Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
20.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunahan2

quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

922 TL lik Istanbul - Londra uçak biletini bedava aldım , hayatımda bu kdar süper bir kart görmedim , her yaptıgınız harcamadan %1 lik bir uçuş puanı biriktiriyorsunuz , herşey çok net bence ... 5000 lik bir harcamada yurtiçi uçak biletiniz bedavaya geliyor , dönüş biletinide eylül ayında alıcağınız uçuşlarda % 25 ek puan ile birlikte 200 almış oldum , 200 liraya eylül ayında ingiltereye gidiyor olucağım süper birşey.

yuzde 25 lik indirim ne zaman yansıyor acaba
    herhangı bır bıldırım felanda gelmedi de

Yüzde 25
    Puan olarak yansıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

922 TL lik Istanbul - Londra uçak biletini bedava aldım , hayatımda bu kdar süper bir kart görmedim , her yaptıgınız harcamadan %1 lik bir uçuş puanı biriktiriyorsunuz , herşey çok net bence ... 5000 lik bir harcamada yurtiçi uçak biletiniz bedavaya geliyor , dönüş biletinide eylül ayında alıcağınız uçuşlarda % 25 ek puan ile birlikte 200 almış oldum , 200 liraya eylül ayında ingiltereye gidiyor olucağım süper birşey.

Yüzde 25
    Puan olarak yansıyor

ucustan sonra mı ?

herhangı bır bıldırım gelmedı de bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzde 25
    Puan olarak yansıyor

ucustan sonra mı ?

herhangı bır bıldırım gelmedı de bana

Ucustan sonra

• Başkasına bilet alan oldu mu kodla sorun çıkıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

Başkasına bilet alan oldu mu kodla sorun çıkıyor mu ?

Bende de aynı soru var. Boşa gitmesin bilet kendime alamayacağım.

• yarın mı son bugün mü nereye gidecez yaw
  • 170 liralık yurtiçi bileti aldım tatil yolu bedavaya geldi

• ACİL KODU NEREYE GİRCEZ BULAMADIM
  • http://i.hizliresim.com/vYnrgr.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 30 Temmuz 2014; 23:06:14 >
  • Son kredi kartı ile ödeme ekranının üzerinde çıkıyor size özel kampanya diye. Çıkmıyorsa ya Eylül den önceye bakıyorsundur ya da aktarmalı uçuş seçmişsindir.

• aktarmalı değil ki hangi yöne aldınız hocam benim aldığım yönde belki yoktur
  • Kontenjanla ilgili sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 30 Temmuz 2014; 23:44:37 >
  • Şifre gelmesine ve Tek yon hediye bilet demesine rağmen bedava alamıyorum. Eylül ayında samsun-istanbul hattına bakıyorum ama bedava bilet girecek yer çıkmıyor.

Problem bundan dolayı da değil "Kampanya 12-14 Eylül 2014 arasında; 2-12 Ekim 2014 tarihleri arasında; 24-29 Ekim 2014 tarihleri arasında; ve 31 Aralık 2014 tarihi için alınan biletlerde geçerli değildir. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKD -- 31 Temmuz 2014; 0:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Şifre gelmesine ve Tek yon hediye bilet demesine rağmen bedava alamıyorum. Eylül ayında samsun-istanbul hattına bakıyorum ama bedava bilet girecek yer çıkmıyor.

Problem bundan dolayı da değil "Kampanya 12-14 Eylül 2014 arasında; 2-12 Ekim 2014 tarihleri arasında; 24-29 Ekim 2014 tarihleri arasında; ve 31 Aralık 2014 tarihi için alınan biletlerde geçerli değildir. "

aynı sorun bende de var. yurtdışı istiyordum nasip olmadı bir izmir istanbul alıcam 45 liralık bilet kasım ayında kod girecek yer yok
  • FKD kullanıcısına yanıt
    Bende yer doldu saniodum nerden buldun hocam bunu

• ING Pegasus kart alana tek yön bilet verildiği için bu kartı aldık. Bedava bilet için şifre de geldi. Ancak Pegasus'un sitesinde bu şifreyi girecek herhangi bir yer çıkmıyor. Bunun üzerine dakikası 1,5 TL olan müşteri hizmetlerini aradım. 10 dakikada sorunu çözemedi ve hat kesildi. Tekrar aradım, bu sefer de internet explorer üzerinden denemem söylendi. Denedim yine problem çözülmedi. 3. kez aradım ve 10 dakika boyunca problemi çözemeyip yarın sabah 11'de mesai saatleri içinde arayın dendi. Toplam 22 dakika konuştum ve 33 lira faturama eklendi. Bilet zaten 80 lira. Üstelik problemimi çözemediler bile. Tek kelimeyle REZALET. Her türlü mecrada ticari kimliklerini zedelemek bana farz oldu. bir iki güne ailedeki bütün ING Pegasus kartları iptal ettirteceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKD -- 31 Temmuz 2014; 1:48:07 >
  • İlk sayfada var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

İlk sayfada var hocam.

O tarihte ozel gun yok ki eylulde ne var 13 eylul

Neyse aldik artik yapcak bisi yok

Hocam sanada gecmis olsun dksi 1.5 oldugunu bilmiomuydun site yardimida hep mh yi ara diyor
  • Okullar açılıyor galiba 15'inde. Biliyordum, başta da söylüyor ama bileti bedava alacağım diye katlandım. Onu da beceremediler.
  • Kartım ne zaman geldi tam hatırlayamıyorum fakat mesajlarıma baktığımda şifremin geliş tarihi 15.07.2014 olarak gözüküyor.

Bu durumda bilet alamıyorum sanırım. Yanlış mıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.