beyler size clanlar hakkında bikaç soru sorcam lütfen sadece bilen cewaplasın 1. CLAN KURMAK İÇİN 1. SERWERAMI GİRMEM GEREK?? 2.G5 CLANA PELERİN GOREWİNE GİDİP ATI KESPİ PERELİN ALABİLİOMUYUZ WEYA ATIN OLDUĞU ARENAYA GİİDEBİLİOMUYUZ. 3. PELERİN ATINA NERDEN GİDİLİOR 4. PELERİN ATINA 2. WE 3. SERWERLARDANDA GİDİLEBİLİOMUU LÜTFEN DUZGUN CEWAP WERİN PLSS
1. Sadece 1.serverlerde kuruluyor. 2. g5 clana pelerin alamazsın yada göreve giremezsin en az g3 olmalısınız. 3. knight clerk'e git ordan en üsttekine tıkla. 4. 1-2-3 farketmes hepsinden giriliyor..
1. evt 1de kurulur 2.hayır g3 olman lasım ama istersen anahtar ile g5de kuruluo biliom ynalış olablir 3.knight clerk 4.1-2-3 serverlarda gidebilirsin
1. Sadece 1.serverlerde kuruluyor. 2. g5 clana pelerin alamazsın yada göreve giremezsin en az g3 olmalısınız. 3. knight clerk'e git ordan en üsttekine tıkla. 4. 1-2-3 farketmes hepsinden giriliyor..
quote: 1. Sadece 1.serverlerde kuruluyor. 2. g5 clana pelerin alamazsın yada göreve giremezsin en az g3 olmalısınız. 3. knight clerk'e git ordan en üsttekine tıkla. 4. 1-2-3 farketmes hepsinden giriliyor.. g5 e sadece ally pelerini alabilirsin ayrıca
quote:Orjinalden alıntı: PriestPower 1.evet 2.hayır g3 olman lazım 3.knıght clerk 4.bütün serverlarda gidebilirsin bende diyeyim bari +1
1.evet 2.hayır g3 olman lazım 3.knıght clerk 4.bütün serverlarda gidebilirsin bende diyeyim bari kopyala yapıştır yaptım
Beyler ben bu oyunda yeniyim size bir sorum olacak LÜTFEN bilenler cevaplayabilirmi??? G5 - G3 ne anlama geliyoo?? (cantekinakkaya_26@hotmail.com) e-mail İYİ BİLEN BİRİ BENİ EKLEYEBİLİRMİ BANA BU OYUNU KISACA ANLATSIN??????????*