Şimdi Ara

Pegasusu yurtici heryone bilet 35 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Uçak #Pegasus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kwmpanyadan kazanilmis 8 adet kod var tanesi 35 tl isteyenler pm yurtici heryone kullanabilirsiniz. Seyahatten 7 gun once alinmasi gerekiyor biletin. Vergi harc hersey dqhil bu kodu kullandiginizda 0tl oluyor bilet.

Odeme. halkbank garanti nuvo teb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 9 Aralık 2015; 18:16:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan Kampanya Devam Ediyor Bundan Çok Daha Ucuza Kod Elde Edilebilir.

- İstanbul - İzmir Uçuşları 31.99 TL Bu Bileti Alınca 1 Tane Bedava Bilet Veriyor. + Check in Den 2 Uçuş İçin 14 TL De Puan Gelecek. Hem Daha Ucuza Bedava Bilet Kodu Elde Edilip Hemde İstanbul - İzmir Biletine Sahip Olunabilir.

- Kampanya Devam Ederken Bu Fiyatlar Çok Anlamlı Değil Kampanya Bittikten Sonra Anlam Kazanacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 9 Aralık 2015; 18:28:36 >
  • 30 TL idi almak için pm atacaktım 35 yapmış.vazgeçtim.30 tl ye satacak arkadaşlardan pm bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Şuan Kampanya Devam Ediyor Bundan Çok Daha Ucuza Kod Elde Edilebilir.

- İstanbul - İzmir Uçuşları 31.99 TL Bu Bileti Alınca 1 Tane Bedava Bilet Veriyor. + Check in Den 2 Uçuş İçin 14 TL De Puan Gelecek. Hem Daha Ucuza Bedava Bilet Kodu Elde Edilip Hemde İstanbul - İzmir Biletine Sahip Olunabilir.

- Kampanya Devam Ederken Bu Fiyatlar Çok Anlamlı Değil Kampanya Bittikten Sonra Anlam Kazanacaktır .

İzmir antalya hattında ve hatta birçok hatta 29.99 a bilet bulmak mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas1

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Şuan Kampanya Devam Ediyor Bundan Çok Daha Ucuza Kod Elde Edilebilir.

İzmir antalya hattında ve hatta birçok hatta 29.99 a bilet bulmak mümkün

Bu da ekstra cazip izmir ve antalyada olanlar için. ekstra 1 gezi daha yapılabilir. 30 tl ye kod arayanları anlamıyorum hala.

• Pegasusun 1+1 bilet kampanyasından kazandığınız yurtiçi bilet kodu satmak isteyen varsa acil ulaşırsa ssevinirim. 30 TLden 2 adet almak istiyorum. Tek kodu olan da yine ulaşabilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus yuzde 40 indirim
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.