Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum. Başlat düğmesini, iconları falan değiştirerek zevkime göre kullanıyorum. Ama pencereleri sağ üst köşesindeki üçlü butondan simge durumu ve ekranı kapla gri renkte iken, kapatma düğmesi kırmızı renkte. Bunu da onlar gibi yapmak istiyorum. Hiç mi bir yolu yöntemi yoktur? Resource hacker vs. çözemez mi bu işi?
dostum ne yapmak istediginden yemin ederim ki bişey anlamadım :D
Açık anlattığımı düşünüyordum; ama şöyle açıklayım. 1.resimde pencere seçili, 2.resimde seçili değil. Ben her durumda 2.resimdeki gibi kırmızı çarpı yerine gri renk istiyorum, tıpkı ekranı kapla ve simge durumuna küçült simgeleri gibi. :)
bu linkte anlatmış ancak PS ile o bölümü düzenleyip resim dosyası şeklinde resource hacker'a yollaman gerek, programı kullanmayı bilmiyorum, yani olayın sonunda "aa bu doğru söylüyor" diyemem, deneyip görebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: KeShhh®
bu linkte anlatmış ancak PS ile o bölümü düzenleyip resim dosyası şeklinde resource hacker'a yollaman gerek, programı kullanmayı bilmiyorum, yani olayın sonunda "aa bu doğru söylüyor" diyemem, deneyip görebilirsin...
Dostum link demişsin de link yok. Bi yardımcı olursan ben resource hacker kullanmayı biliyorum. Hatta o yolla başlat düğmesini de değiştiriyorum.