Hiç TL ödemedim, tamamını 10.360 bolpuan ile aldım hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 27 Ekim 2023; 14:26:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hiç TL ödemedim, tamamını 10.360 bolpuan ile aldım hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 27 Ekim 2023; 14:26:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gidiş dönüş nerden çıktı hocam? Yazılanı okuyun bi zahmet... 5.000 puan + 165 tl idi. Ödeme aşamasında 165 tl için 5.360 bolpuan ödeme seçeneği çıktı. TEK YÖN 10.360 bolpuan ile ödedim. |
31 Ekim'de 320 puanımın süresi bitiyormuş, pm'den ad soyad numara atana atayım bir şey değil ama boşa gitmesin diyen varsa |
5000 puan lazım acil |
Bilet alacaktım, 2000 altı bolbol puan kullanılmıyormuş. Puanlar kaç lira ediyor, 1500 civarı puan var. |
varmı 1000 puan ateşleyecek |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba sorun düzeldi mi bende de üye puan harcaması yapamaz hatası oldu düzelir mi sence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır düzelmedi maalesef |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
😎 konu kilit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 8 Kasım 2023; 22:1:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |