Şimdi Ara

Pendikten Ataşehir'e nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hızlı tren ile istanbula gelip ataşehirde silence hotel tarafına gitmek istiyorum en rahat nasıl giderim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pendikten Ataşehir'e Nasıl Gidilir?

Pendik'ten Ataşehir'e ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur:

• Marmaray: Pendik Marmaray İstasyonu'ndan Marmaray hattına binerek Ayrılıkçeşme İstasyonu'nda inebilirsiniz. Ardından M4 Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na geçerek Ataşehir'e ulaşabilirsiniz.
    • Metro: Pendik Metro İstasyonu'ndan M4 Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na binerek Ataşehir'e doğrudan ulaşabilirsiniz.
    • Otobüs: 130A, 130E ve 132T numaralı otobüs hatları Pendik'ten Ataşehir'e gitmektedir.
    • Minibüs: Pendik'ten Ataşehir'e minibüslerle de ulaşım sağlayabilirsiniz. Minibüs durakları genellikle metro veya otobüs duraklarının yakınında yer almaktadır.
    • Özel Araç: Kendi özel aracınızla Pendik'ten Ataşehir'e yaklaşık 30-45 dakika süren bir yolculuk yapabilirsiniz.

Ataşehir'den Pendiğe Dönüş

Yukarıda belirtilen ulaşım seçeneklerini Ataşehir'den Pendik'e dönmek için de kullanabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza en uygun ulaşım seçeneğini, seyahat sürenizi ve bütçenizi göz önünde bulundurarak belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pendikten beyaz basliga binip bostanci shellde in

oradan brandiumdan gecen minibuse bin

silence hotel brandiumun yani sanirim gumrugun ora dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALO

pendikten beyaz basliga binip bostanci shellde in

valla hocam hiçbir fikrim yok google mapse yazınca ataşehirde görünen otel, bu arada oraya metro yada metrobüs gitmez mi, son sorum taksi ne kadar tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

quote:

Orijinalden alıntı: HALO

pendikten beyaz basliga binip bostanci shellde in

valla hocam hiçbir fikrim yok google mapse yazınca ataşehirde görünen otel, bu arada oraya metro yada metrobüs gitmez mi, son sorum taksi ne kadar tutar

sanirim orasi

metroyla da bostancida iniceksim bostanci koprusunden gene minibuse biniceksin

50-60 tutabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otelde dikkat edin. Silence hotel'e fuhuş vs. ile ilgili polis paskını biraz çok oluyor diye biliyorum. Biraz düzgün giyimli gidip, rahatsız edilmek istemiyorum diyip resepsyondaki görevlinin eline biraz para sıkıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Otelde dikkat edin. Silence hotel'e fuhuş vs. ile ilgili polis paskını biraz çok oluyor diye biliyorum. Biraz düzgün giyimli gidip, rahatsız edilmek istemiyorum diyip resepsyondaki görevlinin eline biraz para sıkıştır.

hocam naptın ya bilimsel bir konferansa gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Otelde dikkat edin. Silence hotel'e fuhuş vs. ile ilgili polis paskını biraz çok oluyor diye biliyorum. Biraz düzgün giyimli gidip, rahatsız edilmek istemiyorum diyip resepsyondaki görevlinin eline biraz para sıkıştır.

hocam naptın ya bilimsel bir konferansa gideceğim

biyoloji konferansıdır o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gece otelde kalacaksan battaniye istiyormusun diye sorabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.