Şimdi Ara

Penguen Grape-Kun ve Anime Sevgilisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Grape-Kun Kimdir?
    Grape-kun Tokyodaki Tobu Hayvanat Bahçesine getirelen yaşlı sayılabilecek bir penguen abimizdir. Buraya getirildiğinde Midori adındaki bir penguenle çift olmuşken, Midori başka bir penguene-Çok daha genç olan bir penguene- gönlünü kaptırır ve Grape-kun'u terk eder. Zavallı Grappe-kun bunun ardından çok üzülür ve sürüden ayrı tek başına takılmaya başlar.

    Peki ya Anime Sevgilisi?
    Otoku kültürünü birazcık bile incelediyseniz büyük ihtimalle waifu kelimesini görmüşsünüzdür. Waifu'yu 2Boyutlu Sevgili, Anime Eş gibi çevirebiliriz sanırım. Gelelim sorumuza. Hayvanat bahçesi "Kemono Friends" (Hayvanımsı Arkadaşlar diye çevirebiliriz sanırım bunu) animesinden Hululu adlı pengunimsi kız karakterin kartona resmedilmiş halini ziyaretçilerin ilgisini çekmek için penguen kafasine koymasıyla başlıyor olay. Görülür ki Grape-kun sığınağında durmayı kesmiş ve kafesin tam ortasında duran Hululunun yanından ayrılmamaya başlamıştır.

    Penguen Grape-Kun ve Anime Sevgilisi


    Grape-kun'un Büyük Aşkı
    Görevliler burda bir yanlışlık olduğunu farkedip Grape'yi Hu[/simage]lulu'dan uzak tutmuşlar ama Grape o zaman üzüntüsünden yemek yemeyi bırakmış. Hal böyle olunca görevliler de yeniden bir araya getirmek zorunda kalmış waifusu ile Grape'yi.
    Ayırdıkları zamandan bir fotoğraf

    Penguen Grape-Kun ve Anime Sevgilisi


    Sosyal Medya'da Grape-kun
    Bu olayın Hayvanat Bahçesince duyurulmasından sonra Twitter da #grapekun etiketiyle büyük yankı oluşturdu. Sosyal medya da Hayallerinden vazgeçme diyerek Grape'yi desteklediler. Bunun yanında bir çok hayran çizimleri de ortaya çıktı.
    Penguen Grape-Kun ve Anime Sevgilisi


    Son Olarak Ses Aktris'iyle Tanışması
    Geçtiğimiz günlerde Hululu'nun seiusu(seslendireni) ile tanışan Grape-k[/simage]un umarım hayatını waifusu ile mutlu şekilde tamamlayabilir.

    Penguen Grape-Kun ve Anime Sevgilisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malperbaysal -- 25 Mayıs 2017; 18:10:47 >







  • Bu penguene "erkek penguen" kimliği yükleyecek kadar da sığırsınız. Onun kendini ne hissettiğini bilmiyorsunuz ve önemli olan da bu. Belki kendini insan weebo olarak tanımlıyor belki de o da bilmiyor, belki de gerçekten erkek penguen. Ya yeter bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın, bıktım sizin gibi insanlardan. Bugün buna erkek penguen kimliği yükleyen yarın çocuk tecavüzcüsü olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runfaithrun kullanıcısına yanıt
    "Ya yeter bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın" demişsiniz ama ben gittim Grape beyle Japonya da röportaj da yaptım bu yazdıklarımı doğrulamıştı kendileri?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malperbaysal -- 25 Mayıs 2017; 20:52:6 >
  • Bu kadar sığ bir bakış açısı görmedim. O kendini o bedende hissetmiyor belki? O zaman röportaj yapmış sayılır mısınız? Lütfen benimle daha muhatap olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runfaithrun kullanıcısına yanıt
    Az önce telefonla da aradım görüştüm. Gayet de bedenimi seviyorum orda hissediyorum diyo. Sifonu çekerken zorlanması dışında gayet mutlu olduğunu ekledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.