Şimdi Ara

peki subaru premium mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

'niche' ürünleri olan bir marka, konumu alfa romeo'ya benziyor biraz .

bu söylediklerim türkiye pazarı için gerçeli tabii ki .

subaru distrübitörünün de dediği gibi "niş"
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Motor, sürüş karakteristiği ve keyfi olarak en üst seviyede premium.Fakat araçların genel kalitesi çok iyi değil.Ancak yeni modellerle bunu aşmaya başladılar.Örneğin bir önceki Forester ile güncel Forester arasında gerçekten uçurum var kalite olarak.Subaru herkese hitap etmez.Alfa gibi bir markadır.Benim gözümdeyse, Renault-Toyota-Ford-Peugeot-Seat-Fiat-Hyundai-Kia v.b normal markalardan yukarıdadır.Premium markaların da altındadır.Ancak özünde premium değil elbette.

hocam peki güncel fiyatlardan haberim yok ama 120 bin tllik legacy 60bin tllik avensisten (yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum) daha mı kalitesiz ve işçiliksiz?

Legacy nin abartılacak ve Premium araçlar ile kıyaslanacak bir kalitesi yok.Ancak Avensis,Mondeo v.b gibi araçlarla aynı kaliteyi sunar.Sizin bahsettiğiniz model Outback olmalı, zira Legacy o fiyatlara satılmıyor.Gerçi iç mekan, ön tasarım falan aynı :).Outback çok daha karizma bir araç.Ancak 120 bin ve üzeri rakamlar biraz abartı.

• Premium tabiki değil ama sıradan bir marka olduğunuda söyleyemeyiz. Bazı konularda uzmanlaşmış ve uzman olduğu konularda Premium araçlardan bile daha iyi işler çıkartır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

peki legacy forester svx brz gibi premium kalitede üretim yapabiliyor yani elinden geliyor neden onu da bu sınıftan sayamayız ?

Premium sayabilmemiz için araç kalitesinin fabrika açıldığından bugüne kadar hep aynı çizgide olması gerekir.Mesela 3 serisi premiumdur.1990 kaliteli ve hızlıydı zamanına göre şimdide.Ancak Forester, Brz gibi araçlar birden çıkıp premium segment kalitesinde araç olması onları premium yapmaz.
  • Subaru çok iyi markadır esasen.fakat üretimleri ülkemiz şartlarına uygun düşmediğinden pek beğenilmez.

Yeni Forester gerçekten çok başarılı bulduğum bir araç şahsen 2.0 premium versiyonu sunduğu donanımlarıyla makul olduğunu düşünüyorum.

• Premium ya da değil çok önemli değil ama kaliteli ve özel bir marka. Farklı bir marka.
  • değildir.vw de değildir
  • değerli yorumlarınızı esirgemediğiniz için hepinize teşekkür ederim merakımı giderdim sağolun
  • Bazılarına VW batmış yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bazılarına VW batmış yine.

yok siz alınmayın hocam forumun esprisi işte
  • ben premium a çok yakın olarak görüyorum. japon araçları genelde sert olur konfor nadir bulunur malzeme kaliteside orta seviyededir. .ama subaru dendimi 4wd sistemi en iyilerin en başında gelir. mesela 2010 model bir impreza full ve cvt şanzımanlı sanıyorum 30000 civarına alınır yolu süper tutar ama yavaş kalır araba. .aşırı da benzin tüketir. . şahsi fikrim bizim bu memlekette vergi ve benzin maliyetleri böyle olmasaydı subaru türkiyede honda civic in sattığından 2 kat daha fazla satardı. hatta 2.0 4wd motorlarla süper işler çıkartır. .legacy in güzelliğinden hiç bahsetmiyorum bile :D saygılar
  • Subaru'nun premiumluk gibi bir iddiası söz konusu değil. Kullanıcılarınında böyle bir iddiası yok. Ama ülkemizde her önüne geleni premium ilan edenler, her sokak başındaki yumurtayı premium sayanlar, yeni yeni sınıflar uyduranların olduğu bir ülkede bir kişi kalkıpta kendince eşsiz özellikler: Boxer motor (porsche'da var) aşağı yukarı tüm araçalrında bilinen en iyi awd sistemlerinden birini kullanan bu markaya, "premiumdur" derse herhalde pek itiraz hakkımız olmaz. Yumurta'nın premium olduğu ülkede Outback'a nasıl sıradan! bir araç denilebilir ki? Premuim değildir -Tabi duruma göre de değişebilir.
  • Subaru özel bir üretici diğer markalara benzetilmemeli kolay kolay,tarzı farklı

• Premium değil ama çok güzel, kaliteli araçlar yapıyorlar bence. Türkiye'deki fiyat politikası da gayet güzel. 240hp AWD CVT'li dolu dolu Forester'ı 120bin'e alabilmek bence şu an harika. İnşallah ileride biraz daha param olunca almak istiyorum.
  • bu konuda hiç biryerde kesin olarak yazmaz bu. kişiden kişiye değişir.
  • Premium olunca ne oluyor ? Bilmedigimden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bmvv

Premium olunca ne oluyor ? Bilmedigimden soruyorum.

O zaman alamiyosun
    Alırsan cok paran gidiyo
    Ondan iste :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bmvv

Premium olunca ne oluyor ? Bilmedigimden soruyorum.

Premium olunca ne mi oluyor birkaç örnek vereyim.
    -markaya biri bir eleşitri yöneltirse herşeyine küfredilmişcesine reaksiyon veren bir hayran kitlen oluyor.
    -Araçlarda kronik arıza varsa bile kimse "araçlar sorunlu" diyemiyor onun yerine "binlerce kişi gibi bana da çürük yumurta çıktı bi daha ki sefere inşallah" diyip kaderine boyun eğiyor.
    -Araca hiç binemiş belki de hiç binemeyecek, ama manyakça reklam yapan bir kitlen oluyor.
    -Kimsenin aracı test etmesine gerek yok, amblemi yetiyor.
    -ikinci elde sıfırının üstünde bir fiyata satabilirsin
    -devletin vergi politikalarını bahane edip fazladan ücret talep edebilirsin.
    -millet araç satamazken premium markanın araçlarını kuyrukları aylar alır. Hele birde kur aşağı gelirse adam duble kar eder. Şimdi buradan birisi diyebilir ki "adam zengin sana ne?" valla benim bildiğim zenginlerini hiçbiri hayali bişeye para vermez, görür, dener, alır.
    -aracın plastiği kötü bile olsa kalite hissi uyandırır, kimse laf edemez çünkü o bir pro dur, kapı sesinden kapı koluna pardon sapına kadar premiudur.
    -bir ülkede 7 yıl garanti verirken diğer ülkede 2 yıl verirsin yine de aracını manyak gibi satarsın.
    Liste uzar gider, saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 11 Ağustos 2013; 17:05:31 >

• subaru premiumsa daiahatsu da premiumdur
  • Subaru tabiki premiumdur. Ww ye bile premium diyorlarsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.