Şimdi Ara

Pencereye Konan Kuş (Öneri Lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğle saatlerinde penceremin önüne bir kuş geldi. Normalde gelenler perde oynasa uçup kaçardı, bu böyle köşeye sinmiş uyur gibi. Pencerede sineklik olduğu için açamıyorum da, bu beni gördüğü halde kaçmıyor. Pencerenin önünde mermerin üstünde oturuyor.

Muhtemelen güvercin hasta veya yorgun. Sinekliği açsam sineklik dışarıya açılıp kuşu düşürebilir veya o korkup düşebilir 4. kattan aşağıya çakılabilir. Gerçi uçabilir de ama uçacağından emin değilim çünkü tüm gün orda durdu.

Kuşu bir şekilde alsam belki yavruları vs. vardır alıp hayvanı hapsetmek istemiyorum, bir yandan ölüp de gider diye bir vicdan yaptım. Alma şansım da çok yok dediğim gibi sinekliği açsam korkudan atabilir kendini veya sineklik dışarı açılacağı için sineklik ona çarpıp düşürebilir..

Ne yapmamı önerirsiniz? Allah'tan havalar çok sıcak, soğukta orada ölme ihtimali yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Haziran 2024; 0:42:58 >

• Ölecek yüzde 99. İçini rahatlatmak adına yem verebilirsin.

• gece ışıklar kapalıyken alabilirsin kuşlar gece göremez ani hareketle kapıp içeri al

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Hocam sinekliği açtığım an ona çarpar ve 4. kattan aşağıya düşer.

Kıçını sinekliğe dayamış duruyor. Hayvan canlı ben perdeyi açınca dönüp bakıyor, bir ara pencerenin sağından, en soluna geçmiş. Ben mermere diğer uç pencereden su ve bazı ekmek kırıntıları vs. koydum yer belki diye.

Kuşun durduğu yer çok sakat yani.

Hayvanı alamıyorum da öyle bir problem var.

Edit: Kuş sabah baktığımda gitmişti, umarım ölmemiştir ve özgürce uçuyordur. Yardım edemeyeceğim bir yere konmuştu biraz vicdan yaptım ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 12 Haziran 2024; 4:5:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.