Şimdi Ara

Pencere Modu Kısa Yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lolde oynarken birkaç kere başıma geldi bi kısayol kullanarak pencere moduna alıyorm 5-10 saniye ekran kalıyor bu kısayolu bilen var mı ?Söylerseniz dikkat etmeye çalışacağım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pencere Modu Kısayolu

Pencere modu, bir oyunu veya programı tam ekran dışındaki bir pencerede çalıştırmanıza olanak tanır. Bu, oyun sırasında başka uygulamalara veya görev çubuğuna hızla erişmenizi sağlar.

Bazı oyunlar, "Valorant" gibi, varsayılan olarak pencere modunda çalışmaz. Pencere moduna geçmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Oyunun ayarlarına git.
    • "Ekran" veya "Grafikler" sekmesini bul.
    • "Pencere Modu" veya "Pencereli Mod" seçeneğini ara.
    • Seçeneği etkinleştir.

Pencere moduna geçtiğinde, oyun bir pencere içinde çalışacaktır. Pencereyi ekranında istediğin gibi konumlandırabilir ve boyutlandırabilirsin.

Pencere modundan tam ekran moduna geri dönmek için aynı adımları takip et ve "Pencere Modu" seçeneğini devre dışı bırak.

Pencere Modu Kısayolu

Değişik oyunlar ve programlar, pencere moduna geçmek için farklı kısayollar kullanabilir. Yaygın bir kısayol Alt + Enter'dır.

"Valorant" Pencere Modundan Çıkma

"Valorant" oyununu pencere modundan çıkarmak için Alt + Enter kısayolunu kullanabilirsin.

Oyunu Pencere Moduna Alma

Oyununu pencere moduna almak için önce oyunun ayarlarından "Pencere Modu" seçeneğini etkinleştir. Ardından Alt + Enter kısayolunu kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 yıla yakındır oynuyorum daha öyle bi şey yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

2 yıla yakındır oynuyorum daha öyle bi şey yapamadım

Bende nasıl oluyor anlamadım su anda lole giremiyorum girebilsem bakıcam tuş ayarlarından :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilocan4141

Arkadaşlar lolde oynarken birkaç kere başıma geldi bi kısayol kullanarak pencere moduna alıyorm 5-10 saniye ekran kalıyor bu kısayolu bilen var mı ?Söylerseniz dikkat etmeye çalışacağım.

alt+enter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

Orijinalden alıntı: bilocan4141

Arkadaşlar lolde oynarken birkaç kere başıma geldi bi kısayol kullanarak pencere moduna alıyorm 5-10 saniye ekran kalıyor bu kısayolu bilen var mı ?Söylerseniz dikkat etmeye çalışacağım.

alt+enter

Eyvallah birdahakine dikkat ederim team fight ortasında pencere moduna felan geçince sıkıntı oluyordu.
  • Team figtta ALT+ENTER ? :D bence sen karşı takıma yazmak için shift enter yapicagina yanlıslıkla alt enter yapiyorsun :D
  • Hiç öyle bir olay yaşamadım valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fightta alt+enter yapmak için çok mu kasıyorsun naptın :D self-cast yapıp chatten yazı mı yazıyorsun nabıyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bherky

Team figtta ALT+ENTER ? :D bence sen karşı takıma yazmak için shift enter yapicagina yanlıslıkla alt enter yapiyorsun :D

smartcastla oynadıgım için bazen skillerin range gormek için alt+qwer kombinasyonu ayarladım ondan oluyor
  • Tam ekran oyna daha çekici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.