Şimdi Ara

Pendik Kurtköy yolu üzerindeki Aytemiz petrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu istasyonu kullanan, bilen var mı? Cumartesi günleri mazotu 3,60 lara kadar düşürüyorlar ama güvenemediğimden alamıyorum.

Saygılar

• Aytemiz iyi bir firma, bir kez de olsa alır denerdim.
  • Birkez denedim bir farklılık göremedim ama tek seferde de emin olamıyor insan. Zaten dizele yeni geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkartmaktan korkuyorum.

Saygılar
  • bende bazen görüyorum,arkadaşım LPG aldı fakat mazot hakkında iyi duyumlar almadım tabi bu 2-3 yıl önce, ara arada isim değişikliğine gidiyormuş. kötülemek te istemiyorum siz iyice araştırın bence, Gebze yan yoldaki Starpet de o fiyatlara cuma günü veriyor en azından oradan alan arkadaşlar memnun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zanos

Merhaba Arkadaşlar,

Bu istasyonu kullanan, bilen var mı? Cumartesi günleri mazotu 3,60 lara kadar düşürüyorlar ama güvenemediğimden alamıyorum.

Saygılar

Sikinti olmaz deneyin derim

50 yillik bir gecmisi olan firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aytemizin sisli subesinden mazot aliyorum her cumartesi indirim var ve yaklasik 6 aydir depomu fullerim hic bi problem yasamadim.

• Aytemiz güzeldir Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende o yol üzerinden hergün geçiyorum evim kurtköyde, hiç alıp denemedim ama denemekte fayda var belkide...
  • yakıt kaçakçılığını duymadınmı hiç? belirli saatlerde kaçak yakıt satıp kayıt dışı kazanç sağlayan firma çook
  • Kaçakçılık tarzı bişey olmasını çok ta olası bulmuyorum. Ama yok oktandı yok setandı yok kükürttü derken insan endişeleniyor. Birde bayi kalitesiz mazot karıştırıyorsa işler hepten karışıyor.
  • başka birkonuda da yazdığım gibi , petrol varil fiyatı dünya çapınca artıyor, bizimkiler en az hatta daha fazla oranda benzine mazota yansıtıyolar, ancak varil fiyatı düşünce , daha geç bir biçimde ve daha az bir oranda pompaya yansıtıyor bizim petrol firmalarımız. Haliyle vergi çok yüksek olsa bile, benzin mazotun bu kadar artmasının bir sebebi de , bizim pompaya bu adaletsiz dağatımı yapan petrol firmaları.

Şimdi adam gidip , müşteri çekmek için , arada sırada kampaya ile ucuza satabilir ve yine karlı satabilir diye düşünüyorum
  • Bu pek tabii olası ve öyle olmasını da umuyorum. Ama temkinli yaklaşarak sizlere danışmak istedim. Belki alan, bilen vardır diye.

Saygılar
  • Evimin yakınında 2 adet var her çarşamba günü %10 indirim yapıyorlar.Lpg sini devamlı olarak alıyoruz sorun yok benzini de 4,39 dan veriyor. Fiyat oldukça cazip. Eski aracım atmosferik olduğu için çok önemsemiyordum ama turboya geçtim şimdi alsam mı almasam mı tereddütteyim inş. sorun çıkmaz.
  • Aytemiz büyük ve güvenilir bir firmadır. Konya ve Konya'yı çevre illere bağlayan yollarda genelde hep Aytemiz bulunur.
  • Dediğiniz yere çok yakın bir noktada oturuyorum senelerdir oradan yakıt alıyorduk aracımızı satana kadar ,hiç bir sıkıntısını görmedik ve senelerdir orada olan bir istasyon ama tercih size kalmış...

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 14 Mayıs 2013; 18:24:53 >
  • İzmir'de de var Aytemiz birkaç kez depo fullemişliğim vardır hiçbir sorun yaşamadım.
  • Bahsettiğiniz istasyonun işletmesini yapıyoruz, öncelikle bizden yakıt alarak, iyi izlenimlerini ileten müşterilerimize teşekkür ederim.

@Zanos Yakıtımızda hiçbir problem olamaz, çünkü tamamen Tüpraş yakıtıdır. Aytemiz Genel Müdürlüğünün Türkiye genelindeki "Halk Günleri" desteklerinden faydalanarak uyguladığımız kampanyalı satışlarımızdır. İndiirmli veya indirimsiz hangi gün yakıt alırsanız alın, hiçbir zman bir problem yaşamazsınız, gönlünüz rahat olarak akaryakıt/lpg ürünlerinizi alabilirsiniz.
    Günde 2.000 aracın , indirim günlerinde 4-5000 leri bulan araç sayısından bugüne kadar hiçbir şikayet olmamıştır. Aynı şekilde Çekmeköy / Madenler kavşağında bulunan istasyonumuzda da yine indirim yapmayız, oradan da aynı kalitede ürünü temin edebilirsiniz.

@akdogan911 Öncelikle fiyatları Petrol Firmaları belirlemezler. Tüpraş fiyat artışı veya indirimi yapar, aynı oranda dağıtım firmaları / petrol firmaları buna uyar. İstasyoncular da bağlı oldukları Petrol Firmasının belirlediği TAVAN FİYATI aşmamak kaydı ile satış yapmakla kanunen zorunludur. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim.

@superxp Ne duyumu aldığınızı çok merak ediyorum, Kurtköy istasyonu 70'li yıllardan beri faaliyet gösteriyor, bugüne kadar hakkımızda kötü birşey duymadık. İstasyonumuzdan yakıt alıp şikayetçi olan var ise plakasını bildirirseniz , hangi tarihte aldığını söyler, var ise şikayeti çözmeye çalışabiliriz.

@confusion lütfen artık istasyoncuları kaçakçı gözüyle bakmaktan kurtulalım. Her sektörde yanlış işlere bulaşan insanlar vardır, ama genelleme yaparak hiçbir yere varamayız. Evet sattığımız ürün çok pahalı ve hepimiz en kıymetli eşyamıza, arabamıza bu ürünü koymak zorundayız.

Bilginiz olsun diye belirtiyorum, istasyonumuzda anlık olarak yapılan satışlar önce genel müdürlüğümüze ulaşmaktadır. Her gece de EPDK 'ya ulaşmaktadır. Tankından, tankerine, pompasından yazarkasasına kadar devletine anlık veren kaç sektör var ? Günlük demiyorum, haftalık yıllık hiç demiyorum, ANLIK
    şuan yakıtınızı alırken, EPDK sisteme girip kontrol edebiliyor.

Dikkatli olmamız gerekiyor, sektördeki bu gayri meşru işlere bulaşanları desifre edelim, en kötü cezayı alsınlar ve temiz sektör oluşsun. Yurt dışında hiç pompacı bile yok, ama insanlar biliyor ki temiz yakıt alıyor.

Lütfen Türk mileti olarak bilinçlenelim ve genelleme yaparak "uygun fiyat ile satıyorsa kaçakçıdır" algısını değiştirelim

iyi akşamlar

• Bizim burda oturan ne cok forumdas varmis :) indirim ne zamandi mazot alayim bari ordan bitti depoda

• iTsUp2u İ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bilgilendirme için hocam.
  • Ben de Kurtköy'de oturuyorum.
    Motorin fiyatı diğer firmalardan 20 kuruş daha uygun olan Lukoil'i tercih ediyorum. (Harmandere'deki)
    Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım Allaha şükür..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.