Şimdi Ara

PELLET yakıtlı soba vs. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
28
Favori
312.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Salihlide Pellet üretimine başlamış bulunmaktayız.
    -Ürettiğimiz Pellet tamamen katkısız olup Meşe Palamutundan üretililen yüksek kalorilidir.
    -Diğer katı yakıtlara göre kül miktarı çok çok azdır.
    -Kyoto Protokolüne göre kabul edilebilir CO salınım eşik değerlerinin altındadır. Katı yakıtlı sistemler içinde en temiz yanma sistemi pelet yakma sistemleridir.
    -Doğal kaynaklar kullanılarak Yenilenebilir ve geliştirilebilir bir kaynaktır.
    PELLET FİYATI : 280 TL/Ton + K.D.V
    Toplu alımlar için ( Kamyon bazında ) PELLET FİYATI : 250 TL/Ton + K.D.V
    ( Fabrikamızda teslim Fiyatlarıdır. )
    İletişim için:
    www.baranpellet.com/
    İbrahim BARAN
    e-mail: info@baranmakinem.com
    tel: 0 532 245 32 76

• yaz sezonunun sonu geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpelet

kış yaklaşıyor pelet alacak arkadaşlara bir uyarım olacak piyasada pellet üreticileri her gecen gün geçtikce artmaya başlıyor kimisi bilinçli yapıyor kimiside gelişi güzel içerisine olmadık manzemeler karıştırıyorlar benim tavsivem pelet almadan önce mutlaka numune isteyin yakın sorunsusa tonajlı alın yoksa kömürden daha zahmetli hale geliyor ve kazanınız temizlenmesi zor bir hall alıyor zifleşme kurum ve aşırı nem kazanınızı yıpratıyor.pelet yakacaz diye kışın kabus yaşamayın benden söylemesi

numunenin teslimatla esdegerli olacaginin guvencesi nedir ?
    varsa bi yontemi bilelim,bu sikintidan dolayi pellet isiticiyi edinemiyorum
    gunboyu ve yarin 10'larca pellet yakitli urun ve pellet saticisiyla bunalacagim,mideme sanci geliyor.

• insafa kaldiksa bizde,paralarda,pelet haric yandik.
  • Edirne'de pellet ve pellet makinası üretimimiz mevcuttur.Makina malzeme çeşidine göre ortalama 1 ton/saat kapasitededir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İletişim için tel : 0541 817 56 94

• quote:

Orijinalden alıntı: TrakyaPellet

Edirne'de pellet ve pellet makinası üretimimiz mevcuttur.Makina malzeme çeşidine göre ortalama 1 ton/saat kapasitededir.

Hayırlı olsun.Pellet üretiminiz varmı, varsa hammmade nedir. Kaç mm lik üretiyorsunuz...Video ,fotoraf vs. varmı?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: TrakyaPellet

Edirne'de pellet ve pellet makinası üretimimiz mevcuttur.Makina malzeme çeşidine göre ortalama 1 ton/saat kapasitededir.

Hayırlı olsun.Pellet üretiminiz varmı, varsa hammmade nedir. Kaç mm lik üretiyorsunuz...Video ,fotoraf vs. varmı?????

Hammadde olarak çam talaşı tercih ediyoruz 6 ve 10 mm ürünümüz var ama ağırlıklı satış yurtiçi 10 mm , 6 mm yurtdışı ve orjinal pellet sobası için...

• Birol bey Merhaba,
    Fuarda kozlusan yetkilisi Pelet sobası için 2200tl olacak demişti ama bayiler 2950tl ye satıyor.Fiyatta sonradan bir düzeltmemi yapıldı?Sizde kozlusan pelet sobasının bir kampanyası olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Birol bey Merhaba,
    Fuarda kozlusan yetkilisi Pelet sobası için 2200tl olacak demişti ama bayiler 2950tl ye satıyor.Fiyatta sonradan bir düzeltmemi yapıldı?Sizde kozlusan pelet sobasının bir kampanyası olacakmı?

Fuardaki fiyat konusunda bir bilgim yok,hiçbir zaman öyle bir fiyat duymadım.Ürünün arge aşamasından beri içindeyim.Tahmini olarak verilmiş olabilir belki.Hatta bu piyasa KVD hariç konuşur genelde ,dediğiniz fiyata kdv eklerseniz 2600 TL leri buluyor.Buda bayi alışa yakın fiyatlar.Sobanın fiyat listesi 1-2 ay kadar önce belli oldu.Demek ki o size verilen fiyat temenni fiyatımış.Ben kampanya vs. olacagını sanmıyorum.Zaten ithal olan mallara göre 1000-2000 TL alta bir fiyat dahada inmez sanırım.Böyle bir şey olursa haber veririz mutlaka.

Ama şunu söyleyeyim Kozlusan kazanlarda %10 zam yapıldı,Eylül ayı itibari ile,neredeyse bayi satış fiyatı bayi alış oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Birol bey Merhaba,

Fuardaki fiyat konusunda bir bilgim yok,hiçbir zaman öyle bir fiyat duymadım.Ürünün arge aşamasından beri içindeyim.Tahmini olarak verilmiş olabilir belki.Hatta bu piyasa KVD hariç konuşur genelde ,dediğiniz fiyata kdv eklerseniz 2600 TL leri buluyor.Buda bayi alışa yakın fiyatlar.Sobanın fiyat listesi 1-2 ay kadar önce belli oldu.Demek ki o size verilen fiyat temenni fiyatımış.Ben kampanya vs. olacagını sanmıyorum.Zaten ithal olan mallara göre 1000-2000 TL alta bir fiyat dahada inmez sanırım.Böyle bir şey olursa haber veririz mutlaka.

Ama şunu söyleyeyim Kozlusan kazanlarda %10 zam yapıldı,Eylül ayı itibari ile,neredeyse bayi satış fiyatı bayi alış oldu.

bilgi için Teşekkür ederim.Dediginiz gibi Tahmini Fiyat verdiler galiba.Ben istanbuldayım.Eger Fiyatta bir indirim olursa bana Haber verin lütfen(Teşhir ürünüde olabilir).Bu kış Pelet sobası ile ısınmayı düşünüyorum.Umarım kışa yetişir.İyi çalışmalar.

• Kozlusan Pellet soba piyasaya sürüldü zaten .Teşhirlerde var..
  • Pelet sobalar sağlıklı mı. Peletleri nerden bulabiliriz. hesaplı mi ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremsezgin

Pelet sobalar sağlıklı mı. Peletleri nerden bulabiliriz. hesaplı mi ? Yardımcı olursanız sevinirim

Pellet sağlıklı mı.?

Size hiçbir zararı yok, bir nevi odun yakıyorsunuz,zehirlenme vs. riski sıfır.Çevreye hiç bir zararı yok,tamamen çevreci bir yakıt ,üstelik atıkların geri dönüşümünden elde ediliyor.

Nereden bulabilirim?

İkamet ettiğiniz ili,ilçeyi yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Hesaplımı ?

karşılaştırıldığında Kömürle kafa kafaya ,ama temizlik ve çevreci olarak pellet 1 numara.
  • bu yil selannik uluslararasi tic. fuarinda ekonomik sartlardan dolayi pellet urunlerine ilgi zayif ve sunumlarda kisitliydi.

PELLET yakıtlı soba vs.

tercihe gore pellet veya odun yakabilen Bi-FiRE 5000€

PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.

http://www.youtube.com/watch?v=qSjey-XRiNo&feature=related

ileri estetik urun pellet sobalari LiNCAR'dan

PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.

ve hydro pellet PALAZZETTi 'ler

PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 2 Ekim 2012; 13:25:22 >

• Selam @arel.gr Kozlusan katılmadımı fuara??

Pelazetti nin su gurubu dışarıda görünüyor mu? böyle,Yoksa teşhir için mi. Böyle ise hoş görünmüyor. Pellet +odunlu hoş olmuş..
  • Son yakıt karşılaştırma güncellemeleri.Bu arada doğalgaza her an zam bekleniyor.

PELLET yakıtlı soba vs.

Bu tablo bizzat tarafımdan hazırlandı. 1 saatte ortalama 100-120 m2 bir evin ihtiyacı olan ısıtma ihtiyacı 10 000 kcal olarak varsıyalarak, günlük 12 saatlik kullanım,toplamda 30 günlük yaklaşık tüketim bedelleri belirtilmiştir.
  • quote:

Selam @arel.gr Kozlusan katılmadımı fuara??

Pelazetti nin su gurubu dışarıda görünüyor mu? böyle,Yoksa teşhir için mi. Böyle ise hoş görünmüyor. Pellet +odunlu hoş olmuş..

@ mbirol
    mrb,iyi forumlar
    ekonomik sartlardan dolayi komsu ulkelerin ticaret odalari bile yoktu.
    kozlusan urunleri yerel ithalatcilarda vardi,marka seklinde turkiyeden isitma alanindan kimseyi gormedim.

PELLET yakıtlı soba vs.
     PELLET yakıtlı soba vs.

palazzetti bu duzenegi hydro pellet soba tesisini en iyi sekilde izah edebilmek icin kurmus.
    sicak ve soguk suyun devir yollarinida kirmizi ve mavi renklerlede belirtmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 2 Ekim 2012; 13:24:27 >

• Teoride bahsedilen 20kg lik peletin külü 100gr geliyor lafi pratikte ne kadar dogru?

100gr pelet kulu hacmi ne kadar?

Yukardaki hesaba gore ayda 1 ton ortalama pelet yakiliyor. Gunluk 35 kg yani... o halde hergun paket paket pelet yuklemesi yapiliyor dogru muyum?

peki bu durumda gunluk bosaltim da yapİlmasi gerekiyor mu?

Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.