Şimdi Ara

Pegasus Plus Kart Alana, Tek Yön Bilet Bedava! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
14
Favori
21.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler bugun bende küçük bir alışveriş yapiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

kart geldi kod hala gelmedi ?

Kartıma şifre aldım bir de Migros'tan küçük bir alışveriş yapıp kartı aktif hale getirdim sabah kalktığımda mesaj gelmişti.

İnternet bankacılığına girince vadesiz hesabı göremedim. Bana kartla beraber ücretsiz hesap da açılacak demişlerdi, sizde de var mı böyle bir durum?
  • Başvurum onaylanmış. Kart kaç günde gelir? Bedava bilet olayında ekstra bir numara yok değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart yaklaşık 10 gun sonra geldi
    şifre ise kartın hemen ertesi gun geldi

ayrıca bonus olayı nasıl oluyor
    kazandıgımızı nasıl goruyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan2 -- 3 Temmuz 2014; 16:55:58 >
  • Alışveriş e gerek yok ben alışveriş yapmadım kod kartın şifre alımından hemen ertesi gün geldi

• Başvuru yapmak için çok mu geç kaldım ayın 10 una kadar onaylanmış ve elime ulaşmış olur mu ona göre başvuru yapmayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Not:Öğrenciyim
  • Hediye bileti başkasının adına alabiliriz diye düşünüyorum bu konuda denemiş olan var mi arkadaşlar. Kampanya şartlarında böyle bir şeye denk gelmedim. Başkasına devredilemez falan yazıyor ama her kampanya da yazan yazının aynısı. Ucu açık gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Bugün sabah beni de aradılar sonra mesaj geldi onaylanmıştır diye. Bu arada %1 lik bonus ancak bonus kart pos cihazları ile veriliyormuş.

Hocam kampanya içeriğinde kart ile yapilan tum mal ve hizmet harcamalarinda % 1 bonus demişler. Bonus üyesi falan dememisler. Aklım karıştı şimdi

• İllaki onların mı araması gerekiyor? Başvurduktan sonra hızlandırmak için biz arasak bankayı olmuyor mu?

• Vadesiz hesap açılamaz arkadaşlar. yasal olarak vadesiz hesap açılabilmesi için ikametgahınızın olması gerekir, bunu almadıkça açamazlar. illa vadeli açtırmak istiyorsanız a bunun aylık ücreti olduğunu unutmayın.
  • Bana da hesap acilirken kartiniza ucretsiz vadesiz hesap acilacak seklinde bilgi verildi. Herhangi bir ek ucret olacak mi dedim, hayir dediler. Bakalim bekleyip gorucez. Bu arada kampanyadaki 10 temmuz son basvuru tarihi mi, basvurunun onay tarihi mi, yoksa karti alip kodun elimize gecme tarihi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamer23

quote:

Bugün sabah beni de aradılar sonra mesaj geldi onaylanmıştır diye. Bu arada %1 lik bonus ancak bonus kart pos cihazları ile veriliyormuş.

Hocam kampanya içeriğinde kart ile yapilan tum mal ve hizmet harcamalarinda % 1 bonus demişler. Bonus üyesi falan dememisler. Aklım karıştı şimdi

Ben sordum bana bu şekilde dediler. Benimde işine gelmiyor aslında :-)

• quote:

quote:

quote:

Bakalım uygulama da nasıl olacak :)

• Merhaba Arkadaşlar

Foruma yeni üye oldum.

10 Haziran'dan sonra Pegasus Plus Kart aldım ve bana tek yön bedava almak için şifre geldi ama pegasus'tan bilet alma aşamasında "Pegasus Plus Kart alana, uçak bileti bedava!" seçeneğini bir türlü göremiyorum. Aranızda bedava bilet alanlar oldu mu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bakalım uygulama da nasıl olacak :)

Aslında alan arkadaşlardan biri deniyebilir. Örneğin akbank pos cihazından geçirildiğinde gelip gelmeyeceği üstünde yazar.

• Arkadaşlar benim kart geldi, dün harcama yaparak aktive de ettim bu sabah kod ve mail geldi. Mailde hazırdaki pegasus plus aboneliğiniz kartınızla ilişkilendirilip, puanlar aktarılmıştır dedi. Ing internet bankacılığına girince ne kadar uçuş puanı kazandığımı görüyorum fakat bu uçuş puanlarını nasıl harcıyoruz? Pegasus'un sitesinde aynı puanların yansıdığını göremedim.

Telefonda bana da vadesiz hesap açılacağı fakat kredi kartı ücretsiz olduğundan bağlı vadesiz hesabın da tamamen ücretsiz olacağı söylendi. Kart aynı zamanda bonus kart, arkasında da bonus logosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breyantin -- 4 Temmuz 2014; 10:31:50 >
  • Arkadaşlar bugün online başvuru yapacağım birkaç güne onaylanır sanırım ama 10 temmuza kadar kart elime geçmez muhtemelen.ben bugün kart başvurusunu yapsam birkaç güne onaylansa ama kart 10 temmuzdan sonra gelse ben 31 temmuza kadar ücretsiz bilet alabilir miyim yine de?

acil yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenichev

Merhaba Arkadaşlar

Foruma yeni üye oldum.

10 Haziran'dan sonra Pegasus Plus Kart aldım ve bana tek yön bedava almak için şifre geldi ama pegasus'tan bilet alma aşamasında "Pegasus Plus Kart alana, uçak bileti bedava!" seçeneğini bir türlü göremiyorum. Aranızda bedava bilet alanlar oldu mu acaba?

Yukarıda ki pegasus Plus bölümünden giriş yapmalısınız.Ödeme sayfasında yani Son aşamada bana özel kampanyalar bölümünde yazıyor

• Ben istanbul malatya arası uçak bileti aldım.Uçak bileti 98 lira idi 88 lira indirim düştü 9 liraya bilet aldım.Sanırım bedava biletten ziyade en ekonomik tutar ile indirim yapılıyor.Sabah 05.45 bileti 88 lira idi bedava alabilirdim.

• Kartim gelmis evde yokum diye kurye geri donmus. Nerden gittim kargoyaa, niye ciktim disariyaa
    Subeye mi teslim ederler ne olur arkadaslar ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.