Şimdi Ara

Pena onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde ritim caliyorum. Kirk Hammett ve James Hetfield signature nasildir kullananlar varsa yardimci olsunlar lutfen. Baska pena onerilerini de bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gir bi müzik markete, her çeşit penadan al. Hepsini sırayla 1-2 gün kullan. Hangisi rahat gelirse öyle devam et. Herkesin pena tutuşu, kullanışı farklı olduğundan herkes farklı penayı benimser.
  • 0,6 tırtıksız 0,88 tırtıklı kullanıyorum 1,0 var hiç kullanmıyorum 0,4 var nadiren kullanıyorum alışman da önemli tabi
  • Bunun üstüne tanımam...

Pena onerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Şubat 2015; 23:51:28 >
  • 200 den fazla penam var.Kullandığım sadece 3 pena var.

Jim Dunlop Jazz 3 siyah.(Kırmızıya göre biraz daha sert oluyor)
     Pena onerisi

Jim Dunlop Gator 1.5mm
     Pena onerisi

Jim Dunlop Nylon 1mm
     Pena onerisi

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 28 Şubat 2015; 1:22:09 >

• Ritim çalıyorsan ince pena tavsiye etmem. 1.14 lük iyidir senin için. Jim dunloplara bakabilirsin. Ben solo/lead çaldığım için jim dunlop 0.88 tortex kullanıyorum.

• Ben planet waves in black ice penalarını aldım, medium(0.8) heavy (1.1) var. Gayet rahat elim terlemedigi için kaymıyor da. Bir de jim dunlop 2 mm lik takoz gibi bi pena aldım şuan en çok onu kullanıyorum nedense hoşuma gitti :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    4 hafta önce açıldı
    Gitar kılıf önerisi
    11 yıl önce açıldı
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Bunun üstüne tanımam...

Pena onerisi

Hocam bende onda karar kildim zaten ama cok kucuk ritim calamazsin diyen cok olmus yanina bir pena/pena seti dusunmustum.

Bulundugum yerde iki muzik dukkani var, bir tanesi sadece stagg satiyor. Bie tanesi sadece planet waves ve hic memnun degilim ikisinden de

Jazz 3 JP alacagim, ritim icin ise dediklerinize bakiyorum simdi cok ince ben de sevmiyorum zaten. Hepinize tesekkur ederim

• Black ice medium ve jazz III (XL) öneririm bende
  • Tavsiyem ritm için 1 mm lik ya da 0.88 lik nylon pena. Fender in nylon penası var bende 1 lik çok rahat.onun dışında sololar için 2mm lik hatta 3 mm lik stubby.ufak aşırı rahat bir pena kalın olduğuna bakmayın müthiş kontrollü ve geçişleri rahat.3 lüğü 2 likten daha kontrollü ve güzel kesinlikle denemelisiniz
  • Tesekkurler onu da denerim

• Yuzlerce pena denedim pena kutumda aldigim gunden beri duran stubby 3 mm ligi elime alinca ben bu prnayi nasil es gectim diye kendime cok kizdim hem ritme hem solod bu kadar gecisleri hizli yaptiran pena yok ritmde funk ritm de bile rahat o derece mukemmel bir pena baska penalarl a ugrasmayin derim soloda sweet child o mine introda anlarsiniz mukemmelligini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.