Şimdi Ara

Pedagojik Formasyon eğitimi için lütfen imzalayın ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzaladım

eğitim fakültesi ne la. kapatın gitsin. gereksiz gereksiz bölümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Ekim 2015; 23:08:51 >
  • günceldir
  • günceldir.
  • Kampanyayı desteklemiyorum. Nasıl olsa en kötü öğretmen oluruz mantığıyla okuyorsunuz, insanların önünde engel oluşturuyorsunuz.
  • günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp_1147

quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Öneriniz isteğinizle uyuşmuyor farkında mısınız?Tarih öğretmenliği bölümünden mezun binlerce öğretmen var.Ama tarih bölümünden mezunlarda öğretmen olsun istiyorsunuz.Sizde haklısınız hayat şartları zor sizede hak veriyorum ama pedafojik formasyon bana göre yanlış bir uygulama.

imzala geç paşam :)

Tarih bölümünü bitirenler kurumlarda ?Tarihçi? veya ?Arşivci? olarak görev alırlar. Kütüphane, arşiv vb. kuruluşlarda, özel araştırma merkezlerinde, Vakıflarda, Kültür Bakanlığında araştırmacı olarak, üniversitelerde öğretim elemanı olarak çalışabilirler. Pedagojik formasyon alan mezunlar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğretmen olarak çalışabilirler.

Diyelim senin dediğin gibi pedagojik formasyon uygulaması yanlış kaldırılacak o zaman bu son sınıftakilere ve mezunlar için geçerli olamaz. hatta 1 .sınıflarada geçerli olamaz.

yeni öğretim yılı başlamadan yaz tatilinde bu duyuru yapılır ona göre insanlar tercihlerine dikkat eder

Yaklaşıma bak, imzala geç paşam.

• günceldir.
  • Biz 4 sene boyunca ögetmenlik uygulaması+ staj yapıyoruz. Formasyon çokk saçma bir uygulama. Sizler bilim adamısınız, bizler ögretmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günceldir.
  • günceldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

ne kadar ayıp ya. düşük puanla bölüme gir. sonra öğretmen olmak için formasyon lazım vermiyolar diye ağla. madem öğretmen olmak istiyosun. fazla puan alıp öğretmenliğe git. AYIP

Böyle şeylere cevap vermez zaten bildiği tek şey güncel yazması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 24 Ekim 2015; 0:00:02 >
  • günceldir.
  • günceldir.
  • günceldir.
  • günceldir.
  • günceldir.
  • Yav istediğin kadar güncelle devlet işine nasıl gelirse öyle yapacak.Ben bir şu atanamayan öğretmenleri birde öğretmenlik okumayıp formasyon alamayıp ağlayanları anlayamadım.Diğer bölümlerde atanamayıp ağlayanlar içinde düşüncem aynı.Eğer derdin devlete girmekse az çok kendini bilirsin kpssden kaç alıp alamayacağını sen puanı düşün diye öğretmenlik yaz ataması az olan sonra atama yapılmıyor diye ağla.Yada öğretmenliğe gireme düz bölüm oku sonra neden formasyon yok diye ağla.Ülkeyi geliştirmek adına okuyan adam bir gram katkı vermiyor ve vermeyi düşünmüyorsa o ülke tabi ilerlemez.Herkes ağlama biryerlere kapağı atma peşinde.Devlette bölüm ismine bakmayacaksın açıkları kovalayacaksın sonra sefanı sürersin zaten.Boş beleş bölümler okuyupta ağlamasın kimse.

• Boş beleş bölümden mezun olup 6 ay 1 yil her neyse sozde bir egitimle ogretmen olmak a ? Karşı bir hareket olsa aninda imzalayayim.
    Bir bitmediniz.
    Siz yatarken ögretmenlik kazananlar calisiyordu.

• günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.