Şimdi Ara

PENDIK TE SINYAL YOK.! (ŞIMSEK DÜŞTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biraz önce uyducuyu aradim. Sinyal yok diye,antenle oynamayin pendik genelinde yok dedi,simsek dusmus ondanmis.böyle bisey olabilirmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• denizlidede yok hava çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox-03-34

Arkadaslar biraz önce uyducuyu aradim. Sinyal yok diye,antenle oynamayin pendik genelinde yok dedi,simsek dusmus ondanmis.böyle bisey olabilirmi.

Öyle şey mi olur, kablo tv mi bu? Adam sizinle dalga geçmiş. Herkesin sinyali kendine. Eğer antenler ve kablo ayrıysa yıldırım yan oda antenine düşse bile diğer oda etkilenmez. Öyle bir şey olması için tüm Pendik'in tek çanak antene bağlı olması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Bende şaşırdım,evet haklisiniz.ruzgardan fln dönmüs diyordum.2 saat sonra uydu kendi kendine acildi ona daha cok şaşırdım.adam haklı cıktı.ama saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox-03-34

Bende şaşırdım,evet haklisiniz.ruzgardan fln dönmüs diyordum.2 saat sonra uydu kendi kendine acildi ona daha cok şaşırdım.adam haklı cıktı.ama saçma

şimşek ile alakası yok
    hava sağanak yağışlıysa yayınların gitmesi normal
    bulutlardaki elektrik yükü yoğun olduğundan sinyalleri kesiyor.
  • çok şiddetli yağmurdan öncede oluyor böyle. sanırım ondan bahsetmiştir. antende az sinyal alıyorsa zaten bu durumda yayın bir süre kesilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.