. orayı yaş bırakmakla olabilirmi ? kayganlaştırıcı olarak sabun kullanmıştım. o sebep verebilir mi
    *

• 10 gün önce bu dertten dolayı korkuyla cildiyeye gittim.Simple herpes virüsünden oluşan uçukmuş sadece.Ağzımızda,dudagımızda çıkan yaranın penis versiyonu.Bi antibiyotik bi krem verdi 2-3 günde geçti.İhmal etmeden git bi cildiyeye.Çekinmene falan gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.